Andalúzia varázsa - csillagtúrák pihenéssel

Ismerje meg Andalúzia varázslatos világát, vagy pihenjen és töltődjön fel 6 napig a homokos tengerpart mentén, több kilométer hosszan elterülő üdülővárosban.

Szállástípus:
hotel
Étkezés:
félpanzió
Szobatípusok:
2 fős szoba
Turnusok:
5 vagy 6 nap
Program tipusa:
körutak
Utazás:
repülővel

Elhelyezés

 • 3 *-os szállodában a Costa del Solon
 • 2 fős fürdőszobás szobákban

 

Étkezés

 • félpanziós ellátást az ár tartalmazza

Utazás

 

 • közvetlen menetrend szerinti járattal
 • A díj a kisméretű kézipoggyászt tartalmazza, feladható poggyász felárért foglalható. A programok sorrendje változhat! .
 • Várható menetrend 2023-ban:  2023.10.28.
 • Budapest (BUD) - Malaga(AGP)   16:10-19:50
 • Malaga (AGP) - Budapest (BUD)   21:55-01:20(+1nap)

 

Program

1.nap: Budapest – Malaga
Utazás a menetrend függvényében, szabadidő.

 

2.nap: Pihenés vagy egésznapos fakultatív kirándulás Granadába (36.000 Ft/fő Alhambra belépővel)
Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

 

3.nap: Pihenés vagy Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás (33.000 Ft/fő + 11 EUR belépő)
Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

 

4.nap: Pihenés vagy Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás (32.000 Ft/fő + 15 EUR belépő)
Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben

 

5.nap: Hazautazás vagy Ronda fakultatív program
Az 5 nap/4 éjszakás időpont esetén az utolsó napon eljuthatnak egy un. “fehér faluba”, amely egy andaluziai fogalom, melynek egyik legismertebb képviselője Mijas, mely 20 percre található a parttól. A séta során látjuk a híres szamár taxikat és a mijasi védőszent kápolnáját. Megcsodálják a panorámát, majd tovább utaznak a Costa del Sol fővárosába, Malagába. A Gibralfaro várból élvezhetik a város panorámáját, gyalogos séta során érintik Picasso szülőházát (kívülről) és megnézik az ország egyik legszebb reneszánsz katedrálisát. Szabadidőt követően transzfer a repülőtérre.

A 6 nap / 5 éjszakás időpont esetén az 5. napon Ronda – egész napos fakultatív kirándulás. (25.000 Ft + 12 EUR belépő) Rondába. A meredek mészkőhasadék tetején emelkedő, szépséges városkában sétálunk az óvárosban, látjuk a Santa María la Mayor templomot (a belépő helyszíni fizetés ellenében), amely egy XIII. századi minaretet és mór imafülkét is magába foglal, valamint az ódon bikaviadal arénát (a belépő helyszíni fizetés ellenében).

 

6.nap: Hazautazás
Délelőtt Mijas-Malaga kirándulás, majd szabadidőt követően transzfer a repülőtérre, hazautazás a menetrend függvényében az esti órákban.

A fakultatív programok min. 15 fő részvételével indulnak.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.


Az utazás min. 20 fő részvételével indul.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

 

Fakultatív kirándulások, helyszínen fizetendő belépők:

 • Idegenforgalmi adó, helyszínen fizetndőt/fő, irodánkban fizetendő
 • Fakultatív programok és belépők

 

Minimum létszám: 20 fő.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

ÁrakLejárt: 2023. október 27.

Az ár tartalmazza:

 • szállást 3*-os szállodában
 • félpanziós ellátást
 • repülős utazást
 • kis kézipoggyászt
 • idegenvezetést
 • foglalási díjat
 • reptéri illekékeket

Az ár nem tartalmazza:

 • feladható poggyászt
 • fakultatív programokat (bővebben: Program bekezdés alatt) - irodánkban fizetendő
 • belépődíjakat
 • egyágyas felárat: turnusonként eltérő, érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 3,0%-a

Bruttó árazás!

Az alábbiakban található árak TELJES ÁRAK (bruttó árak), melyek tartalmazzák a szállás, a megadott ellátás, a megadott közlekedés és hozzátartozó illetékeket (repjegy vagy buszjegy), a transzfer, a foglalási díj és a telepített magyar idegenvezető költségeit, minden kötelezően itthon fizetendő díjat. A díjon felül - igény szerint - irodánkban fizethetők az útlemondási biztosítás és az utasbiztosítás (BBP) díja, esetleges vízumdíjak, a helyszínen fizethetők a fakultatív programok, bizonyos helyszínen igénybe vehető szolgáltatások (pl.: széf bérlés, légkondicionálás, kaució, stb).

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat