Bulgária busszal

 A LENTI INFORMÁCIÓK A 2020-AS NYÁRI SZEZONRA VONATKOZNAK!

2022 NYARÁN VÁRHATÓAN NEM INDUL BUSZJÁRAT BULGÁRIÁBA

2020. júl. 10-től szept. 26-ig minden pénteken transzfer buszjárat indul pénteken a BOK csarnok melletti parkolóból 11:00-kor. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás szombatonként a telepített képviselő tájékoztatása alapján a esti órákban történik. (Tervezett visszaindulás: 15.00). Érkezés Budapestre vasárnap. Utolsó odaút: szept. 18.

Buszos utazáson csak 2 évet betöltött gyermek vehet részt. 2-5 év között az utazáshoz kötelezően vinni kell saját biztonsági autós gyerekülést!


Útvonal: Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged - Röszke - Belgrád - Szófia - Burgasz- Szozopol - Napospart
 
 


BUSZJEGY ÁRAK

A buszjegy önmagában, szállás nélkül is vásárolható!

Buszjegy árak (Ft/fő)felnőtt
egyhetes retúr buszjegy35.900 Ft/fő
kéthetes felár6.900 Ft/fő
vidéki felszállás felára8.900 Ft/fő

Fix ülőhely foglalására, nincs lehetőség. Az szabad helyeket előre egyeztetni kell irodánkkal, amelyet a busz méretétől (51-57-78 fős) és kialakításától (egyszintes vagy emeletes) függően kérés szintjén tudjuk teljesíteni.FEL- ÉS LESZÁLLÁSI LEHETŐSÉGEK

Indulás napjaTalálkozó időpontjaIndulás időpontjaFelszállóhelyek
péntek10:3011:00Budapest, BOK csarnok melletti parkoló
 11:3012:00Kecskemét – Alföld áruház parkoló (Dobó körútról nyíló parkoló)
 12:1512:30Kiskunfélegyháza – Tesco parkoló
 15:0015:30Szeged – Tesco parkoló (Rókus krt. 42-6.)

 

Vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében: 

Szombathely, Mosonmagyaróvár, Győr, Tatabánya, Miskolc, Gyöngyös, Mezőkövesd, Hatvan, Nyíregyháza, Debrecen, Szombathely, Sopron, Veszprém, Székesfehérvár, Pécs, Mohács, Szekszárd, Kaposvár, Siófok, Dunaujváros, Paks.
 
 
Fontos tudnivalók:
 • A vidéki transzfer felár ellenében foglalható és oda-vissza útra szól
 • A vidéki felszállásokat 30 perc eltéréssel tudjuk garantálni. 
 • A nagy távolságok és az előre nem látható váratlan események (baleset, határátkelési várakozás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja.
 • Fel és leszállásra kizárólag a felsorolt felszállóhelyeken van lehetőség. 20 fő feletti csoportok részére egyéni útvonalterv is lehetséges. 

 

 

BUSZOS PROGRAM

 • 1. nap: Indulás délben, utazás egész nap, éjszaka az autóbuszon.
 • 2. nap: Érkezés a reggeli órákban a bolgár tengerpartra, 14 órától a szálláshelyek elfoglalása.
 • 3-8. nap: Tengerparti nyaralás. Fürdés, napozás, pihenés, szórakozás, valamint szervezett fakultatív programokon való részvétel.
 • 9. nap: 10 óráig a szálláshely elhagyása, indulás haza a délutáni órákban. Éjszaka az autóbuszon.
 • 10. nap: Érkezés Budapestre a délutáni órákban.
 
Fontos tudnivalók:
 • A szállásokat általában csak 14 órától lehet elfoglalni. Utasaink a legtöbb szálláson őrzött csomagszobában helyezhetik el poggyászaikat, de ezekhez állandó hozzáférést sajnos nem tudunk biztosítani.
 • Az autóbusz a helyi adottságok szerinti legközelebbi ponton teszi le az utasokat a településeken, amely nem minden esetben jelenti a szállodai recepció előtti kiszállást.
 • Távozáskor a szobákat és apartmanokat 10 vagy 12 óráig kell elhagyni. A csomagokat a kijelölt csomagszobában lehet hagyni. A szobákba visszamenni ezután már nem lehetséges. Az autóbusz Napospartról délután indul vissza. Terveztt visszaindulás: 15.00 óra.
 • A busz visszaindulásának pontos időpontját és a találkozás helyét telepített idegenvezetőnk a visszaindulás előtti napon közli utasainkkal SMS-ben.
 • Hazainduláskor Szozopolból utasainkat a reggeli órákban (8-9 óra) átvisszük Napospartra, itt délutánig szabad program (strandolás, vásárlás stb.) biztosított. A poggyászok a szabad program idejére a buszban maradhatnak
 • A gyorsabb elszállásolás érdekében előfordulhat, hogy utasainkat Szozopolból kisbuszokkal szállítjuk tovább.

POGGYÁSZ

Személyenként 1 normál méretű maximum 18 kg-os bőrönd vagy táska és 1 kézitáska szállítására van lehetőség valamint apartmanonként 1 hűtőtáska hozható. A könnyebb azonosítás érdekében, kérjük feltüntetni a bőröndön az utas nevét és címét. Autóbuszainkon zsugorfóliás, rekeszes, valamint dobozos innivaló nem szállítható (még táskában sem). Az itt megjelölt mennyisségnél több ill. nagyobb poggyászokért a gépkocsivezteő 5.000 Ft/db felárat számolhat fel. Háziállat az autóbuszon nem szállítható. Az Utazas.info – Web Vacation Kft. nem vállal felelősséget a poggyász felületét ért, a nem mindennapi rendeltetésszerű használatból eredhető és túlsúly miatti sérülésekért (pl. karcolás, kisebb szennyeződés, horpadás, törés, szakadás). Csak olyan poggyász kárigényt fogadunk el, amelyet a károsult hitelt érdemlően, szemtanúval, a helyszínen, az esemény bekövetkeztekor tud igazolni. Utólagos reklamációt a poggyászsérülésre nem tudunk elfogadni. Az autóbusz utasterében és csomagtartójában felejtett tárgyakért felelősséget nem vállalunk. Panaszokat csak tételes jegyzőkönyv felvétele mellett fogadunk el. Javasoljuk, hogy a saját és többi Utastársuk kényelme érdekében az utastérbe csak kis méretű táskát, kézipoggyászt vigyenek fel, melyek őrzéséről mindenki önmaga gondoskodik.

 

útiokmány

A buszos utazáshoz érvényes útlevélre vagy érvényes személyi igazolványra van szükség.


VÍZUM

 

Bulgáriában a magyar állampolgároknak nincs vízumkötelezettsége. Nem magyar útlevéllel rendelkezőknek az illetékes hatóságot (nagykövetség) kell felkeresniük információért.