Kaprun - Zell am See síelés

Zell am See, Salzburg tartomány méltán az egyik leghíresebb síterepe. 77 kilométernyi pályarendszere rendkívül változatos, minden pályatípusból egyforma mennyiség található. Ez a profiknak igazán jó hír ugyanis 25 kilométernyi fekete pályán és szűzhavas lejtőn tehetik próbára magukat! Nem véletlen, hogy az amerikai alpesi sí válogatott is előszeretettel edz ezen a terepen minden évben. A free style szerelmeseit a Rodeo-Funpark várja. Zell am See két különlegességet is tartogat. Az egyik kiépített versenypályáján igénybe vehető az úgynevezett SkiMovie szolgáltatás. Egy automatikus kamera rögzíti a csúszásokat, amiket azután a síbérlete segítségével bárki visszakereshet az interneten egy kis elemzésre. A másik pedig a Kunst am Berg, azaz művészet a hegyen elnevezésű projekt. Ennek köszönhetően hatalmas szobrok, tárgyak szegélyezik az utunkat többek között óriási asztalok és székek. A nemrégiben felújított modern, bőrüléses és fűtött liftek, és a 100%-os hóágyú rendszer pedig bizonyítja, hogy Zell am See mindenféle kényelmi szempontnak megfelel.
A gyönyörű tóparti kisváros rengeteg esti programot tartogat az idelátogatók számára. Gyönyörűen kivilágított tóparti sétálóutca, bárok, diszkók és pezsgő éjszakai élet várja az idelátogatókat.
Ha esetleg változatosságra vágyunk, pár kilométerre található a kapruni-gleccser és Maiskogel síterep is, melyek között rendkívül egyszerű a közelekedés és kombinált bérlet váltható rájuk. A kapruni-gleccser, az egyik legkedveltebb célpontja a síelőknek. A felvonók szinte egész évben járnak, és akár még júniusban is síelhetünk. Itt találhatóak Ausztria legjobb free ride útvonalai is. Maiskogel kifejezetten családok számára ajánlott síterep. Nem túl bonyolult pályarendszerrel és sok lankás, hosszú pályával rendelkezik.

magasság:
700 - 2000 m
szintkülönbség:
1300 m
pályák hossza:
77km, ebből 25km 27km 25km
felvonók száma:
27db, ebből 10db 10db 7db
pályák:
77 km lesiklópályák, 4 km sífutó pályák (klasszikus mestreséges és magaslati sífutópálya), free ride pályák, free style park, gyermek tanpálya és élménypark varázsszőnyeggel, korcsolyapálya, szánkópálya
szolgáltatások:
éttermek, hütték, bárok, sí és szánkó kölcsönző, síiskola, síbolt, gyermekmegőrzés
távolság:
647 km Budapesttől
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni új Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Kényelmes wellness szálloda, közvetlenül a sípálya mellett.

Elhelyezkedés: sípályától 500m, síbusztól 50m, központtól 750m

Szobák: 2-5 fős szobák és lakosztályok   min. 3 éj, kivétel kiemelt időszakok

Ellátás: félpanzió

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható