Kényeztető nyaralás Bibionében

2014. május 8.

Bibione Olaszország turisztikai fellendülésével egy időben jött létre az 1950-es években. Ebben az időben épült ki a legtöbb szállás és apartman Bibione szerte. Eltűntek a tűlevelű erdők és a mocsaras lagúnák, helyettük ma a kiépült város és a tengerpart festői szépsége ejti rabul az itt nyaralókat. Bibione folyamatos fejlődésének köszönhetően, 2012-ben megnyithatta első termálfürdőjét Bibione Thermae néven, mely egész évben várja az érdeklődőket.  

Célszerű kitűzni egy napot, legyen az borongós, hűvös vagy már túlontúl forró, mikor minden percünket a termálvíz és masszázsok okozta élvezeteknek szenteljük. A termálvíz jótékony hatásait ősidők óta élvezi az emberiség és a mai rohanó életben egyre inkább indokolttá válik a test és a lélek kényeztetése, egyensúlyának megteremtése. Míg a víz kellemesen ellazít és feltölti testünket a szükséges ásványi anyagokkal, egy dolgunk van csak: élvezni a pillanatot, hagyni, hogy elménk háborítatlan tájakra kalandozzon, meglásson olyan dolgokat, melyek addig észrevétlennek tűntek.

A töretlenül bővülő létesítmény ötvözi a wellness-t, beteggondozást és rehabilitációs kezeléseket. Regeneráló hidromasszázsok, méregtelenítő szaunák és különböző hőfokú termálvizek állnak a rendelkezésünkre. Egy kényeztetéssel teli nap tökéletes lezárása a Bibione Thermae-ban a személyre szabott kozmetikai kezelés.  Mikor is kétségtelenül belátjuk, itt minden azért jött létre, hogy segítségünkre legyenek a körülöttünk kialakult stresszel teli szürkeség szertefoszlatásában. A személyre szabott zene, a fény, az illatok, a mozdulatok, a mikroklíma és a gyógyhatású készítmények együttes hatására az ide érkező vendégek teste és lelke is újjászületik.