Termálfürdő Tauplitz mellett

2014. december 16.

Minden évben rengeteg síelő látogatja a Tauplitz melletti Bad Mitterndorfban található Grimming termálfürdőt, népszerűségéhez a tauplitzi szállásokhoz való közelsége, és a fürdő nyújtotta kiváló kikapcsolódási lehetőségek is hozzájárulnak.

 

Tauplitzról kevesebb, mint 10 perc autózással átjuthatunk a szomszédos Bad Mitterndorfba, és élvezhetjük a termálvíz pihentető erejét. A komplexum három fedett, és négy szabadtéri medencével rendelkezik, amelyeket akár télen is használhatunk a víz hőmérséklete miatt – lenyűgöző kilátás nyílik Stájerország hegyeire a fürdőből.

 

A termálfürdő 5 emeletén nem csak áztatni tudjuk magunkat a meleg vízben, hanem egyéb relaxációs tevékenységeket is kipróbálhatunk: különféle masszázsok, kozmetikai kezelések, fizikoterápia, és egyéb spa kezelések közül választhatunk, valamint külön szauna park is tartozik a Grimming fürdőhöz, kinti és benti szaunákkal egyaránt.

 

Családdal is érdemes ellátogatni Bad Mitterndorfba, hiszen gyerek medence, óriási vízi csúszda és egy Nintendo játékterem gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról, amíg a szülők kipihenik az egész napos síelés fáradalmait.

 

Tauplitz nem csak a hóbiztossága és kiváló pályái miatt jó választás, a Grimming termálfürdő is remek kikapcsolódás az egész család számára, emellett pedig számos más lehetőségünk adódik pályán kívüli programokra a terep közelében.