Costa del Sol nyaralás

Costa del Sol, spanyolul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb üdülőhelye.
Costa del Sol, a gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségeit, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit, a Sierra Nevada hegyeit, és persze csodálatosan szép, tiszta, és napsütéses tengerpartokat kínál az odautazónak. Az Európa legdélibb részén, Afrikához közel található Costa del Sol tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet, azt mondják, itt még télen is lehet fürödni a tengerben, ezért is tökéletes választás egy costa del sol-i nyaralás! Télen a síelés, nyáron pedig a golfozás szerelmeseit is várja a Costa del Sol és Andalúzia. A Costa del Solon való üdüléskor, közelsége miatt, a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltár meglátogatása is megfontolandó.

Elviria

Elviria egy kis üdülőváros Costa del Sol régióban, mely 15 percre keletre található Marbella belvárosától. Jól felszerelt...
Tovább

Torremolinos

Torremolinos Costa del Sol egyik központja, a város vonzerejét elsősorban lassan mélyülő, széles finom homokkal borított...
Tovább

 

A Costa del Sol, magyarul a "Napos Part" melyet sokan "Európa Kaliforniájának" neveznek, Spanyolország egyik legváltozatosabb tengerparti része. Costa del Sol Malagától 54 km-re keletre kezdődik, és Cadiztól 100 km-re délnyugatra ér véget, hossza 150 km, a Costa de la Luz és a Costa Tropical között húzódik. A gyönyörű tájegység a Spanyolország egyik legismertebb, és a legnépszerűbb részének számító, csodálatos szépségű Andalúzia rendkívül gazdag kulturális örökségét, gasztronómiai kínálatát, hangulatos kis "fehér" falvait, csodálatos városait, történelmi emlékeit kínálja.

 

A Sierra Nevada hegyvonulatai, és napsütéses tengerpartok igazán vonzóak. Ugyanakkor nem Costa del Solban a legszebbek a strandok Spanyolországban, viszont számos kirándulási lehetőség van, és nyáron mindig remek az idő. A Costa del Solo-i nyaralás folyamán Andalúzia attrakcióinak megcsodálása mellett a hivatalosan Nagy-Britanniához tartozó Gibraltárba való látogatás is megfontolandó.

 

Costa del Sol, az Európa legdélebbi részén, Afrikához közel található tartomány Európa legkedvezőbb éghajlatával rendelkezik - egész évben süt a nap, és kellemes a hőmérséklet. A leghidegebb hónap, január átlagos maximumhőmérséklete is 17 fok. A 20. században csak egyszer, egész pontosan 1954 február 2.-án esett errefelé a hó. A nyári szezon áprilistól egészen október végéig tart, júliusban és augusztusban jellemző a rendkívüli forróság. Éghajlatának köszönhetően a Costa del Sol egyike Európa kevés része közül, amely egész évben zöldben pompázik.

Rendezés:
2 ajánlat felel meg a feltételeknek
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható
Az ajánlat átmenetileg nem foglalható

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállástcosta del sol-i nyaralásához. A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Costa del Sol apartmanjait és hoteljeit.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett costa del sol-i szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen!

Costa del Sol strandjai

magazin

A spanyolországi Costa del Sol egyik legfőbb vonzereje strandjai szépségében és változatosságában rejlik. Costa del Sol homokos és köves strandjait nemzetközileg is a legjobbak közé sorolják, így garantáltan minőségi partszakaszon áztathatjuk magunkat egy costa del sol-i nyaraláson!

X
Újdonság!
Szűkítse a találatokat igényeinek megfelelően!
Szűrés
Ármindet törli
Utazás módjamindet törli
Ellátásmindet törli
Úti célmindet törli
City Hopp Európa
Like-olj minket és értesülj a legjobb ajánlatainkról!
Hírlevél regisztráció
+36 1 354 01 91 Kapcsolat