Gyerek hófesztivál Dachstein Westben

2014. december 10.

Dachstein West különlegessége, hogy minden szezonban rengeteg programmal készül a látogatóknak, ez is népszerűségének egyik oka. Bulik, fesztiválok, koncertek, teszt síelések és különböző versenyek kerülnek megrendezésre Dachsten West sípályáin decembertől egészen március végéig.

 

Sokszor szerveznek a gyerekeknek különböző eseményeket, január elején például Dachstein West saját kabalaállatkája, a Dongó közreműködésével ünnepelhetik meg a kicsik az újévet Gosauban. Január harmadikán átváltozik a pályarendszer: színes figurák, díszek és játékok népesítik be Dachstein Westet, a gyerekek nagy örömére.

 

A legkisebbektől a legnagyobbakig bárki élvezheti a programokat, lesz arcfestés, szánkózás és tobogganozás, valamint különböző versenyek és hóban játszható játékok. Mindenközben Dongó végig asszisztál az eseményen, lehet fotózkodni és beszélgetni is vele.

 

Mind a kicsik, mind a felnőttek számára nagyon szórakoztató a hófesztivál, ha családdal tervezünk Dachstein Westbe utazni, akkor érdemes erre az időpontra időzíteni a síelést, garantált siker lesz! A hófesztivál mellett egyéb események is várják a látogatókat, nézzünk körbe a terep hivatalos oldalán, biztosan találunk szimpatikus programot!