Nyaralás Riminiben - Hotel Bologna

Az olaszországi nyaralásunk nagyon jól sikerült. Teljesen meg voltunk elégedve a kellemes hangulatú olasz szállással (Hotel Bologna), a tulajdonos is nagyon kedves volt. Egy kissé aprócska szobát kaptunk szombaton, mikor megérkeztünk, ám a tulajdonos hölgy nagyon kedvesen felajánlotta, hogy vasárnaptól lesz egy nagyobb szobájuk, és ha gondoljuk akkor kicserélhetjük. 

Kedvességeként mutatkozott meg az is, hogy rákérdezett,  hogy hogyan utaztunk, majd miután megtudta, hogy saját gépkocsival, vasárnaptól beállhattunk az udvarra. Így autónkat egész hétre biztonságban tudhattam. :-)

A reggeli és vacsora rendkívül bőnek mutatkozott, mindig volt mindenből elég, és nagyon finomak is voltak. Természetesen más a magyar és az olasz ízlésvilág, de ahogy néztem igyekeztek mindenkinek a kedvére tenni. A fórumon olvashatókkal ellentétben az ételeket folyamatosan feltöltötték, és akkor is volt bőven felvágott, vagy a vacsoránál hús, ha valaki nem ért oda pontosan a kezdésre.

Szerencsére az idő is kegyes volt hozzánk, az olasz tengerpart meseszép volt, a tenger vize pedig nagyon kellemesen meleg.

Nagyon jól éreztük magunkat Riminiben.

Galéria megnyitása (23 kép)