Bibione időjárás előrejelzés
Dátum 07.19. 07.20. 07.21. 07.22. 07.23.
Időjárás
Maximum 32°C25°C27°C29°C30°C
Minimum 24°C21°C21°C22°C22°C
Eső (mm) 222-2-
Szél (km/h) 20 ↓31 ↙13 ↓25 ←21 ↓
Vissza a képekhez

Bibione nyaralás

Az olaszországi Bibione nyaralni vágyók ezreit vonzza minden nyáron a Lido Del Sole–ra. A gyönyörű fekvésű hotelek, szállások és apartmanok Bibione partjától csupán néhány méterre várják a turistákat. 8 km-es homokos tengerpartjával Bibione Olaszország egyik legkedveltebb üdülővárosa. Fokozatosan mélyülő partjának és animátorainak köszönhetően rendkívül biztonságos gyerekek számára is. Bibione régen őrzött kincse a mára már nem működő világító tornya, mely kitartóan várja a kedves látogatókat. Emellett hosszú, széles sétálóutca, üzletek, éttermek, bárok és egy kihagyhatatlan termálfürdő garantálja az ideérkezők kellemes időtöltését. 

BIBIONE

Bibione Olaszország egyik legkedveltebb turistaparadicsoma. A fiatal várost 1956-os alapítása előtt pínea erdő borította. De lassan 50 éve már, hogy tengerparti üdülővé alakították Bibionét. Szállások és apartmanok százai nyíltak meg, ugyanakkor az érintetlen természet egy része is megmaradt: erdők és fenyvesek veszik körül, lagúnái különleges állat és növényfajokat rejtenek. Olaszországban Bibione rendelkezik az egyik leghosszabb homokos tengerparttal, ahol legkülönfélébb éttermek, bárok, szórakozóhelyek gondoskodnak a felhőtlen kikapcsolódásról. A bibionei nyaralás közben a sportok szerelmesei sem unatkozhatnak, ugyanis számtalan sportpályája (pl.: golf, mini golf, teke…) szárazföldi és vízi sportolási lehetőség (pl.: szörf, horgászat…) áll rendelkezésükre.  Valamint Bibioneből indul egy 58 km hosszú tengerparti kerékpárút, Lignanon keresztül egészen Caorleig, melyet szinte végig lagúnák, dűnék szántóföldek és erdők vesznek körül.

Bárhol is legyen a szállásunk vagy apartmanunk Bibioneben, megéri felkeresni a keddenként megrendezett mediterrán piacot vagy ha egy kis kényeztetésre vágyunk a Bibione Therme nevű gyógyfürdő komplexumot. Nyaralni Bibioneben örökre szóló élmény mindenki számára.

Bibione
egyéni tipp Térkép
egyénileg17.26 €/főtől
egyéni Térkép
egyénileg78 €/fő/éjtől
egyéni tipp Térkép
egyénileg105 €/fő/éjtől
egyéni Térkép
egyénileg15.40 €/főtől

Közvetlen tengerparti exkluzív luxus szálloda Bibionéban, közel a központhoz

Elhelyezkedés: tengerparti, központtól 200m

Szobák: 2-4 fős szobák, családi szobák és suite-ok   min. 3 éj

Ellátás: reggeli / félpanzió / teljes ellátás

egyéni Térkép
egyénileg128 €/fő/éjtől
egyéni Térkép
egyénileg14.52 €/főtől
egyéni Térkép
egyénileg10.82 €/főtől

Sok féle apartman típus egy házon belül, medencével Bibione kedvelt részében.

Elhelyezkedés: tengerparti, központtól 150m

Szobák: 4-8 fős apartmanok   min. 7 éj, szombati váltásnap

Ellátás: önellátás

egyéni Térkép
egyénileg16.20 €/főtől
egyéni Térkép
egyénileg14.36 €/főtől
egyéni Térkép
egyénileg14 €/főtől
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki könnyen megtalálja a számára legmegfelelőbb úti célt és szállást bibionei nyaralásához. Ennek megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre a kínálatunkban található összes szállást és apartmant Bibionében. 

A feltűntetett bibionei szállásokra kattintva további információk jelennek meg a térképen, ezzel is segítve a könnyebb összehasonlíthatóságot.

Utazás autóval Bibioneba

Legfeljebb 8 óra autóút választhat el minket egy tökélete nyaralástól Bibionén. Az egyéni utazás részleteiért ide kattintson >>

Utazás busszal Bibionébe

Utazzon busszal Bibionébe, Olaszország egyik legvonzóbb üdülővárosába: 
2014.  jún. 13-tól szept. 13-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul pénteken a Blaha Lujza térről a Corvin parkolóból 21.30-kor. A hazaindulás Bibionéből a nyaralás leteltével szombatonként az esti órákban történik. Érkezés Budapestre vasárnap. Retúr buszjegy ára: 23.900 Ft/fő. Részletek itt >>

Csak buszjegy is vásárolható Bibionébe (szállás nélkül!). Árak itt >>