Szilveszter Riminiben

Miért töltené a szilvesztert otthon, ha olyan csodás helyekre is ellátogathat, mint Rimini? Az utazás alatt több, méltán híres várost is meglátogatunk és élményekkel kezdhetjük meg az új évet.

Szállástípus: hotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: 2 fős szoba

Turnusok: 2017.12.302018.01.02. - 3 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés

 • 3*-os szállodában, 2 fős szobákban

Étkezés

 • Reggelis ellátást az ár tartalmazza
 • Kötelező félpanzió és szilveszteri vacsora: 25.000,-Ft/fő

Utazás

 • Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé, Budapestről, a Déli pályaudvar - Koronaőr köz-től.

Felszállási lehetőségek:
- Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
- Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
- Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
- Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
- Balatonlelle-Marche: 07:35
- Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20 

Program

1. nap: Budapest-Ferrara
Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. A késő délutáni órákban gyalogos városnézés a Világörökség részét képező Ferrara-ban, az Este hercegség egykori székhelyén, ahol az óváros nevezetességeivel ismerkedünk. Rövid szabadidő, majd továbbutazás a Rimini környéki szálláshelyre. Szálláshely elfoglalása az esti órákban. Rimini az idei évben is elnyerte a Szilveszter fővárosa címet, hiszen mint minden évben ezúttal is számtalan programmal várja a látogatókat.
 
2. nap: Ravenna-Rimini
Reggeli a szállodában majd elutazás Emilia Romagna tartomány egyik legszebb városába, Ravennába. Kora keresztény műemlékeit az UNESCO is a Világörökségek listáján jegyzi. Itália egyik legrégebbi városa, a mozaikok városa elkápráztat látnivalóival. Gyalogos sétánkat az Apollinare Nuovo Bazilikájánál kezdjük , majd Dante Mauzóleuma, a Garibaldi tér és a Piazza del Popolo következik. A nyolcszögletű San Vitale épületében és Galla Placidia mauzóleumában megtekintjük a gyönyörű mozaik remekeket, majd rövid szabadidő. Délután belvárosi séta Rimini középkori hangulatú belvárosában (Augustus diadalíve, Tiberiusz hídja, Malatesták temploma). Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. Szilveszteri vacsora a szállodában (zene és programok nélkül), majd igény szerint részvétel a szálloda előtti téren szervezett szilveszteri óévbúcsúztató programon.
 
3. nap: San Marino
Kirándulás a Monte Titano hegygerincen fekvő mini köztársaságba. A hegy legmagasabb pontján épült fel a „főváros”, San Marino, amely Európa legrégebbi és legkisebb köztársasága is egyben. A kormányzósági palota, a szűk utcák, a csipkés várfalak mind-mind a középkort idézik. Gyalogos sétánk során elénk tárul az Appeninek festői vonulata, a romagnai síkság és a távolban a tündöklő Adriai tenger. Szabadidő, vásárlási lehetőség, italkóstoló. Visszautazás a szálláshelyre.
 
4. nap: Bologna-Budapest
Délelőtt rövid városnézés a tartomány fővárosában Bologna-ban. A város épületein minden történelmi és stíluskorszak, a gótikus stílus, a reneszánsz és a barokk is nyomot hagyott. Belvárosában gyönyörű középkori és reneszánsz épületek valamint a város szimbólumai a híres ferde tornyok várnak. Bologna egyik főtere a Piazza Vittorio Emmanuele, ahol találkozhatunk Viktor Emánuel lovas szobrával is. Sétánk során érintjük a Piazza Maggiore, valamint a gyönyörű Neptun szökökútról híres Piazza Nettuno terét is. Városnézésünk után hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.
 
 
Tájékoztató a helyszínen fizetendő költségekről, belépőkről
- Ravenna 11,5 EUR
- Idegenforgalmi adó: 1,5 EUR/fő/éj

ÁrakLejárt: 2017. december 01.

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • reggelit
 • autóbuszos utazást
 • felsorolt programokat

 

Az ár nem tartalmazza:

 • kötelező félpanziós felárat és az ünnepi vacsorát: 25.000 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • egyágyas felárat: 14.000 Ft irodánkban fizetendő
 • helyszínen fizetendő belépőket
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a részvételi díj és megrendelt szolgáltatások 1.5 %-a
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas szoba
dec. 30-jan. 24/359 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat