Zakopane adventi pompában

Zakopane a Lengyel-Tátra rusztikus kis ékszerdoboza. A maga természetes módján kedves, szívmelengető kisváros, melynek házai népmesébe illően hangulatosak, hóval borított kis utcáin csengettyűs lovas szánok suhannak, az adventi piacon régimódi ínycsiklandó csemegéket kínálnak fabódéikból a barátságos eladók.

Étkezés: önellátás

Turnusok: 12.09 - non stop

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Fontos tudnivalók

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz LENGYELORSZÁGBAN feltétlenül szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást. Amennyiben rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, kérjük feltétlenül hozza magával!

Utazás

  • autóbusszal Bp-ről
Felszállási lehetőségek:
  • Budapest-Déli Pályaudvar/Koronaőr köz 05:00
  • Vác - Központi buszpályaudvar 06:00

Program

Kora reggeli indulás Budapestről a a lengyel Magas-Tátrába. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Vác-Balassagyarmat-Besztercebánya útvonalon Zakopane, hófehér, havas és meghitten gyönyörű szívmelengető kisvárosába. Zakopane városa Lengyelország legismertebb turisztikai célpontjainak egyike, a Lengyel-Tátra rusztikus kis ékszerdoboza. A gyönyörűen díszített kis utcákon hímzett bekecsbe öltözött, csengettyűs lovasszán hajtók várják a kirándulókat. Gyönyörű faházak, hangulatos éttermek, bárok, igazi téli mesébe illő kép fogad itt bennünket. A bájos hegyi városka belvárosa kicsi, könnyű sétával hamar bejárható. A hangulatos falusi piacon mesterien kidolgozott bőrárukat, egyedi kézműves termékeket és dekoratív fafaragványokat kínálnak. Kihagyhatatlan specialitás a helyiek által készített finom sajt, melyet természetesen meg is kóstolhatunk.  Az oscypek legtöbbször gyönyörűen nyomott díszes formában (többnyire henger vagy orsó) kapható a tradicionális, guruló fabódékban. A grillezett oscypek áfonyalekvárral felejthetetlen élmény lesz! De egy fűszeres forralt bor, vagy a forró gyömbéres sör is megér egy próbát. A zakopanei piac végében található a híres Gubalowka felvonó, mely 1123 méterre szállítja a kirándulókat. Szabadidőben érdemes kipróbálni, hiszen a csúcsra felérkezve álomszép panoráma vár ránk. Késő délután indulás Magyarországra. Késő éjszakai érkezés Budapestre.

ÁrakLejárt: 2018. december 09.

Az ár tartalmazza:

  • autóbuszos utazást a megadott felszállóhelyekről
  • csoportkísérőt


Az ár 
nem tartalmazza:

  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!
  • kötelező útlemondás biztosítást 1,5%
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éjRészvételi díj
dec. 91/09 900 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat