Korzika komp információ (Livorno - Bastia)


KÉRJEN AJÁNLATOT IRODÁNKTÓL! 

Kérjen tőlünk ajánlatot korzikai kompjegyre vonatkozóan! Töltse ki a lenti adatlapot és kollégáink pontos árajánlatot küldenek Önnek!

 

KOMPJEGY INFORMÁCIÓ

A kompjegy árát meghatározza:

  • hogy az oda- és a visszautazás időpontja melyik szezonra (elő-, fő- vagy csúcsszezon), a hét melyik napjára, és azon belül melyik napszakra esik
  • a hajón milyen elhelyezést rendelnek az utasok (fedélzeti jegy, ülés vagy kabin)
  • milyen kategóriájú és méretű a jármű (általában személyautónak minősül a 5 m hosszúságot, 1,8 m magasságot és 2 m szélességet meg nem haladó jármű)
  • igénybe vehető-e valamilyen kedvezmény vagy akciós ár


Egyes esetekben kedvezményes jegy is foglalható pl. "Best Rate" vagy "Early Bird" árakon. Az árajánlatban feltüntetjük az egyes akciókat és azok foglalási feltételeit. A kedvezményes vagy akciós jegyek általában nem módosíthatóak, vagy lemondhatóak.

Jegy módosítás: a normál tarifájú kompjegy módosítható a módosítási díj és az új, valamint a régi jegy díjkülönbözetének megfizetése esetén.

Jegy lemondása: a normál tarifájú kompjegy esetén a hajótársaságok katalógusában közzétett lemondási feltételek szerinti költség kerül felszámításra. Kedvezményesen vásárolt kompjegy díja lemondás esetén nem téríthető vissza. Ilyen esetben részbeni lemondás sem lehetséges, az a teljes jegy törlését jelenti.

A részletes feltétetek a hajótársaságok által közzé tett katalógusokban találhatók. A hajótársaságok fenntartják a menetrend és az árak előzeteses értesítés nélküli változtatási jogát.

Figyelem! Árajánlatot csak (vontatmánnyal együtt) max. 9,9 m hosszú gépjárműre tudunk kiadni. Autóbusz, tehergépjármű, hajó trailer vagy hosszabb utánfutós járművek részére kompjegy foglalása irodánkban nem lehetséges.


KOMPJEGY VÁSÁRLÁS

Javasoljuk, hogy jegyüket minél korábban vásárolják meg, mert a speciális díjtételű, kedvezményes jegyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!


Foglalás menete:

1.) Töltse ki az adatlapot. Adja meg a kért információkat és 48 órán belül (hétvégén 72 órán belül) elküldjük ajánlatunkat Önnek e-mailben! 
2.) Ha az ajánlat elnyerte tetszését, a mellékletben található megrendelőlap kitöltésével és visszaküldésével megrendelheti a kompjegyet. 
3.) A megrendeléseket 24 órán belül (hétvégén 72 órán belül) feldolgozzuk és elküldjük Önnek az utazási szerződést. Kérjük ellenőrizze a szerződésen szereplő adatokat, és ha mindent rendben talált, akkor a szerződést aláírva kérjük küldje vissza e-mailben vagy faxon.
4.) A szerződésen szerepel a befizetendő összeg és a fizetési határidő. Kompjegy esetében a teljes összeg fizetendő foglaláskor.
5.) Lehetőség van Forintos és Eurós fizetésre is. A pénznemet a foglaláskor szükséges eldönteni, azon később változtatni nem lehet.
6.) Lehetőség van sztornó biztosítás és baleset-, betegség-, poggyász biztosítás kedvezményes árú megkötésére is. A sztornó biztosítás csak a szerződés kötésekor kérhető, a baleset-, betegség-, poggyász biztosítást az indulás napjáig meg lehet kötni. Kompjegyre csak storno basic vagy storno kombi biztosítás köthető! További információ itt >>
7.) A foglalás a részvételi díj befizetésével válik véglegessé! Amennyiben a kompjegy online foglalásának időpontjában (a részvételi díj kifizetése után) a kompjegy ára magasabb a szerződésen szereplő árnál, akkor a különbözet a tájékoztatás után azonnal fizeteni szükséges. Ha a kompjegy ára foglaláskor alacsonyabb a szerződésen szereplő árnál, úgy a különbözetett irodánk visszafizeti a tájékoztatás után.
8.) Az utazáshoz szükséges kompjegyet utazás előtt 5-7 nappal küldjük el e-mailben. Ezen szerepelnek az utazáshoz szükséges információk: kikötő címe, foglalási szám, résztvevők adatai, indulási időpont, ügyeleti telefonszám stb.

 

Fizetési feltételek:

Az utazási szerződés aláírása után a következő fizetési módokat választhatja:

  • Készpénzes vagy bankkártyás befizetés irodánkban
  • FORINT készpénzes befizetés vagy átutalás esetén OTP BANK
  • EURO készpénzes befizetés RAIFFEISEN BANK
  • EURO átutalás esetén RAIFFEISEN BANK KÄRNTEN

 

Irodánk olyan rendszeren keresztül foglalja a korzikai kompjegyet, amely a hajótársaságok rendszerével azonos árat és foglaltságot mutat, és mind az oda, mind a visszaút esetén a megadott adatoknak megfelelően automatikusan kiszámolja a lehető legkedvezőbb díjtételt az összes lehetséges kedvezmény figyelembevételével. Azonnal tudunk információt nyújtani a pillanatnyi szabad helyekről és indulási időpontokról mind a normál, mind a kedvezményes kategóriában. A kompjegy irodánk által történő véglegesítése után a visszaigazolás rögtön átvehető, azonban a kompjegy, amellyel az utazás igénybe vehető utazás előtt 5-7 nappal kerül csak kiállításra, amelyet e-mailben küldünk el vagy átvehető személyesen irodánkban.
 

FOGLALÁSI- ÉS MÓDOSÍTÁSI DÍJAK

 
  • Kompjegy foglalás díja: 21 € vagy 6.500 Ft*
  • Módosítási díj: 12 € vagy 3.800 Ft*


*A foglalási/módosítás díj kompjegyenként értendő. Abban az esetben, ha több útvonal vagy több időpont kerül lefoglalásra, a foglalási díj annyiszor kerül felszámításra, ahány kompjegyet állítunk ki.


A kompjegy foglalásra a Web Vacation Utazási Iroda Kft. Általános Szerződési Feltételei nem érvényesek! A kompjegy foglalásra az adott komptársaság szerződési feltételei érvényesek, amely a társaság weboldalán elérhető.


http://www.mobylines.com/

https://www.corsica-ferries.co.uk/

ONLINE AJÁNLATKÉRÉS

• A lent megadott adatok alapján kerül kiajánlásra az ár.
• A foglaláskor újraegyeztetjük az adatokat és ha az adatlaphoz képes eltérés jelentkezik, akkor a kompjegy ára is eltérhet az ajánlatban megadottól.
• FONTOS, hogy az autók (és egyéb vontatmányok) mérete pontosan kerüljön megadásra (pl. vonóhoroggal vagy kerékpártartóval együtt), mert az később nem módosítható, és eltérés esetén a komp személyzete megtagadhatja a beszállást
• Amennyiben igényelnek kabint, úgy az ár mindig a legolcsóbb kabinnal és annak megfelelő létszámmal kerül kiszámolásra. Természetesen külön kérés esetén ettől eltérően is lehet foglalni a szabad helyek függvényében.
• Amennyiben igényelnek étkezést, akkor az ár a legegyszerűbb étkezési lehetőséget tartalmazza. Természetesen foglaláskor ettől eltérő étkezés is igényelhető.
• Foglaláskor a teljes részvételi díj egy összegben fizetendő készpénzben.
• Foglaláskor felszámolásra kerül a foglalási díj, mely 6.500 Ft/kompjegy vagy 21 EUR/kompjegy.
• Amennyiben Forintban kívánják fizetni a kompjegyet, úgy a kompjegy díját a foglalás napján érvényes OTP Bank valuta eladási áron kalkuláljuk.
• Foglaláskor szükség van az autó rendszámára is, amely később nem módosítható!
• Foglaláshoz szükséges adatok: az utasok utiokmányban szereplő neve, születési év, hó, nap, születési helye, utazási okmányának száma, állampolgársága.

db

cm
cm
cm
cm
cm
cm

City Hopp Európa
Like-olj minket és értesülj a legjobb ajánlatainkról!
Hírlevél regisztráció
+36 1 354 01 91 Kapcsolat