Olé Espana

Fedezze fel velünk Spanyolországot közel 2000 kilométeren, és 5 tartományon át! Körutazásunk során feledkezzen bele a legendás művészek alkotásaiba, és gyönyörködjön a tenger és a táj szépségében! A gazdag történelem, az építészeti remekművek, Gaudí katalán modernizmusa, az égbe törő katedrálisok– mindez együtt alkot majd egy szívünket megérintő, kerek egészet.

Szállástípus:
hotel
Étkezés:
reggeli / vacsora befizethető
Szobatípusok:
2 fős szobában
Turnusok:
Fix turnusok (7 éj)
Program tipusa:
körutak
Utazás:
repülővel

Elhelyezés

 • Minőségi szállás 4* hotelekbe, pl.: Hotel Volga vagy hasonló, Hotel Mas Camarena vagy hasonló, Hotel PCM Forum Alcalá vagy hasonló
 • 2 fős szobákban

Az iroda igyekszik a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben helyezik el az Utasokat.

Étkezés

 • reggelit az ár tartalmazza
 • vacsoracsomag befizethető: 39.990 Ft/fő (5x hotel vacsora, 1x flamenco est, 1x vacsora madridi étteremben)

Utazás

 • menetrendszerinti repülővel (Ryanair vagy hasonló légitársasággal)
 • az ár tartalmazza a kézi poggyászt, a feladható poggyászt és a check-int.
 • transzfereket a helyszínen
 • A pontos menetrendet indulás előtt adjuk meg.

Program

1.nap: Repülés Barcelonába
Repülés Budapestről Barcelonába. Üdvözöljük Katalónia fővárosában, egy olyan vidéken, ahol az itt lakók őrzik saját megkülönböztető nyelvüket, kultúrájukat és hagyományaikat. Idegenvezetőnk fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Costa de Barcelona.

 

2.nap: Barcelona
Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: a buszból elénk tárulnak a meseszép sugárutak, melyeket a katalán modernizmus remekművei, Gaudí lenyűgöző épületei díszítenek. A Montjuic parkból bámulatos kilátás nyílik a városra és a kikötőre. Elénk tárul az Olimpiai Park, a Kolumbusz emlékmű, és a régi gótikus negyed. Utunk átvezet az Eixample negyeden, ahol csodálattal adózhatunk Gaudi páratlan, befejezetlen alkotásának, a Sagrada Familia templomnak. Délután szabadidő. Visszatérés a hotelbe.

 

3.nap: Szabadidő vagy Figueres és Girona
Szabadidő, vagy tartson velünk FAKULTATÍV programra: Figueres és Girona. Figueres Salvador Dali szülővárosa, ahol az embert elvarázsolja a művész szürrealista világa. A Salvador Dali Múzeum Színház a legnagyobb szürrealista alkotás a világon. Maga a múzeum nemcsak egyedülálló művészeti alkotás, hanem Dali számos munkájának is otthont ad. Ezt követően Girona hangulatos, fallal körbevett városa vár ránk. Itt található Európa egyik legjobb állapotban megmaradt zsidó negyede. A középkori város felfedezésének legtökéletesebb módja, ha beleveszünk a szűk utcák rengetegébe, ahol a két évszázados mór hódítás nyomai lelhetőek fel. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkoznak az arab fürdők is. Megtekintjük a katedrálist is (a belépti díjat az ár tartalmazza). Visszatérés a hotelbe.

 

4.nap: Barcelona - Zaragoza - Madrid
Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Zaragozába indulunk. Napjainkban Zaragoza egy nyüzsgő és folyamatosan terjeszkedő város, körülbelül 800.000 lakossal. A panorámavárosnézés során megismerhetjük a legfontosabb nevezetességeket: Basilica Del Pilar székesegyházat, Plaza de las Catedralest, La Seo del Salvadort. A központban a szabadidő kiélvezésére is lehetőség nyílik. Folytatjuk utunkat Madridba. Szállás Madrid környékén.

 

5.nap: Szabadidő vagy fakultatív program: Madrid
Reggeli, majd szabadidő, vagy fakultatív program: Madrid. Panorámavárosnézés következik. A város sokarcúsága az utazók bámulatának tárgya. Madrid a középkorban arab erődként funkcionált, manapság pedig ódon épületei vonzzák magukra a tekintetet. A Habsburg negyedben mesés reneszánsz és barokk épületek törnek az ég felé. Miközben olyan helyeken vezet át utunk, mint Puerta del Sol, Plaza Mayor, és Plaza de Villa, számos nevezetességet figyelhetünk meg, például a királyi palotát, a Neptuno szökőkutakat, és a Puerta de Alcalát. José Bonaparte építészetre kifejtett hatásának példái az elegáns Plaza de Oriente és a Prado Múzeum Madrid sokszínűségének bizonyítékaként a modern, mai arcát is felénk mutatja majd olyan sugárutakon, mint a Gran Vía, Castellana, illetve számos helyen: Parque del Oste, az egyetemi campus, a modern Madrid pénzügyi központja, az emblematikus Las Ventas Aréna, és a Santiago Bernabéu Futball Stadion, a Real Madrid otthona. Délután szabadidő, visszatérés a hotelbe.

 

6.nap: Madrid - Toledo - Valencia
Reggeli után kijelentkezés a hotelből. Toledo felé tartunk, mely a Spanyol Királyság régi fővárosa. Az egyórás, festői tájon tett utazás során érkezünk meg a városba. Az arab, gótikus, reneszánsz, és barokk építészet csodálatos keveredése tárul itt elénk, Európa egyik legrégebbi településén. Sétánk során érintjük majd a 13. századi, gótikus műremekként számon tartott Primada Katedrálist, mely közel 300 éven át épült. A szabadprogram során alkalmunk nyílik beleveszni a szűk utcácskák rengetegébe, megcsodálni e középkori város sajátos építészetét. Folytatjuk utunkat Valencia felé. Szállás Valencia környékén.

 

7.nap: Valencia - Barcelona
A reggelit követően kijelentkezés a hotelből. Valencia központjába indulunk. A város közkedvelt elnevezése Capi Casal, Turia központja, illetve a 17-18. században az „1000 torony városaként” ismerték. Valencia a hagyományok és fesztiválok otthona. Idegenvezetőnk kíséretében sétát teszünk az óvárosban. A szabadidő alatt lehetőség nyílik majd felfedezni a települést. Útnak indulunk Costa de Barcelona felé. Bejelentkezés a hotelbe. Szállás Costa de Barcelona környékén.

 

8.nap: Hazautazás
Transzfer a repülőtérre a repülőgép indulásának függvényében. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, fakultatív programokról, egyéb költségekről:
 • Fakultatív programcsomag (Barcelona városnézés Sagrada Família belépővel, Figueres, Girona, Madrid városnézés)- 64.990 Ft/fő
 • Biztosítási csomag  20.700 Ft / fő
  Baleset és poggyászbiztosítás (5600 Ft) és útlemondási biztosítás (15.100 Ft).
  A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fakultatív programok árai, sorrendje változhat, foglaláskor érdeklődjenek irodánkban.

ÁrakLejárt: 2023. október 30.

Az ár tartalmazza

 • szállást
 • reggelis ellátást
 • repülőjegyet
 • reptéri illetékeket
 • kis méretű kézi poggyászt
 • feladható poggyászt
 • transzfert
 • felsorolt, nem fakultatív programokat
 • idegenvezetést
 • helyi transzfereket

Az ár nem tartalmazza

 • idegenforgalmi adó, helyszínen fizetendő
 • fakultatív programokat és belépődíjakat
 • fakultatív vacsora felárat
 • egyágyas felár- érdeklődjön irodánkban
 • egyágyas felárat: 8.300 Ft/fő/éj - irodánkban fizetendő
 • Biztosítási csomag: BBP és útlemondási biztosítás egyben
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős szobában
okt. 31-nov. 78/7419 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat