Fürdőzés Bad Kleinkirchheimben

2014. december 10.

Bad Kleinkirchheim, mint az már a nevéből is adódik, egy termálvizes városka, két termálfürdőt is találhatunk a környéken. Így aki szívesen áztatja magát a meleg vízben egy átsíelt nap után, az bátran válassza Bad Kleinkirchheimet, garantáltan jó döntés!

A Römer és a Szt. Kathrein termálfürdők minden nap várják a pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat, a termálvízben, a masszőrnél vagy a wellness részlegen kipihenhetjük a nap fáradalmait, ellazíthatjuk izmainkat az egész napos síelés vagy snowboardozás után.

A Römer Termálfürdőben fedett és fedetlen termálvizes medencét is találhatunk, emellett szauna és spa részleg is a rendelkezésünkre áll. A háromemeletes létesítmény minden szintjén mást építettek ki: legalul a szaunákat és a fedett medencét, a második emeleten a wellness és szépségszalon részleget, legfelül pedig a fedetlen termál medencét próbálhatjuk ki.

A Szt. Kathrein Termálfürdőben különböző wellness medencék, masszázs ágyak, és egyéb élményelemek teszik felejthetetlenné a kikapcsolódást. Az egész család részére remek választás a Szt. Kathreint fürdő, hiszen külön kismedence és gyerek részleg is található az épületben.

Sokan választják Bad Kleinkirchheimet minden évben mind magyarok, mind helyiek síelésük célpontjául, hiszen a fürdőzéssel még különlegesebbé és eseménydúsabbá tehetjük utazásunkat, emellett pedig a fürdő tényleg kiváló lehetőség a pihenésre is!