Costa del Sol nyaralás

Costa del Sol, spanyolul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb üdülőhelye.
Costa del Sol, a gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségeit, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit, a Sierra Nevada hegyeit, és persze csodálatosan szép, tiszta, és napsütéses tengerpartokat kínál az odautazónak. Az Európa legdélibb részén, Afrikához közel található Costa del Sol tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet, azt mondják, itt még télen is lehet fürödni a tengerben, ezért is tökéletes választás egy costa del sol-i nyaralás! Télen a síelés, nyáron pedig a golfozás szerelmeseit is várja a Costa del Sol és Andalúzia. A Costa del Solon való üdüléskor, közelsége miatt, a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltár meglátogatása is megfontolandó.

Benalmadena

Torremolinossal szinte teljesen összenőtt, fiatalok által különösen kedvelt, pezsgő életű nyaralóhely Benalmadena. Színvonalas szórakozóhelyei, diszkók, bárok és a jachtkikötő, a Puerto Marina halvendéglői ezernyi színnel, ízzel, illattal csábítják az ott pihenőket. A tenger élővilága iránt érdeklődők felkereshetik az aquariumot, a delfináriumot. Sétahajóval elérhetik Malagát, Picasso szülővárosát
Tovább

 

A Costa del Sol, magyarul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti része. Costa del Sol Malagától 54 km-re keletre kezdődik, és Cadiztól 100 km-re délnyugatra ér véget, hossza 150 km, a Costa de la Luz és a Costa Tropical között húzódik. A gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségét, gasztronómiai kínálatát, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit kínálja.

 

A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán vonzóak. Ugyanakkor nem Costa del Solban a legszebbek a strandok Spanyolországban, viszont számos kirándulási lehetőség van, és nyáron mindig remek az idő. A Costa del Solo-i nyaralás folyamán Andalúzia attrakcióinak megcsodálása mellett a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltárba való látogatás is megfontolandó.

 

Costa del Sol, az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A 20. században csak egyszer, egész pontosan 1954 február 2.-án esett errefelé a hó. A nyári szezon áprilistól egészen október végéig tart, júliusban és augusztusban jellemző a rendkívüli forróság. Éghajlatának köszönhetően a Costa del Sol egyike Európa kevés része közül, amely egész évben zöldben pompázik.

Rendezés:
13 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
központi
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállástcosta del sol-i nyaralásához. A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Costa del Sol apartmanjait és hoteljeit.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett costa del sol-i szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen!

Costa del Sol strandjai

magazin

A spanyolországi Costa del Sol egyik legfőbb vonzereje strandjai szépségében és változatosságában rejlik. Costa del Sol homokos és köves strandjait nemzetközileg is a legjobbak közé sorolják, így garantáltan minőségi partszakaszon áztathatjuk magunkat egy costa del sol-i nyaraláson!

+36 20 459-5424 Kapcsolat