Utazás Makrigialosra autóval

UTAZÁS MAKRIGIALOSRA AUTÓVAL

Ajánlott útvonal: Budapest - Szeged - Röszke - Belgrád - Nis - Skopje - Makrigialos.

Az út kb. 1030 km, ennek fele autópálya. Sok a sebességkorlátozó tábla, a közúti ellenőrzés gyakori. A büntetés kisebb ajándékokkal kiváltható. Feltétlenül ajánljuk a váltott vezetést.

AUTÓPÁLYADÍJAK

  • Magyarországon autópálya matrica 10 napra 2970 Ft/személygépkocsi, havi 4780 Ft/személygépkocsi, éves 42.980 Ft/személygépkocsi.
  • Szerbiában és Montenegróban minden autópályán és gyorsúton díjat kérnek, ezt mindig készpénzben euroban vagy szerb dinarban a fizetőkapuknál kell megfizetni, kb100 km = 4,5-7,5 EUR.
  • Macedónia két autópályáján készpénzben, macedón dínárban fizethetünk. A Kumanovo - Gradsko szakasz kb. 190MKD (1 euro kb. 60 Macedón dinár).
  • Görögországban úthasználati díjakat kell fizetni. Az ár egy személygépkocsinak 2,05-5,20 Euro kapunként.

BEJELENTKEZÉSI HELY

Az egyénileg utazókat a részvételi jegy illetve a szükséges dokumentumok kiadása után tájékoztatjuk a bejelentkezés időpontjáról, illetve helyéről.  

A szállások kulcsait csak a bejelentkezéskor kapott regisztrációs lap alapján adják ki, tehát a bejelentkezés mindenképpen szükséges!

A szállásokat délután 14 órától lehet elfoglalni és reggel 9 óráig kell elhagyni.

KÖTELEZŐ UTASBIZTOSÍTÁS

Felhívjuk buszos és egyéni utasaink figyelmét, hogy a Macedón Nagykövetség tájékoztatása szerint ismét kötelező belépési feltétel a magyar állampolgárok számára a meglévő utasbiztosítás. Amennyiben ezzel nem rendelkeznek, akkor kötelesek azt a helyszínen megvásárolni. 

Jelen információink szerint nem elegendő a hitelkártyákhoz és bankkártyához tartozó biztosítás sem, ezért kérünk minden utasunkat, hogy gondoskodjon a megfelelő biztosításról.

Kelt. 2011.05.12

Betegség-, baleset- és poggyász biztosítás Irodánkban köthető.
+36 20 459-5424 Kapcsolat