Szilveszter Horvátországban - Dalmáciában

Az Adria varázslatos télen is!! Szilveszterezzen velünk Dalmácia csodás helyein, vidám arcok között. Töltheti a szilveszteri éjszakát utcabálon, de a szállodában, ünnepélyes vacsora és élőzene mellett! Bármelyiket választja is, az éjféli tűzijátékot, ne hagya ki!!

Szállástípus: hotel

Étkezés: félpanzió

Szobatípusok: 2-3 fős szobák

Turnusok: fix turnus, 3 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Távolság Budapesttől: 630km

Egyéb: Min. 35 főtől

Elhelyezés

 • Szállás: 30 km Zadartól, Biogradban Hotel Adriatic 3*.
 • Szobák: 2 ágyas (pótágyazható) szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi. Némely szoba erkélyes felár elenében! 

Étkezés

 • 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).
 • Az ár tartalmazza szilveszteri zenés gálavacsorát is. 

Utazás

 • légkondicionált autóbusszal

Felszállási lehetőségek: 

 • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont),
 • Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa. 

Program

1. nap Biograd
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Késő délutáni órákban érkezés Biogradba-ba, szállás elfoglalása. Vacsora előtt akinek még kedve támad, tehet egy sétát a királyok büszke városában, Biograd-ban, ahol egykor Kálmán király is uralkodott. Vacsora idején már hallgathatjuk a víg zenészek dallamait,  melyek jó kedvre hangolnak.

 

2. nap Split és Trogir 
Szilveszter napján fakultatív program keretében megismerheti a téli pompába öltözött Split és Trogir városokat. Észak-Dalmácia fővárosában, Splitben teljes szépségében láthatjuk Diocletianus római császár gigantikus palotáját, melynek eredeti falai az óvárost ölelik körül. A közös városnézés után mindenki kedvére barangolhat a vár pincerendszerében, vagy sétálhat a város tágas terein, szűk utcáin és felfrissülhet dalmát ínyencségekkel, vidám arcok között, mert ilyenkor a szilveszteri "bemelegítés" már elkezdődik. Trogirban  egyedülálló élményben lesz részünk, a kis szigetre épült, festői, olaszos hangulatú település meglátogatását kár lenne kihagyni. A mediterrán vidék ékszerdobozként rejti Dalmácia egyik legjelentősebb egyházi épületét, a Szt. Lőrinc katedrálist téli, ünnepi ruhájában. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szálláshelyre, ahol szilveszteri gála vacsora vár minket. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 12 évig.

Táncos cipő és csinos öltözet szükségeltetik és indulhat az óév búcsúztató, vacsora előtti üdvőzlő ital mellett!

 

3. nap: Újévi hajókázás, Zadar
Az év első napján, a késői reggeli után, mindenki a kedve szerint töltheti el, sétával, kávézással vagy csak lazítással a kék Adria mellett. Délben hajóra szállunk és 1-2 órát hajókázunk (ha időjárás is engedi). Majd buszra szállunk és irány Zadar belvárosa, ahol városnézés közben megismerkedünk történelmével és felkeresünk számos magyar vonatkozású emléket, nevezetességeket, megnézzük a híres tengeri orgonát, ha szerencsénk van, a hangját is hallhatjuk, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Este, a vacsora mellé, a szálloda élőzenével ajándékoz meg minket, hogy vidáman, tánccal, énekkel kezdődjék az új év.

 

4. nap: Krka vízesés
Izletes reggeli után egy sétára visszünk Önöket a csodaszép Krka Nemzeti parkban (belépő ellenében), mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka- folyó vízének varázslatos játékán és zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Buszra szállunk és irány Magyarország felé! Visszaérkezés Budapestre késő esti órákban.

 

Fakultatív programok, belépők, helyszínen fizetendők:

 • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett:15 EUR/fő
 • helyszínen fizetendő belépők: kb. 40 EUR/fő,
 • fakultatív program (min. 25 fő): Split-Trogir: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek 12 évig.

A fakultatív programok min. 25 fő részvételével indulnak.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.


Az utazás min. 35 fő részvételével indul.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

ÁrakLejárt: 2022. december 29.

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • félpanziós ellátást
 • szilveszteri gálavacsorát
 • autóbuszos utazást
 • magyar nyelvű idegenvezetést a felsorolt programokon

 Az ár nem tartalmazza:

 • idegenforgalmi adót
 • helyszínen fizetendő belépőket és fakultatív programokat
 • Erkély felár: 9 900 Ft/fő
 • egyágyas felárat - érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a részvételi díj 2,5%-a.

Az ártáblában szereplő árak nem minden esetben tartalmazzák az árfolyam illetve az esetleges üzemanyag árak emelkedésével járó többlet költségeket, ezért kérje ajánlatunkat!

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas (pótágyzható)2 ágyas (1fel+1gyermek)1 ágyas
dec. 30-jan. 24/3139 900 Ft139 900 Ft189 800 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat