Krakkó csoportoknak

Egyéni csoportos igényekre szabott utazás, 3 esetleg 4 napos kirándulás, melynek során látogatást teszünk Krakkóba, megtekintjük a Wieliczkai sóbányát és lehetőség nyílik ellátogatni Auschwitzba és Zakopanéra is. A programok igény szerint alakíthatóak.

Krakkó időjárás előrejelzés
Dátum 07.14. 07.15. 07.16. 07.17. 07.18.
Időjárás
Maximum 29°C27°C30°C32°C29°C
Minimum 19°C18°C18°C19°C19°C
Eső (mm) 62039-
Szél (km/h) 25 →13 ↖8 ↙21 ←9 ↙
Vissza a képekhez
Szállástípus:
hostel
Étkezés:
reggeli
Szobatípusok:
2-4 fős szobák
Turnusok:
3 nap/2 éj
Program tipusa:
körutak
Utazás:
autóbusszal

Elhelyezés

 • igényes hostel Krakkó külvárosában, jó tömegközlekedéssel a belvárosba.

Étkezés

 • a reggelit az ár tartalmazza

Utazás

 • autóbusszal

Program

1. nap: Árva vára, Krakkó
Indulás reggel 6.00-kor Budapestről, a Hősök teréről (találkozó a Műcsarnok oldalánál található Homokóránál). Útközben rövid pihenő Árva váránál, a vár megtekintése helyi idegenvezetővel. Krakkóba a délutáni órákban érkezünk. Városnézés során megtekintjük Krakkó nevezetességeit (Barbakán, Flórián-kapu, Rynek Glówny, Posztócsarnok, Mária templom, Szent Péter és Pál templom, Collegium Maius stb.), majd elfoglaljuk szállásunkat, szabadprogram.


2. nap: Krakkó, Auschwitz

Reggeli után folytatódik a krakkói városnézés (Wawel és környéke, Visztula-part), valamint meglátogatjuk Krakkó talán legérdekesebb és legnevezetesebb helyét, a Kazimierzt, a Zsidónegyedet. Délután szabadprogram Krakkóban, vagy fakultatív kirándulás autóbusszal az egykori koncentrációs táborba, Auschwitzba. A csoport idegenvezetője rövid tájékoztatót tart a múzeumról, majd az emlékhelyet mindenki egyénileg tekinti meg (belépő nincs). A múzeum megtekintése után a csoport autóbusszal tovább utazik a Birkenauban (kb. 3 km) található haláltáborba, ahol a tábor megmaradt részét (barakkokat), valamint az áldozatoknak felállított emlékművet látogatják meg. Érkezés az esti órákban Krakkóba, szabadprogram, vagy fakultatív vacsora egy hangulatos belvárosi étteremben.


3. nap: Wieliczka, Zakopane

Reggeli után kiköltözés, indulás autóbusszal Wieliczkába, Európa legrégibb sóbányájába. A Krakkótól 15 km-re délkeletre fekvő, az UNESCO Világörökség részét képező Wieliczka Sóbánya a világ anyagi kultúrájának és a bányászatban 700 év óta alkalmazott technikáknak emléket állító 300 km-nyi folyosó-labirintus. A sóbánya megtekintése után hazaindulás, útközben rövid pihenő Zakopanéban, a Lengyel-Tátra festői szépségű kirándulóhelyén. A kiváló klimatikus adottságokkal rendelkező városban megnézzük a híres fatemplomokat és a piacot, ahol lehetőség nyílik a jellegzetes helyi sajtok megkóstolásáraésvásárlásra. A késő esti órákban érkezünk Budapestre.

 

BELÉPŐK VÁRHATÓ KÖLTSÉGE (tájékoztató jellegű):

 • Auschwitz belépő: 5 PLN
 • Wawel : 30 PLN
 • Mária templom: 8-10 PLN
 • Árva vára: 5 EUR

ÁrakLejárt: 2016. december 31.

Részvételi díj ( Ft/fő/turnus)nap/éj40 fő felett
okt. 20-dec. 31 (min. 2 éj)
Igény szerinti időpontban ( kivéve ünnepek )
3/234 900 Ft
Az ár tartalmazza:
 • szállást
 • reggelit
 • buszos utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal
 • csoportkísérő idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza:
 • vacsorát: igény szerint kérhető a teljes csoportnak
 • belépőket
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZMÉNYES ÁRON!
 • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód. Részletek itt >>

 


A program, az ellátás és a szálláskategória igény szerint változtatható, kérje árajánlatunkat: korut@utazas.info e-mail címen.

Kisebb csoport esetén kérje árajánlatunkat!

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat