Madridi séták

Öt napos körutazás Spanyolország fővárosa, Madrid környékén, melynek során megtekintjük a város főbb nevezetességeit, ellátogatunk Toledóba, Segoviába, Ávilába és megcsodálhatjuk a híres El Escorialt. Kirándulásunk során számos UNESCO Világörökséggel megismerkedhetünk, emellett részt vehetünk egy fakultatív flamenco show-n is. Az Aranyháromszög világhírű múzeumai, az ízletes ibériai sonka, a fenséges Gran Vía bevásárlóutca és a Királyi Botanikus Kert csak néhány a sok ok között, amiért érdemes ellátogatni a spanyol fővárosba. Ha pedig már Madridban járunk, Toledót, az ősi királyi székhelyet is útba ejthetjük: garantált az időutazás-élmény.

Madrid időjárás előrejelzés
Dátum 02.28. 03.01. 03.02. 03.03. 03.04.
Időjárás
Maximum 13°C 10°C 13°C 17°C 17°C
Minimum 6°C 7°C 7°C 8°C 8°C
Szél (km/h) 12 ↖ 11 ← 6 ← 5 ↖ 8 ↖
Vissza a képekhez
Szállástípus: hotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: 2 ágyas szobák

Turnusok: 5 nap - 4 éjszaka

Program tipusa: körutak

Utazás: repülővel

Távolság Budapesttől: 2525km

Egyéb: min. létszám 15 fő

Elhelyezés

 • 3*-os szállodában
 • 2 ágyas, esetenként pótágyazható szobákban

Étkezés

 • büféreggelit az ár tartalmazza

Utazás

 • közvetlen WIZZAIR menetrendszerinti járattal
 • A részvételi díj a kézipoggyászt tartalmazza.
 • A feladható poggyász felár ellenében igényelhető, a WIZZAIR mindenkori poggyász szabályai és árlistája alapján.

Program

1. nap Budapest - Madrid
Elutazás Madridba a menetrendtől függően. Transzfer a szállodába, szabadidő.

 

2. nap Madrid
Reggeli a szállodában, majd félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés Madridban. Megtekintjük a város lenyűgöző épületeit, a monumentális sugárutakat (Gran Vía, Castellana), a híres szökőkutakat (Cibeles, Neptuno), a hangulatos tereket (Plaza de España, Plaza Mayor, Plaza del Oriente) a Retiro parkot, a Felfedezések emlékművét a Kolumbusz téren, a Királyi Palota környékét. Megismerjük a Habsburg és a Bourbon városrészeket, a modern városrészben betekintést nyerünk a mai Madrid életébe. Délután egyénileg folytathatják a felfedezést az Aranyháromszögben, ahol pár perces sétányira három világhírű múzeum (Prado, Thyssen-Bornemissza, Reina Sofia) felbecsülhetetlen kincsei kápráztatják el a szerencsés látogatót.

 

3. nap Madrid - Toledo - Madrid
Reggeli után szabadidő, vagy egész napos fakultatív kirándulás a gyönyörű múzeumvárosba, Toledoba, amely az UNESCO Világörökségek ékköve.  A Tajo folyó fölött emelkedő ősi királyi székhely történelmi városmagjának gazdag építészeti és művészeti örökségét a keresztény, muzulmán és zsidó kultúra ötvöződése hozta létre. A panorámát gótikus tornyával uraló katedrális (a belépő a helyszínen fizetendő), a spanyol egyház központja, oltárképeit El Greco, Tiziano, Van Dyck és Goya festették. Megtekintjük El Greco leghíresebb festményét a Szent Tamás templomban (a belépő a helyszínen fizetendő), és a 12. századi, mudejar boltívekkel ékes Santa Maria zsinagógán (a belépő a helyszínen fizetendő) kívül marad idő néhány apró ajándék beszerzésére is. Visszatérés Madridba. Este fakultatív flamenco show sangriával.

 

4. nap Madrid - Segovia - Ávila - Madrid
Reggeli után szabadidő további sétákra Madridban, vagy egész napos fakultatív kirándulás az UNESCO Világörökség, festői Segoviába, amely Kasztília ékessége. Sétánk a tájképet impozáns íveivel uraló, 728 méteres, római vízvezeték lábától indul, hogy a sziklás kiszögellésen, büszke hajóként emelkedő várban (a belépő a helyszínen fizetendő), felkeressük a katolikus királyok lakosztályait. Szabadidejükben, ki ne hagyják a ropogós malacsültet ebédre! Délután az oszlopos városfalával messziről hívogató, UNESCO Világörökség Ávila, Szent Teréz szülővárosa vár bennünket. A spanyol gótika legkorábbi alkotása a katedrális (a belépő helyszíni fizetés ellenében), majd óvárosi sétánk a szent keresztelő kápolnájában ér véget. Visszatérés Madridba.

 

5. nap Madrid - El Escorial - Budapest
Reggeli a szállodában, majd szabadidő. Délután félnapos kirándulás, a műkincsek sokaságát őrző El Escorialba, amelyet méltán sorolnak az UNESCO Világörökségek közé. II. Fülöp 16. századi kolostorpalotája a világ nyolcadik csodája, a királyi lakosztályokban és temetkezőhelyen, valamint a bazilikában elhelyezett gyűjtemény impozáns darabjai és a történelmi atmoszféra egyaránt ámulatba ejtik a látogatót. A program a repülőtéren fejeződik be. Hazautazás a menetrend függvényében.

A programok sorrendje változhat. A részvételi díj tartalmazza az El Escorial kirándulást az 5.napon, helyszínen fizetendő belépők 45 EUR.

 

Fakultatív kirándulások, belépők, helyszínen fizetendők:

 • Toledoi kirándulás (min. 15 fő): 22.900 Ft/fő, irodánkban, foglaláskor fizetendő
 • Segovia-Avila kirándulás (min. 15 fő): 26.900 Ft/fő, irodánkban, foglaláskor fizetendő
 • Flamenco est itallal (min. 10 fő): 21.900 Ft/fő, irodánkban, foglaláskor fizetendő
 • helyszínen fizetendő belépők: kb. 45-50 EUR/fő
 • vacsora felár ellenében igényelhető: 23.900 Ft/fő/3 alkalom

 

Előfoglalási akció

ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ!

Foglaljon most 0 Ft előleggel!

 • Az előfoglalási akció 2021.05.01 és 10.15 között induló ezen akcióval megjelölt utazásokra vonatkozik.
 • Kockázatmentesség: a foglalás 0 Ft előleggel történik, az előleget (40%-ot) legkésőbb 2021.02.28-ig kell megfizetni. Ezen időszak alatt ingyenes és minden kötelezettségektől mentes lemondási, átfoglalási lehetős biztosított.
 • Fizesen előleget később!: 2021. február 28-ig valamennyi ilyen foglalást tartjuk és garantáljuk. A foglalás teljes díjának 40 %-át (előlegét) egyéni döntéstől függően, de legkésőbb 2021. február 28-ig elegendő kiegyenlíteni. Amennyiben február 28-ig előlegfizetés nem történik, úgy a foglalás automatikusan, minden következmény nélkül törlődik. A fennmaradó 60% az utazás indulását megelőző 30. napig fizetendő.
 • Garantált árelőny: az előfoglalási akciós árak mellett az érvényes foglalással rendelkezők részére a díjakat az utazás megkezdéséig garantáljuk.
 • Foglalás feltétele:

  • Egy utasnévre vonatkozóan maximum 2 foglalás készíthető a 2021. nyári szezonra
  • elfogadott és hivatalosan aláírt utazási szerződés és annak melléklete

A lenti táblázatok a kedvezményeket már tartalmazzák! Az előfoglalási kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze!

Mivel több előfoglalási akció érvényes irodánkban az előfoglalási időszakra, mindig az adott ajánlattnál feltüntetett akció leírást kell figyelembe venni!

ÁrakLejárt: 2021. január 23.

Az ár tartalmazza:

 • szállást 3*-os szállodában
 • büféreggelit
 • repülős utazást
 • reptéri illetékeket és adókat
 • kézipoggyászt
 • idegenvezetést
 • felsorolt programokat: Madrid városnézés és El Escorial kirándulás
 • foglalási díjat

 Az ár nem tartalmazza:

 • fakultatív programokat, belépőket: Toledo kirándulás, Flamenco est itallal, Segovia és Avila- előre szükséges megrendelni
 • vacsorát
 • feladható poggyászt: érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5 %-a

Újdonság az árazásban 2020-tól!

A feltüntetett díj az utazás meghirdetett programjában szereplő minden kötelezően itthon fizetendő díjat tartalmaz. Helyszínen kötelezően fizetendő az idegenforgalmi adó. A díjon felül - igény szerint - fizethető: fakultatív programok, vízumdíjak, valamint az útlemondási és utasbiztosítás (BBP) díja.

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas standard szoba2 ágyas standard pótágyazható szoba
aug. 18-225/4214 900 Ft
199 857 Ft
214 900 Ft
199 857 Ft
szept. 22-26, okt. 20-245/4199 900 Ft
185 907 Ft
199 900 Ft
185 907 Ft

A részvételi díj a kisméretű kézipoggyászt tartalmazza, a további poggyászárak a Wizz Air mindenkor érvényes szabályzatának megfelelően módosulhatnak, a feladható 23 kg-os poggyász árádól érdeklődjön irodánkban.

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat