Can Pastilla időjárás előrejelzés
Dátum 06.22. 06.23. 06.24. 06.25. 06.26.
Időjárás
Maximum 28°C25°C26°C26°C30°C
Minimum 19°C20°C18°C19°C20°C
Eső (mm) -4--1
Szél (km/h) 21 ↗17 ↑17 ↗23 ↗21 ←
Vissza a képekhez

Can Pastilla nyaralás

Can Pastilla félúton van Mallorca két party-központjától: Palma-tól és El Arenal-tól. Can Pastilla-t elsősorban családoknak, pároknak ajánljuk: tökéletes kompromisszum lehet azoknak, akik egy olyan egyszerű szállást keresnek, ami elég közel van a strandhoz, de elég távol Palma de Mallorca bulinegyedétől. A helyszín további előnye, hogy a repülőtértől mindssze 15 perces transzferrel elérhető.

Can Pastilla azok között az üdülőközpontok között szerepel, melyek elsőként épültek ki amikor Mallorca turista paradicsommá vált a '70-es években, így az idegenforgalomnak itt komoly hagyományai vannak. Eredetileg kis halászfalu volt, tipikus szűk kis utcácskákkal, de mára a kis utcák már éttermekkel, bárokkal teltek meg. Még Palma de Mallorca-ig menetelő kisvonat is a turisták rendelkezésére áll, itt tényleg mindent elkövetnek a tökéletes nyaralás érdekében, egyszerűen lehetetlen unatkozni!

Mallorca legnépszerűbb fehérhomokos strandjai találhatók a Palmai-öbölben. A csaknem 6 kilométernyi kiépített, összefüggő tengerparti szakasz Can Pastilla-n kezdődik és El Arenal-ig tart. A part lassan mélyülő, a tengervíz türkizkék, hőmérséklete még szeptemberben is kellemesen meleg, a homok finomszemcsés. A strandok jól felszereltek: napágyak, napernyők, vizisporteszköz bérlés (vizibicikli, 'banánozás', vitorlás szörf, kite-szörf) elérhetőek minden strandon. A homokos tengerpart mögött közvetlenül széles sétány vezet végig, mely tele van éttermekkel, kis üzletekkel, bicikli- és autókölcsönzőkkel.

 

  • Mallorca híres, fehérhomokos strandszakasza csaknem 6 km hosszan húzódik egészen a fővárostól El Arenal-ig. Can Pastilla pont e kettő között helyezkedik el félúton. A strand mögött húzódó széles sétány végig ki van építve erre a szakaszra. Béreljünk biciklit és fedezzük fel a környéket!
  • A közeli Marineland óceanárium delfin show-ja minden korosztályban nagy népszerűségnek örvend, ráadásul nincs is messze: a Palma-öböl keleti oldalán, kb. 20-30percnyi autóútra található 
  • Látogassunk el Mallorca legnagyobb vízi vidámparkjába, az Aqualand-be! Can Pastilla-ról a 23-as számú busszal közvetlenül a bejáratig juthatunk, vagy autóval El Arenal felé indulva összesen 10-12 perc az út.
repülő tipp Térkép
repülővel384 900 Ft/főtől
repülő Térkép
689 900 Ft/főtől
repülő Térkép
repülővel379 900 Ft/főtől
repülő Térkép
repülővel309 900 Ft/főtől
repülő tipp Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
repülő Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
repülő Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
repülő Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható