Utazás Costa Bravára repülővel

Utazzon Costa Brava-ra repülővel

1. JÁRAT BUDAPESTRŐL:

2024. június 20-tól szeptember 26-ig minden csütörtökön repülőjárat indul a Ferihegyi repülőtéről BUD-BCN-BUD útvonalon a Smartwings légitársasággal.


Indulás (helyi idők szerint) tájékoztató jelleggel:
BUD - BCN    17:30 - 20:10
BCN – BUD    21:00 - 23:40

Járatszám: 7O-5158/9
Gyülekező: indulás előtt 2 órával a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminál, a kijelzőkön megadott check-in pultoknál az úti okmányokkal!

Fedélzeti ellátás térítés ellenében.

Járat változásért/törlésekért a szervező iroda felelősséget nem vállal.

 

 

POGGYÁSZINFO SZÁLLÁS+REPJEGY FOGLALÁS ESETÉN:

Poggyász információ: feladható poggyász 23 kg + max 1db 8 kg kézipoggyász / fő (kézipoggyász max 56x45x25cm). Ingyenes repjeggyel utazó 2 év alatti gyerek nem jogosult ingyenes poggyász feladásra.

A poggyászok súlya, darabszáma és mérete nem lépheti át a meghatározott értéket! Amennyiben a poggyász súlya vagy darabszáma meghaladja a megvásárolt keretet, a túlsúlyt illetve a megvásárolt darabszámon felüli poggyászt a reptéren a becsekkoláskor kell megfizetni.

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy egyes repülőgéptípusokon - a repülőgép méreteiből adódóan - nincs lehetőség arra, hogy a kézipoggyászát a fedélzeten szállítsa. Ezeken a járatokon a kézipoggyászt átveszi a beszállás előtt, a kiszállást követően, pedig azonnal kiadja a kezelő személyzet.

 
A fenti információk tájékoztató jellegűek.