Utazás Malagára repülővel

UTAZZON MALAGÁRA REPÜLŐVEL!

2022. június 19-től szeptember 25-ig minden vasárnap Wizzair repülőjárat indul Malagára Liszt Ferenc repülőtér 2B termináljáról Budapest-Malaga-Budapest útvonalon. Visszaérkezés minden esetben a 2A terminálra történik.

 

Indulás (helyi idők szerint) tájékoztató jelleggel:

BUD-AGP 06:50 - 10:25
AGP-BUD 11:00 - 14:20

Járatszám: W6-7895/6
Gyülekező: indulás előtt 2 órával a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminál, a kijelzőkön megadott check-in pultoknál az úti okmányokkal!

Fedélzeti ellátás térítés ellenében.

Járat változásért/törlésekért a szervező iroda felelősséget nem vállal.

 

POGGYÁSZINFO:

Feladható poggyász 15 kg + 1db 10 kg-os kézipoggyász (55 × 40 × 23 cm )/ fő. Ingyenes repjeggyel utazó 2 év alatti gyerek nem jogosult ingyenes poggyász feladásra.

 

A poggyászok súlya, darabszáma és mérete nem lépheti át a meghatározott értéket!
Amennyiben a poggyász súlya vagy darabszáma meghaladja a megvásárolt keretet, a túlsúlyt illetve a megvásárolt darabszámon felüli poggyászt a reptéren a becsekkoláskor kell megfizetni.

 

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy egyes repülőgéptípusokon - a repülőgép méreteiből adódóan - nincs lehetőség arra, hogy a kézipoggyászát a fedélzeten szállítsa. Ezeken a járatokon a kézipoggyászt átvesszük a beszállás előtt, a kiszállást követően, pedig azonnal kiadjuk.

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek.

 

REPTÉRI PARKOLÁS OLCSÓN !

Az egyik legolcsóbb és legkényelmesebb megoldás! Szeretné biztonságban tudni autóját? 0-24 órában őrzött parkoló, ingyenes transzfer a terminálokhoz, udvarias kiszolgálás.


Foglalja le parkolóhelyét nálunk! Részletek itt >>

 

+36 20 459-5424 Kapcsolat