Andalúzia varázsa - csillagtúrák pihenéssel

Ismerje meg Andalúzia varázslatos világát, vagy pihenjen és töltődjön fel 6 napig a homokos tengerpart mentén, több kilométer hosszan elterülő üdülővárosban.

Szállástípus: hotel

Étkezés: félpanzió

Szobatípusok: 2 fős szoba

Turnusok: fix turnusok

Program tipusa: körutak

Utazás: repülővel

Elhelyezés

 • 3 *-os szállodában a Costa del Solon
 • 2 fős fürdőszobás szobákban

 

Étkezés

 • félpanziós ellátást az ár tartalmazza

Utazás

 

 • közvetlen menetrend szerinti járattal
 • A májusi 18.ai időpontban a díj a kézipoggyászt tartalmazza ( feladható poggyász felárért foglalható), az októberi időpontban a díj a 20 kg-os feladható poggyászt is tartalmazza.

 

Program

1.nap: Budapest – Malaga
Elutazás Budapestről a menetrend függvényében. A májusi időpont esetén az érkezést követően váronézés Malagában, a Costa del Sol fővárosában. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Ezt követően eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látják a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Az ismerkedő kirándulás után elhelyezkedés a szállodában, szabadidő. Az októberi időpont esetén az érkezést követően transzfer a szállodába, elhelyezkedés, vacsora.

 

2.nap: Pihenés vagy egésznapos fakultatív kirándulás Granadába ( 27.900 Ft/fő Alhambra belépővel)
Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

 

3.nap: Pihenés vagy Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás ( 28.900 Ft/fő + 11 EUR belépő)
Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

 

4.nap: Pihenés vagy Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás ( 25.900 Ft/fő + 15 EUR belépő)
Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

 

5.nap: Hazautazás
A májusi csoport esetén transzfer a repülőtérre a reggeli órákban, hazautazás. Az októberi dőpontban az utolsó napon eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látjuk a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Megcsodálják a panorámát, majd tovább utaznak a Costa del Sol fővárosába, Malagába. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Szabadidőt követően transzfer a repülőtérre.

 

Fakultatív kirándulások, helyszínen fizetendő belépők:

 • Idegenforgalmi adó, helyszínen fizetndőt/fő, irodánkban fizetendő
 • Fakultatív programok
 • Belépők: kb. 26 EUR/fő

 

Minimum létszám: 20 fő.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

Árak

Az ár tartalmazza:

 • szállást 3*-os szállodában
 • félpanziós ellátást
 • repülős utazást
 • kis kézipoggyászt
 • idegenvezetést
 • foglalási díjat
 • reptéri illekékeket

Az ár nem tartalmazza:

 • feladható poggyászt a megadott időpontokban
 • fakultatív programokat (bővebben: Program bekezdés alatt) - irodánkban fizetendő
 • belépődíjakat: kb. 26 Euro/fő (helyszínen fizetendő)
 • egyágyas felárat: turnusonként eltérő, érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 2,5%-a

Bruttó árazás 2023-ban is!

Az alábbiakban található árak TELJES ÁRAK (bruttó árak), melyek tartalmazzák a szállás, a megadott ellátás, a megadott közlekedés és hozzátartozó illetékeket (repjegy vagy buszjegy), a transzfer, a foglalási díj és a telepített magyar idegenvezető költségeit, minden kötelezően itthon fizetendő díjat. A díjon felül - igény szerint - irodánkban fizethetők az útlemondási biztosítás és az utasbiztosítás (BBP) díja, esetleges vízumdíjak, a helyszínen fizethetők a fakultatív programok, bizonyos helyszínen igénybe vehető szolgáltatások (pl.: széf bérlés, légkondicionálás, kaució, stb).

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas standard szoba2 ágyas standard pótágyazható szoba
okt. 28-nov. 15/4219 900 Ft219 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat