Múltidézés Prágában

2013. április 30. 21:21

Régen a prágai U Fleku nemcsak a söréről, hanem a kabaréjáról is híres volt. A múlt század huszas-harmincas éveit idéző kabaré, amely az 1989-es rendszerváltás után megszűnt, most visszatér a söröző színpadára.

"Felújítjuk a hagyományos, évtizedeken át rendkívül népszerű prágai kabarét, amelynek egyik klasszikus színhelye volt az U Fleku söröző " - közölte Ivo Brtník, a cseh fővárosba látogató turisták által az egyik leglátogatottabb éttermének számító, nemzetközi hírű vendéglő társtulajdonosa.


A mintegy másfél órás műsorban, mely este nyolckor veszi kezdetét, 12 táncosnő, egy műsorvezető és élő zenekar fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. A színhely a söröző felújított, 180 főt befogadó nagyterme lesz, a belépődíj 490 koronába, azaz mintegy 18 euróba kerül. Ezért az összegért a vendég háromfogásos vacsorát is kap, amelyből nem hiányozhat az eredeti, helyben főzött sörrel készült gulyás sem. A vacsora árában egy korsó helyi sör is benne foglaltatik.


Aki pedig csak a revüre kíváncsi arra is van lehetőség jegyet váltani 100 CzK/fő áron.
A nagy érdeklődésre való tekintettel mindenképpen előre kell asztalt foglalni az alábbi elérhetőségen: http://en.ufleku.cz/programmes/cabaret