Bibione látnivalók

Bibione Thermae

2012-ben nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt Bibione termálfürdője, mely, azóta is egész évben nagy látogatottságnak örvend. Bibione látnivalói közül kétségtelenül ennek van a legnagyobb vonzereje a borúsabb, hűvösebb időszakokban.

Koco Music Club

Az igazi tengerparti szórakozóhely, néhány méterre a víztől várja a vacsorázni és szórakozni vágyó vendégeket. A gyönyörű naplemente kíséretében megjelenik Bibione egyik lenyűgöző látnivalója az utánozhatatlan éjszakai tengerpart.

Lunapark

Bibione vidámparkja szinte állandóan vidám kacajoktól hangos. Gyönyörű és izgalmas hintákkal várja a kicsiket és nagyokat, mitöbb éjjelente az egyik leggyönyörűbb látnivaló Biblione-ben.

Piazzale Zenit

A Bibione központi részén található tér, a város egyik fő látnivalója, melyet Bibione szíveként is emlegetnek. Közel hozzá a strandon rengeteg program és animátor várja a gyermekekkel érkező családokat.

Pluto kutyastrand

Kedvenc négylábú barátaink számára a legérdekesebb látnvaló Bibione-ben valószínűleg a kutyastrand, melyet úgy alakítottak ki, hogy minél természetesebb környezetben strandolhassanak a kutyusok és gazdiaik egyszerre.

Portobaseleghe

Bibione kikötője nagy népszerűségnek örvend a vitorlások körében. A dokk rengeteg vitorlásával és gyönyörű környezetével megkapó látnivalója Bibionenek.

Terzo Bacino

A lagúna partja elragadó halászházaknak ad otthont. Valamivel távolabb rizsföldek terülnek el, ahol mai napig az arborio néven ismert rizst termesztik. A Terzo Bacino egyedülálló csendjét csupán a hullámok és állatok zaja töri meg, így kitűnő kikapcsolódást nyújt az ide látogatóknak. A lagúna Bibione azon látnivalói közé tartozik, melyet a jól kiépített ide vezető kerkékpárutak miatt érdemes biciklivel megközelíteni.

Világítótorony

Az 1900-as években épített magányosan álldogáló világítótorony némileg távolabb helyezkedik el Bibione többi látnivalójától. Az építmény a sziget végében az aranystrand és smaragdzöld tűlevelűek ölelésében várja az érdeklődőket.