Mariazell Bürgeralpe síelés

Hó és szórakozás az egész családnak - ez a Mariazeller Bürgeralpe mottója. A választék 8, összesen 11 km hosszú pályát tartalmaz, melyek között minden nehézségi fok megtalálható. A profitól a kezdőig - mindenki számára megtalálhatók a legjobb körülmények - a Stájer Pályamegfelelőségi Igazolás által ellenőrizve és kitüntetve.

A gondtalan feljutásról a gondolafelvonó, két 4-es felvonópálya valamint egy szállító- és egy tányérlift gondoskodik. A sí-terület áttekinthetősége révén a Mariazeller Bürgeralpe különösen alkalmas családok számára. Hogy első Bogerl vagy fürge Carving - a könnyűtől az igényesig terjedő pályák minden családtag számára éppen a megfelelő lehetőséget biztosítják.
A modern behavazó berendezés garantálja a hó biztonságát decembertől márciusig.

Egy WISBI-pálya (milyen gyors vagyok?) - mely ingyenesen hozzáférhető - valamint egy szórakoztató pálya snowboardosoknak teszik teljessé a sokszínű kínálatot. Annak pedig, aki éppen egy kis változatosságra vágyik, ajánlani tudjuk a lesiklást az 1700 m hosszú, vadonatúj, kivilágított szánkópályán, amely éppen a Mariazelli Kötélfelvonó állomásánál ér véget. A felvonóval fel, a szánkóval le a völgybe - egy szórakoztató körforgás fiatalok és idősek számára egyaránt.

magasság:
868 - 1267 m
szintkülönbség:
399 m
pályák hossza:
11km, ebből 5.5km 3.5km 2km
felvonók száma:
5db, ebből 2db 2db 1db
pályák:
lesikló-, sífutó- és szánkópályák, világított szánkópálya, korcsolya- és jégkorong-pálya, snowpark, gyerekpark varázs-szõnyeges felvonóval
szolgáltatások:
sí-, snowboard- és szánkó-kölcsönzés, sportbolt, étterem, uszoda, szauna, masszázs, fitness, szabadidõ központ,tenisz, squash, tekepálya, lovaglás, lovas szán, jéghorgászat és búvárkodás
távolság:
393 km Budapesttől
egyéni új Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható