Advent Grazban, látogatás a Zotter csokigyárban

Séta az adventi díszbe öltözött Grazban, majd látogatás a Zotter Csokoládégyárba, ahol bepillantást nyerhetünk a mára már valóságos kultusszal rendelkező bio-csokoládé készítés rejtelmeibe. A gyár termékskáláján 150 féle csokoládé található, ebből szinte mindegyik kóstolható a túra folyamán.

Graz időjárás előrejelzés
Dátum 05.28. 05.29. 05.30. 05.31. 06.01.
Időjárás
Maximum 23°C 23°C 23°C 21°C 22°C
Minimum 11°C 12°C 11°C 11°C 11°C
Szél (km/h) 11 ↖ 9 ↖ 10 ← 9 ↖ 8 ↖
Vissza a képekhez

Étkezés: önellátás

Szobatípusok: non stop

Turnusok: 1 nap

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Távolság Budapesttől: 396km

Étkezés

  • Önellátás

Utazás

  • Autóbusszal Bp-ről

    Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Program

Indulás Budapestről reggel 5.00 órakor, a Hősök teréről.
 
Egy rövidebb pihenőt követően érkezés Grazba, ahol a városnézés keretében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Dóm-Mauzóleum-főhercegi rezidencia-Jezsuita rendház-Schlossberg, majd rövid szabadidő következik. Az állítás, mely szerint Graz Ausztria adventi fővárosa is lehetne, minden különösebb indoklás nélkül megállja a helyét – hiszen alig találni még egy olyan osztrák települést, ahol a város életében ilyen nagy szerepet játszana a karácsonyi időszak. A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városházán látható hatalmas kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat. 
 
Késő délután látogatás a Zotter Csokoládégyárba, ahol bepillantást nyerhetünk a mára már valóságos kultusszal rendelkező bio-csokoládé készítés rejtelmeibe. A gyár termékskáláján 150 féle csokoládé található, ebből szinte mindegyik kóstolható a túra folyamán. A túra végeztével lehetőségük nyílik a gyár mintaboltjában megvásárolni az előzetesen megkóstolt termékeket.
 
Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés Budapestre a késő esti órákban. 

 

Tájékoztató a fakultatív programokról, a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

  • Zotter csokigyár kb. 20 EUR/fő, helyszínen fizetendő

A program változtatás jogát fenntartjuk.

 

ÁrakLejárt: 2022. december 10.

Az ár tartalmazza

  • autóbuszos utazást
  • csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)Autóbuszjegy
dec. 1018 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat