Ugorjon fejest barátaival az élményekbe! Szuper Aquapark Bulgária Napospartján. - 1.rész

2016. április 20.

Kimozdulna, de nem tudja hova? Bulgária nyaralási úti célnak nem csak a bolgár tengerpart miatt remek választás, hanem a tengernyi program lehetőség miatt is.

Tudta, hogy Bulgária Napospartján nem csak a tengerben csobbanhat nagyokat, de hatalmas és rendkívül jól felszerelt aquaparkjában is. Az Action Aquaparkban minden adott, ahhoz, hogy át tudja magát adni az önfeledt szórakozásnak. Vigyázat, a helyenként 40 km/h sebességet meghaladó csúszásoknál, sikítani kötelező!

Forrás: Action Aquapark

 

A teljesség igénye nélkül, egy képzetbeli siklásra invitáljuk, ami során ízelítőt kap az aquapark különlegességeiből, hisz nem egy olyan csúszdával rendelkezik, ami régió szerte egyedülállónak számít.

 

Uphil Navigator - Irányítótorony

 

Egyszer fent, egyszer lent!  Kezdjük mindjárt a legmagasabb pontról. Az edzettebb, hullámvasút kedvelőinek elhanyagolható 99 lépést követően, a 20 méter magas toronyból, a szédítő mélységet felmérve, inukba szállna a bátorságuk és szeretnének mihamarabb lejutni onnan, rögvest csússzanak le. Az említett csekély lépcsőzés után elemükben érezhetik magukat azok is, akik visszaeső liftezők. Figyelem! A siklás során megtapasztalt váltakozó szintkülönbségek pezsdítő hatása miatt, elképzelhető, hogy a későbbi sima liftezés már nem lesz akkora élmény.

 

Forrás: Action Aquapark 

 

Freefall - Szabadesés 

 

Ahol a súlytalanság ötvöződik a biztonsággal. Megtapasztalhatja a szabadesés egyszerre bizarr és felemelő érzését. Készüljön fel rá, a haja égnek áll majd! Itt csak a gravitáció lesz vonzó, frizurája már kevésbé.

 

Forrás: Action Aquapark

 

Black Hole - Fekete Lyuk

 

Nem véletlen a beszédes fantázia név. Minden szempontból bulgáriai nyaralásuk fénypontja lehet, belevetni magunkat a Fekete lyukba. Lenyűgöző fényhatásokkal átszőtt teljes sötétség vár ránk. A fényviszonyokból adódóan lélegzetelállító élményt nyújtanak a váratlan alagutak és a kiszámíthatatlan kanyarok…azért ha lehet, ne felejtsen el még időben levegőt venni. Csúszás előtt, felesleges azon vívódni, hogy hova rejtse az elemlámpáját, higgye el, ez a Fekete lyuk nem fogja elnyelni.

 

Forrás: Action Aquapark

 

Twister - Forgószél

 

Kettős spirál, ami minden idelátogatót inspirál. Ennél a csúszdánál, ha akarja, ha nem határozottan be fog csavarodni.

 

Forrás: Action Aquapark

 

Extreme - Extrém

 

A sebesség szerelmesei, itt vígan dilemmázhatnának a tömeg megmaradási törvényeken, ha egy pillanat alatt nem hatna rájuk kijózanítólag  az arcukba zúduló víztömeg.

 

Kamikadze - Kamikaze

 

A névrokon italhoz hasonlóan, a minket érő impulzus rendkívül gyors és hirtelen. A „hatás” skála, ha eddig nem akadt ki, akkor most egészen biztos ki fog.  Határozottan alkoholmentes övezet, a bódító érzés mégsem marad el. Itt csak magába kapaszkodhat!

 

Forrás: Action Aquapark

 

Niagara

 

Akiknek eddig nem volt még szerencséje egy nagy kasszasikerű amerikai film főszereplőjeként többször bátran és diadalittasan egy háborgó vízesésbe vetnie magát, annak kifejezetten ajánlott itt próbára tennie képességeit. Ha Oscar nem is jár a produkcióért, az élmény bearanyozhatja bulgáriai nyaralását.

Forrás: Action Aquapark

 

 Felnőtt medence és Zenés medence - Adults Pool /Musical Pool

 

Ha megpihenne az egész napos kimerítő csúszkálás után, a vízi park még jó pár kiváló lazító ötlettel tud szolgálni.  A felnőtt medencénél ismerkedhet a hidromasszázs jótékony hatásaival. Megmártózhat a zenés medencében, ahol a speciális hangszóróknak köszönhetően a víz alatt sem menekülhet napjaink kiváló slágereitől, de ha nem bánja a kellemes lüktetést, akkor itt koktélokkal is megajándékozhatja magát.

 

Forrás: Action Aquapark

 

Ha már ajándék. Az élet úgy hozza, hogy bulgáriai nyaralás alatt ünnepli szülinapját, akkor nem csak ingyen lehet részese a hajmeresztő élményeknek és/vagy idilli lazításnak, de ha igénybe veszi a park egyéb szolgáltatásait, egy kisebb elkülönített és feldíszített területre terelheti barátait, akik így zavartalanul éltethetik és ünnepelhetik a kiváltságos szülinapost. A csoportosan érkezőkről sem feledkeznek meg, különböző csapatépítő programok közül is lehetőségünk van válogatni.

 

Más olvasni róla és más megtapasztalni. Döntsön a bolgár tengerpart mellett és keresse fel Bulgária Napospartjának egyik legszínvonalasabb szórakoztató központját.