Advent Grazban, látogatás a Zotter csokigyárban

Séta az adventi díszbe öltözött Grazban, majd látogatás a Zotter Csokoládégyárba, ahol bepillantást nyerhetünk a mára már valóságos kultusszal rendelkező bio-csokoládé készítés rejtelmeibe. A gyár termékskáláján 150 féle csokoládé található, ebből szinte mindegyik kóstolható a túra folyamán.

Graz időjárás előrejelzés
Dátum 04.25. 04.26. 04.27. 04.28. 04.29.
Időjárás
Maximum 16°C 18°C 17°C 12°C 9°C
Minimum 13°C 9°C 8°C 3°C 3°C
Szél (km/h) 8 ↗ 12 ↗ 10 ↗ 5 ↘ 8 ↙
Vissza a képekhez

Étkezés: önellátás

Szobatípusok: non stop

Turnusok: 12.01., 08., 15., 22. - 1 nap

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Távolság Budapesttől: 396km

Étkezés

  • Önellátás

Utazás

  • Autóbusszal Bp-ről

    Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Program

Indulás Budapestről reggel 5.00 órakor, a Hősök teréről.

Egy rövidebb pihenőt követően érkezés a Zotter Csokoládégyárba, ahol bepillantást nyerhetünk a mára már valóságos kultusszal rendelkező bio-csokoládé készítés rejtelmeibe. A gyár termékskáláján 150 féle csokoládé található, ebből szinte mindegyik kóstolható a túra folyamán. A túra végeztével lehetőségük nyílik a gyár mintaboltjában megvásárolni az előzetesen megkóstolt termékeket.

Innen utazás Grazba, ahol a városnézés keretében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Dóm-Mauzóleum-főhercegi rezidencia-Jezsuita rendház-Schlossberg, majd rövid szabadidő következik. Az állítás, mely szerint Graz Ausztria adventi fővárosa is lehetne, minden különösebb indoklás nélkül megállja a helyét – hiszen alig találni még egy olyan osztrák települést, ahol a város életében ilyen nagy szerepet játszana a karácsonyi időszak. A város különlegessége ilyenkor az 50 tonna jégből faragott Adventi Betlehem, de a Városházán látható hatalmas kalendáriumot is érdemes megtekinteni. Az óváros valamennyi nagyobb terén adventi vásárok várják az érdeklődőket. Karácsonyfadíszek, kézműves alkotások és különleges ajándékok közül válogathatnak, a vásárt pedig belengi a karácsonyi sütemények és regionális finomságok, valamint a gőzölgő forralt bor, a gyümölcsbor és a puncs édeskés illata. A graziak a karácsonyi kapkodás és rohanás helyett szívesebben sétálgatnak a hangulatos adventi vásárokon, hogy barátokkal találkozzanak és élvezzék az ünnepig hátralévő meghitt napokat. 

Késő délután hazaindulás, folyamatos utazás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

A 2018. december 8-i időpontban a programok fordított sorrendben kerülnek megrendezésre, a csoport először Grazba, majd délután a csokigyárba látogat. 

 

Tájékoztató a fakultatív programokról, a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

  • Zotter csokigyár kb. 16 EUR/fő, helyszínen fizetendő

A program változtatás jogát fenntartjuk.

 

Árak

Az ár tartalmazza

  • autóbuszos utazást
  • csoportkísérőt

Az ár nem tartalmazza

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)Autóbuszjegy
nov. 30, dec. 7, 14, 2111 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 1 354 01 91 Kapcsolat