Advent Zágrábban 1.

Ki gondolná, hogy pár órányira tőlünk egy igazán felejthetetlen adventi vásárral találkozhatunk, mely egyedi hangulatával igazi karácsonyi élménynek ígérkezik! Zágráb elragadó látnivalói mellett, egyedülálló élményekkel gazdagodhatunk, 2 nap alatt nem csak Zágrábot, hanem  mesés, kis  városokat is láthatunk, mint Szamobor és Varasd, a nap végén egy középkori hangulatú adventi vásárba is benézünk.  Természetesen ne feledkezzünk meg a forralt bor, a fahéjas sütemények és a számos ajándékötletet kínáló adventi vásárokról sem. Tartson velünk, hisz mindezt látni kell!
Szállástípus:
hotel
Étkezés:
reggeli
Szobatípusok:
2-3 fős szobák
Turnusok:
fix időpontban, 1 éj
Program tipusa:
körutak
Utazás:
autóbusszal
Egyéb:
Min. 35 főtől

Fontos tudnivalók

nincs éjszakai utazás a buszon!
csak 1 időpontban foglalható

Elhelyezés

 • Szállás: Zágráb-ban Hotel 3*, kb. 2,5 km-re a főtértől:
 • Szobák: 2-3 ágyas szobák, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi.

Étkezés

 • svédasztalos reggeli

Utazás

 • légkondicionált autóbusszal
 • Felszállási lehetőségek:
 • Budapest (BOK Sportcsarnok/ex. SYMA csarnok/ vagy BAH-csomópont),
  Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Program

1. nap Zágráb, Adventi Vásár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Kora délutáni órákban Zágrába érkezünk. Városnézes allatt természetesen nem lehet kihagyni a város főterét, a neobarokk Színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Mark templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet, és talán sikerül megtalálunk a még hiányzó karácsonyi ajándékokat is. Idegenvezetőnkkel körbejárjuk az adventi vásárt, a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, az ízletes forralt borok és a vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! Ismerkedő séta után szabad program a városban, kinek meddig kedve tartja.

 

2. nap Szamobor, Varasd, Reneszánsz Adventi vásár 
Ízletes reggelink után a közelben található Szamobor bájos városába utazunk. Megnézünk az adventi vásárt és akinek kedve támad megkóstolhatja a híres szamobori krémest! Határ közelében megnézzünk  Horvátország legrégebbi, és egyik legnagyobb barokk stílusú Varasd városát, melyet az Angyalok városának is hívnak. Itt az advent nyüzsgő, vidám és változatos, nagy tömegek és sorban állás nélkül. A nap végére a közelben lévő városkában látogatunk, hogy részt vegyünk egy egyedi reneszánsz stílusú adventi forgatagban! Ezt látni kell!!  Élményekkel gazdagodva irány Magyarország, érkezés Budapestre, éjfél környéki órákban.  

 

 

Fakultatív programok, belépők, helyszínen fizetendők:

 • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 10 EUR/fő.

A fakultatív programok min. 25 fő részvételével indulnak.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.


Az utazás min. 35 fő részvételével indul.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

 

ÁrakLejárt: 2023. december 08.

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • reggelis ellátást
 • autóbuszos utazást
 • magyar nyelvű idegenvezetést

 Az ár nem tartalmazza:

 • idegenforgalmi adót
 • helyszínen fizetendő belépőket
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 3,0%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.

Az ártáblában szereplő árak nem minden esetben tartalmazzák az árfolyam illetve az esetleges üzemanyag árak emelkedésével járó többlet költségeket, ezért kérje ajánlatunkat!

Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Részletekről érdeklődjön irodánkban!

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat