Gerlitzen - Ossiacher See időjárás előrejelzés
Dátum 08.08. 08.09. 08.10. 08.11. 08.12.
Időjárás
Maximum 14°C 15°C 18°C 16°C 15°C
Minimum 7°C 8°C 5°C 5°C 5°C
Szél (km/h) 5 ↖ 7 ← 9 ↖ 9 ↖ 8 ↖
Vissza a képekhez

Gerlitzen - Ossiacher See nyaralás

A túrázók és az aktív nyaralás kedvelőinek földi paradicsoma Ausztria. Gerlitzen azon lélegzetelállító helyek egyike, mely nyáron is kedvelt úti célja a családoknak és a baráti társaságoknak is. Gerlitzenen többféle túraútvonal közül választhatnak a gyalogos, biciklis és babakocsis túrázók, fent pedig számtalan program mellett lebilincselő látványt nyújtanak a környező hegyek a siklóernyősök és Gerlitzen lábánál elterülő Ossiachi tó. Kínálatunkban megjelenő gerlitzeni szállás egészen pontosan Annenheim településen található a tóparton, így a vízi programok széles tárháza, karnyújtáson belül elérhető.

Rendezés:
2 ajánlat található
tóparti

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy az aktív nyaralók is megtalálják a számukra legideálisabb úti célt. A terep és a környék adta lehetőségek könnyebb áttekintésének érdekében gerlitzeni szállásunkat térképen is bejelöltük. A szállásra kattintva bővebb információkat kaphatnak.   

A környék az aktív nyaralók Kánaánja. A hegy és a tó adta lehetőségek szinte karnyújtásnyira vannak a gerlitzeni szállástól.

Nyaralás Ausztriában - Gerlitzen és az Ossiacher tó környéke

magazin
Az Ossiacher tó környéke az ausztriai nyaralások egyik legvonzóbb helyszíne. Így a karintiai Gerlitzen szállásai a téli szezon után nyáron is megtelnek, hiszen a hegy és a tó elbűvölő szépsége és a bennük rejlő lehetőségek tárháza miatt tökéletes baráti és családi nyaralások színterének.    Ossiach mintegy 500...
+36 20 459-5424 Kapcsolat