Aranyhomok repülővel

UTAZÁS WIZZ AIR-REL BULGÁRIÁBA

 

2016 augusztus 3-tól a fapados Wizz Air légitársaság új járatot indít Bulgáriába, Várnába, ahonnan könnyedén megközelíthető a híres Aranyhomok üdülőtelepülés. Minden szerdán és vasárnap közlekedik a repülő.

A repülőjegyek foglalását irodánkon keresztül is intézheti, 5.000 Ft-os foglalási díj mellett. Kollégáink lefoglalják Önnek a kért időpontra a repülőjegyet, ha ehhez nem szeretné saját bankkártyáját használni! A jegyek lefoglalása a megrendelés napján, a Wizz Air honlapján feltüntetett árakon történik. Amennyiben szállását is irodánknál foglalja le, nem számítunk fel foglalási díjat!

Tipp:
  • A repülőjegyeket minél hamarabb érdemes megvenni, mert - a fapadosokra jellemzően - az indulás napjáig a jegyek ára folyamatosan emelkedik
  • Ha az Ön által kiválasztott szállás turnusai nem egyeznek meg a repülőjárat menetrendjével, kérjük írjon a bulgaria@utazas.info-ra vagy keresse fel irodánkat és megpróbáljuk kérést teljesíteni!

Poggyász: 2015. jan. 01-től a Wizz Air járatokra az alábbi előírások vonatkoznak a poggyásszal kapcsolatban:
  • A repülőjegy egy darab KIS MÉRETŰ kézipoggyász szállítását tartalmazza, amelynek maximális mérete 42 x 32 x 25 cm lehet és be kell férni az ülések alá.
  • Nagy méretű kézipoggyász csak felár ellenében szállítható melynek maximális mérete 56 x 45 x 25 cm lehet, súlya nem haladhatja meg a 10kg-ot és be kell férni a fej felett található poggyásztartóba.
  • Fejenként legfeljebb 6 darab feladott poggyász szállítható, melyek súlya darabonként nem lehet több, mint 32 kg, de ezekért külön felárat számítanak fel!
Részletes információk a WizzAir poggyászelőirásairól>>
 Indulás - Budapest  Érkezés -Várna
szerda, vasárnap11:1013:45

 Indulás - Várna Érkezés - Budapest
szerda, vasárnap14:1514:40
A légitársaság az időpontváltozás jogát fenntartja!

Menetidő: 1 óra 35 perc
Az indulási és érkezési időpontok helyi időben értendők! (Bulgáriában Magyarországhoz képest +1 óra időeltolódás van).

 

TRANSZFER

 

ÚtvonalÁr

Várna-Aranyhomok-Várna

(1-3 fő esetén )

80€

25.600 Ft

Várna-Aranyhomok-Várna

(4-8 fő esetén )

156 €
49.900 Ft

  • A transzfer ár  oda-vissza útra szól a repülőtér-szálláshely-repülőtér között
  • Érkezéskor Várnába partnerünk táblával várja utasainkat a repülőtér fogadócsarnoka előtt
  • Hazautazáskor a szálláshelynél történő felvétel időpontjáról partnerünk ad felvilágosítást

 


LEGOLCSÓBB PARKOLÁS FERIHEGYEN!

 

Megtaláltuk Magyarország legolcsóbb reptéri parkolási lehetőségét! 0-24 órában őrzött parkoló, ingyenes transzfer a terminálokhoz, udvarias kiszolgálás. Foglalja le parkolóhelyét nálunk! Részletek itt >>