Costa del Sol nyaralás

Costa del Sol, spanyolul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb üdülőhelye.
A gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségeit, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit, a Sierra Nevada hegyeit, és persze csodálatosan szép, tiszta, és napsütéses tengerpartokat kínál az odautazónak. Az Európa legdélibb részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet, azt mondják, itt még télen is lehet fürödni a tengerben. Télen a síelés, nyáron pedig a golfozás szerelmeseit is várja a Costa del Sol és Andalúzia. A Costa del Solon való üdüléskor, közelsége miatt, a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltár meglátogatása is megfontolandó.

Olcsón a Costa del Solra jutni Pozsonyból induló Ryanairrel, és az EasyJet Londonból induló, Malagába érkező fapadosaival lehet. Londonba Budapestről pedig pl. a WizzAir járataival lehet fapados áron elrepülni.

Elviria

Elviria egy kis üdülőváros, mely 15 percre keletre található Marbella belvárosától. Jól felszerelt szolgáltatások, kényelmi és...
Tovább

Torremolinos

Spanyolország dél-nyugati csücskében található Malaga tartomány. Malaga tengerparti falvai egészen a 20 század elejéig...
Tovább
Rendezés:
2 ajánlat felel meg a feltételeknek
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Utazás módjamindet törli
Ellátásmindet törli
Úti célmindet törli
Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció