Örülne egy 3 napos élményhétvégének a családjával vagy barátaival egy premium apartmanban Ausztria egyik legszebb tava mellett?
Vagy inkább egy fényképezőgépre lenne inkább szüksége, amellyel megörökítené a család fontos pillanatait igazán jó minőségben?
Esetleg egy tabletre lenne vágyna most a legjobban, melynek segítségével a legegyszerűbben tarthatja a kapcsolatot családjával és barátaival?

Élje át újra gondolatban utazása legszebb élményeit és írjon nekünk egy 600-1000 karakteres élménybeszámolót az ott töltött idő legszebb pillanatairól, majd küldje el a nyeremenyjatek@campusclub.hu e-mail címre. Legyen ez egy csodaszép partszakasz, kirándulás, nyaralás, körutazás, egy emlékezetes vacsora, egy kiváló szálláshely vagy mindez együttvéve.
Az élménybeszámoló mellé csatoljon egy az utazáson készült képet, mely legjobban tükrözi az átélt élményeket, érzéseket és pillanatokat.
A beszámolókat és a fényképeket 2014.09.15-én (hétfőn) 10.00-kor feltesszük weboldalunkra és a facebook oldalunkra és megkezdődik a verseny.

Ossza meg a Facebookon saját élménybeszámolóját ismerősei között, hiszen ha Ön gyűjti össze a legtöbb szavazatot, akkor elnyeri a 3 napos 6 fő részére szóló élmény hétvégét Ausztriában!
A fényképezőgép vagy tablet elnyeréséhez csupán 15 like szükséges, hogy versenybe kerüljön. Hiszen a minimum 15 likeot összegyűjtők közül független szakmai zsűri választja ki a legjobb beszámolót és a legjobb fényképet.

 

Figyelem!

Kizárólag azok az élménybeszámolók kerülhetnek elbírálásra, melyek olyan utazásokhoz kapcsolódnak, amely a Web Vacation Utazási Iroda kft. szervezésben valósult meg. Ezért kérjük feltüntetni a megrendelő nevét és az utazás időpontját is.

A játékban való részvételhez először nyomjon egy „like”-ot a Facebook oldalunkra.

Majd szerezzen minimum 15 like-ot barátai és ismerősei körében az élménybeszámolójára.

 

A nyeremények:

1.  A közönségdíjas:

Élményhétvége a gerlitzeni Ossiacher-See partján álló prémium apartmanban 6 fő részére, 3 nap 2 éjszakára, reggelis ellátással. A nyeremény felhasználható 2015. június 1. – 2015. szeptember 30. között egy választott időpontban, előre egyeztetve a Szervezővel.
Az élményhétvégén a következő programokat is biztosítjuk: wakeboard, vízibiciklizés, csónakázás, sétahajózás az Ossiacher See-n, biciklitúra, belépő a villachi termálfürdőbe.

2.  Fotópályázat:

Nikon Coolpix L320 Digitális fényképezőgép:
-Típus: Bridge
-Pixelek száma: 16.1 MPx
-Optikai Zoom: 26 x
-Expozíciókompenzáció
-Spot fénymérés  
-Mátrix fénymérés 
-Képstabilizátor  
-Videofelvétel 
- Önkioldó  
- Kijelző mérete: 3 inch 

3.  Élménybeszámoló:

Prestigio MultiPad 7.0 Tablet:
-Operációs rendszer: Android 
-Processzormagok száma: 2
-Kijelző mérete: 7"
-Kijelző felbontása: 1024 x 600 
-RAM mérete: 1 GB 
-Belső memória mérete: 8 GB 
-Bővíthető memória
-Előlapi kamera
-Hátlapi kamera

 

Játék időtartama:

2014. június 1. - 2014. október 15.
A nyertesek nevét 2014. október 20.-án (hétfő) hirdetjük ki a Facebookon, valamint ezen a napon értesítjük őket privát üzenetben is.

 

+36 20 459-5424 Kapcsolat