Utazás Costa Dorada-ra repülővel

Utazzon Costa DORADA-ra repülővel

1. JÁRAT BUDAPESTRŐL:

2022. június 16-tól szeptember 20-ig minden csütörtökön repülőjárat indul a Ferihegyi repülőtéről BUD-BCN-BUD útvonalon a WIZZAIR légitársasággal.


Indulás (helyi idők szerint) tájékoztató jelleggel:
BUD - BCN    06:10-08:45
BCN – BUD   09:25-12:00

Járatszám: W6-2375/6


Gyülekező: indulás előtt 2 órával a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminál, a kijelzőkön megadott check-in pultoknál az úti okmányokkal!

Fedélzeti ellátás térítés ellenében.

Járat változásért/törlésekért a szervező iroda felelősséget nem vállal.

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek.

 

POGGYÁSZINFO SZÁLLÁS+REPJEGY FOGLALÁS ESETÉN:

Poggyász információ: feladható poggyász 20 kg + max 1db 5 kg kézipoggyász / fő (kézipoggyász max 40x30x20cm). Ingyenes repjeggyel utazó 2 év alatti gyerek nem jogosult ingyenes poggyász feladásra.

A poggyászok súlya, darabszáma és mérete nem lépheti át a meghatározott értéket! Amennyiben a poggyász súlya vagy darabszáma meghaladja a megvásárolt keretet, a túlsúlyt illetve a megvásárolt darabszámon felüli poggyászt a reptéren a becsekkoláskor kell megfizetni.

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy egyes repülőgéptípusokon - a repülőgép méreteiből adódóan - nincs lehetőség arra, hogy a kézipoggyászát a fedélzeten szállítsa. Ezeken a járatokon a kézipoggyászt átvesszük a beszállás előtt, a kiszállást követően, pedig azonnal kiadjuk.

 
A fenti információk tájékoztató jellegűek.

REPTÉRI PARKOLÁS OLCSÓN !

Az egyik legolcsóbb és legkényelmesebb megoldás! Szeretné biztonságban tudni autóját? 0-24 órában őrzött parkoló, ingyenes transzfer a terminálokhoz, udvarias kiszolgálás.

Foglalja le parkolóhelyét nálunk! Részletek itt >>

+36 20 459-5424 Kapcsolat