USA - Körutazás a nyugati parton

A körutazás fénypontjai egymással vetélkednek a legszebb jelzőért: Los Angeles, a világ szórakoztatóipari fellegvára, az igazi amerikai életérzést sugalló 66-os út, a Grand Canyon a végtelen térrel, Las Vegas csillogó fények ötvözetéből született, semmihez sem fogható világa, a nemzeti parkok sziklaformációkkal és mamutfenyőkkel, és a Golden Gate híd emblematikus kék hullámok felett áttörő, emblematikus vörös pillérei.

Szállástípus: hotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: Kétágyas szobák

Turnusok: Fix turnus - 12 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: repülővel

Fontos tudnivalók

A beutazással kapcsolatos tudnivalók:

 • Covid korlátozások megszűntek, oltás nem szükséges a beutazáshoz. A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 21 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés után még 1 hónapig! Fakultatív programok vásárlására foglaláskor vagy előzetesen nyílik lehetőség. Az utazáshoz minimális csoportlétszám szükséges (min. 20 fő).
 • A programváltozás jogát fenntartjuk! Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést. Repülőgépi ülőhelyválasztást nem vállaljuk.
 • Beutazási tudnivalók és Fontos információk: Naprakész információk a konzuliszolgálat oldalán: https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/amerikai-egyesult-allamok

A fenti tájékozatás nem teljes körű.

Elhelyezés

 • minőségi középkategóriás szállodákban, pl.: Guesthause Hotel Norwalk, Circus Circus Hotel & Resort, La Quinta Inn & Suites
 • 2 fős fürdőszobás szobákban

Az iroda igyekszik a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben helyezik el az Utasokat.

Étkezés

 • Reggelis ellátást az ár tartalmazza

Utazás

 • Menetrend szerinti repülőjáratokkaleurópai átszállással
 • A helyszínen légkondicionált autóbusszal

Program

1. nap: Budapest - Los Angeles
Utazás Budapestről Los Angelesbe átszállással. Idegenvezetőnk üdvözli Önt, majd transzfer a hotelbe. Szállás Los Angeles környékén.

 

2. nap: Los Angeles - Laughlin
A mai napon körutazásunk egyik fénypontja vár ránk: félnapos városnézés Los Angelesben. Beverly Hills a kifnomult luxus világa, leghíresebb utcája a Rodeo Drive. A Sunset Boulevard és a Hollywood Boulevard filmkockákról ismerős képei láttán átitatódunk a káprázatos csillogással. A Grauman’s kínai színház előtt a mozivászon alakjainak kéz- és lábnyomata tekinthető meg. A sivatag látványába feledkezhetünk bele a nevadai Laughlin felé tartva. Megállunk a Bagdad Café-nál. Szállás: Laughlin környékén.

 

3. nap: Laughlin - Grand Canyon - Flagstaff
Útnak indulunk Grand Canyon felé, Kingman-en keresztül. Átélhetjük az amerikai életérzést, ahogy a történelmi 66-os úton visz minket buszunk. Az egyik leghíresebb város Seligman. Délután életre szóló élményt ígér a Grand Canyon szépsége. Megörökíthetjük a Colorado folyót és a Painted-sivatagot. Szállás: Flagstaff környékén.

 

4. nap: Monument Valley - Lake Powell - Kanab/Page
Monument Valley-t ismerhetjük meg. A navaho indián területen fekvő völgy legismertebb részei Mittens és Merrick Butte, melyekre lélegzetelállító kilátás nyílik a park látogatóközpontjából. Ezután következő állomásunk Lake Powell (Powell-tó) melynek víztükre elképesztő kontrasztot alkot a hegyek vöröses árnyalataival. Vegyen részt FAKULTATÍV programon: repülés a Powell-tó felett.
Másik FAKULTATÍV: dzsipes kirándulás Monument Valley-ben. Majd a Glen Canyon gátról a tóra vetülő kilátást pillanthatjuk meg. Szállás: Kanab/Page környékén.

 

5. nap: Kanab - Bryce - Las Vegas
Utunk Utah-on keresztül folytatódik. Felkeressük Bryce Canyon-t. Délután utazás Las Vegasba. FAKULTATÍV: Las Vegas by Night (esti Las Vegas városnézés). Szállás: Las Vegas régió.

 

6. nap: Szabadidő vagy fakultatív program Valley of Fire
Szabadidő: fedezze fel a szerencsejáték fővárosát, Las Vegast! FAKULTATÍV programlehetőség: Valley of Fire-kirándulás. Ez a vadregényes hely az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt. Szállás: Las Vegas régióban.

 

7. nap: Las Vegas - Death Valley - Bakersfield
Utazás a Death Valley (Halál Völgye) felé, mely nevét az aranyláz idején eltévedt és majdnem végzetüket is itt lelő szerencsevadászokról kapta. Megállunk a nemzeti part területén lévő Furnace Creek Ranch-nél. Szállás: Bakersfeld környékén.

 

8. nap: Sequoia and Kings Canyon - Modesto / Merced
Felkeressük a kaliforniai Sequioa Nemzeti Parkot. A a világ legnagyobb fái (pl. mamutfenyő) láttán úgy érezzük, mintha az óriások földjén járnánk. Délután továbbutazás. Szállás: Modesto/Merced környékén.

 

9. nap: Modesto - San Francisco
Utazás San Francisco-ba. Megtekintjük a Union Square-t, a kínai negyedet, Nob Hill-t a villamosokkal, Russian Hill-t, Fisherman’s Wharf-ot (kikötő környéke). A mai nap fénypontja a Golden Gate Park és a Golden Gate Bridge. Délután és este szabadidő. FAKULTATÍV: kirándulás komppal az Alcatraz-börtönhöz, és San Francisco by night (esti városnézés). Szállás: San Francisco környékén.

 

10. nap: San Francisco - Csendes Óceán partvidéke - Lompoc/Santa Maria
San Francisco-t elhagyva a Monterey-félsziget felé visz utunk. Monterey-ben meglátogatjuk a Fisherman’s Wharf-ot és Cannery Row-t. Következő állomásunk a bájos Carmel-by-the-Sea. Szállás: Lompoc vagy Santa Maria.

 

11. nap: Santa Barbara - Santa Monica - Los Angeles
Utazás Santa Barbarába. Szabadidő, majd Los Angelesbe tartunk. Santa Monica-ban felkeressük a híres mólót és a Third Street-nél lévő sétányt. Szállás: Los Angeles környékén.

 

12. nap: Szabadidő vagy fakultatív program San Diegoba
Szabadidő keretében pihenjen, vagy válassza FAKULTATÍV programunkat: egész napos kirándulás San Diego-ba. Szállás: Los Angeles környékén.

 

13. nap: Hazautazás
Szabadidő, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással.

 

14. nap: Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

 

 

Fakultatív programok:

 • Fakultatív programcsomag - Ár: 119.990 Ft/fő
 • "Las Vegas by Night": A háromórás városnézés során feltérképezzük a Bűn Városát: a híres Welcome to Fabulous Las Vegas táblától a belvárosi részig – és közöttük mindent a világhírű Las Vegas Strip-en. A legfontosabb nevezetességek közé tartozik a Vegas Vick neon cowboy, a Golden Nugget Casino Hotel, a Cosmopolitan, a Mirage, a Bellagio szökőkutak, a házasságkötő kápolnák, az MGM Grand oroszlánja, a Szabadság-szobor mása, az Aria Resort és Kaszinó.
 • Valley of Fire-kirándulás (félnapos): A vadregényes szépségű Valley of Fire State Park Nevada legrégebbi és legnagyobb nemzeti parkja. Nevének magyar jelentése, a Tűz Völgye rendkívül találó, mivel vörös színű szikla-alakzatai még megkapóbb látványt nyújtanak, ahogy a napsugarak úgy csillannak meg rajtuk, mintha tűzbe borulnának. Ez hely egykor az ősi anasazi indiánok spirituális központja volt.
 • Alcatraz: A körülbelül 2 és fél órás program során utazzunk vissza az időben, és ismerkedjünk meg a legendás szigettel, mely polgárháborús erőd, katonai börtön, és az egyik legfontosabb szövetségi fegyház is volt.
 • San Francisco by night: Fedezze fel e gyönyörű város fényeit és titkait 3 órás panoráma-városnézés során! A program során lehetőség nyílik sétát is tenni.
 • San Diego: Az egész napos program során megismerkedhetünk Amerika egyik legszebb városával: óvárosi rész, belváros, Gaslamp/Gázlámpa negyed, Balbao park, Coronado sziget, Point Loma.
 • Repülés a Powell-tó felett - 89.990 Ft/fő:
  Időtartam kb. 30-35 perc. Fenséges kilátás nyílik majd a Powell tóra és a Rainbow Bridge-re (Szivárvány-híd). Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.
 • Dzsipes kirándulás Monument Valley-ben - 27.990 Ft/fő:
  A vadnyugatra és a westernfilmekre jellemző, izgalmas tájat csodálhatjuk meg a dzsipes kirándulás során. Ez a fakultatív programcsomagtól függetlenül, külön foglalható opcionális lehetőség.
  Biztosítási csomag: 54.400 Ft / fő
  Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!
   

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fakultatív programok árai, sorrendje változhat, foglaláskor érdeklődjenek irodánkban.

ÁrakLejárt: 2023. szeptember 20.

Az ár tartalmazza

 • Szállást középkategóriájú hotelekben
 • 12 reggelis ellátást
 • Repülőjegyet oda-vissza illetékkel
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatást
 • Feladott poggyászt, kézipoggyászt
 • transzfereket
 • számos kirándulás a program alapján
 • magyar nyelvű idegenvezetést
 • Foglalási díjat

Az ár nem tartalmazza

 • egyágyas szoba felárat - irodánkban fizetendő
 • fakultatív programokat - irodánkban fizetendő
 • Biztosítási csomag: BBP és útlemondási biztosítás egyben
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős szobában
szept. 21-okt. 414/131 219 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat