Utazás Costa Dorada-ra repülővel

Utazzon Costa DORADA-ra repülővel

 

Az idei évben több járat is indul a kedvelt spanyol tengerpartra. Fontos, hogy az adott szállás csak az utazásszervező által megadott napokon és útvonalon foglalható, attól eltérni nem tudunk! Ezt kérem vegyék figyelembe.

Foglalás előtt érdeklődjön a foglalható szabad kapacitásokról budapesti vagy debreceni indulással.

 

1. JÁRAT BUDAPESTRŐL:

2020. július 17-től szeptember 25-ig minden pénteken charter repülőjárat indul a Ferihegyi repülőtér 2/B termináljáról BUD-BCN-BUD útvonalon a WIZZAIR légitársasággal. Visszaérkezés minden esetben a 2A terminálra történik.

Indulás (helyi idők szerint) tájékoztató jelleggel:
BUD - BCN    06:00-08:35
BCN – BUD   09:15-11:55

Járatszám: W-
Gyülekező: indulás előtt 2 órával a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminál, a kijelzőkön megadott check-in pultoknál az úti okmányokkal!

Fedélzeti ellátás térítés ellenében.

Járat változásért/törlésekért a szervező iroda felelősséget nem vállal.

 

A fenti információk tájékoztató jellegűek.

 

POGGYÁSZINFO SZÁLLÁS+REPJEGY FOGLALÁS ESETÉN:

Poggyász információ: feladható poggyász 20 kg + max 1db 5 kg kézipoggyász / fő (kézipoggyász max 40x30x20cm). Ingyenes repjeggyel utazó 2 év alatti gyerek nem jogosult ingyenes poggyász feladásra.

A poggyászok súlya, darabszáma és mérete nem lépheti át a meghatározott értéket! Amennyiben a poggyász súlya vagy darabszáma meghaladja a megvásárolt keretet, a túlsúlyt illetve a megvásárolt darabszámon felüli poggyászt a reptéren a becsekkoláskor kell megfizetni.

Tájékoztatjuk utasainkat, hogy egyes repülőgéptípusokon - a repülőgép méreteiből adódóan - nincs lehetőség arra, hogy a kézipoggyászát a fedélzeten szállítsa. Ezeken a járatokon a kézipoggyászt átvesszük a beszállás előtt, a kiszállást követően, pedig azonnal kiadjuk.

 
A fenti információk tájékoztató jellegűek.

REPTÉRI PARKOLÁS OLCSÓN !

Az egyik legolcsóbb és legkényelmesebb megoldás! Szeretné biztonságban tudni autóját? 0-24 órában őrzött parkoló, ingyenes transzfer a terminálokhoz, udvarias kiszolgálás.

Foglalja le parkolóhelyét nálunk! Részletek itt >>

+36 20 459-5424 Kapcsolat