Gerlitzen - Ossiacher See nyaralás

A túrázók és az aktív nyaralás kedvelőinek földi paradicsoma Ausztria. Gerlitzen azon lélegzetelállító helyek egyike, mely nyáron is kedvelt úti célja a családoknak és a baráti társaságoknak is. Gerlitzenen többféle túraútvonal közül választhatnak a gyalogos, biciklis és babakocsis túrázók, fent pedig számtalan program mellett lebilincselő látványt nyújtanak a környező hegyek a siklóernyősök és Gerlitzen lábánál elterülő Ossiachi tó. Kínálatunkban megjelenő gerlitzeni szállás egészen pontosan Annenheim településen található a tóparton, így a vízi programok széles tárháza, karnyújtáson belül elérhető.

egyéni tipp Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy az aktív nyaralók is megtalálják a számukra legideálisabb úti célt. A terep és a környék adta lehetőségek könnyebb áttekintésének érdekében gerlitzeni szállásunkat térképen is bejelöltük. A szállásra kattintva bővebb információkat kaphatnak.   

A környék az aktív nyaralók Kánaánja. A hegy és a tó adta lehetőségek szinte karnyújtásnyira vannak a gerlitzeni szállástól.