Thaiföldi körutazás - tengerparti hosszabbítással

Tartson velünk a Távol-Kelet egyik legmesésebb helyére, a Mosoly Országába, Thaiföldre! A titokzatos, időtlen szentélyek, a nyüzsgő városok, az úszópiac egy teljesen más világba engednek bepillantást. Hua Hintől Kanchanaburin és Ayutthaya-n át Bangkok felé tartva az egykori Sziám ezernyi arcát fedezzük fel. A teljes feltöltődést garantáló, gondtalan kikapcsolódás pillanatait Koh Changon élhetjük át programunk tengerparti nyaralás-része során.

Szállástípus:
hotel
Étkezés:
reggeli / vacsora befizethető
Szobatípusok:
2 fős szobákban
Turnusok:
fix turnus, 13 nap -11 éj
Program tipusa:
körutak
Utazás:
repülővel
Egyéb:
min. 20 főtől

Fontos tudnivalók

Beutazási szabályok, információk:

 • Magyar állampolgárok számára az alábbi, jelenleg érvényben lévő feltételek mellett lehetséges a beutazás, kérjük minden esetben a hivatalos konzuli weboldalon tájékozódjanak:
 • https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/thaifold#
 • Az útlevélnek még 6 hónapig kell érvényesnek lennie a Thaiföldre történő beutazást követően.
 • Vízum nem szükséges.
 • A programváltozás jogát fenntartjuk, a sorrend változhat!
 • A helyszínen kiegészítő fakultatív programok foglalhatóak.  
 • Min csoportlétszám :20 fő.
 • Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Elhelyezés

 

 • Szállás 4 * hotelekben a körutazás alatt,
 • Szállás 4* hotelben a tengerparti nyaralás alatt,
 • pl.: Amari Hua Hin Hotel, Felix River Kwai Resort, Classic Kameo Hotel, Novotel Bangkok Silom Road Hotel, Awa Resort Koh Chang, vagy hasonló
 • 2 fős szobákban

 

Étkezés

 • reggeli az árban
 • Vacsoracsomag a körutazás alatt (4xvacsora): 42.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő
 • Vacsoracsomag a nyaralás alatt (4xvacsora): 39.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő

Utazás

 • menetrendszerinti repülőjáratokkal ismert légitársaságokkal
 • repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat: feladott poggyász, kézipoggyász
 • transzfereket a helyszínen
 • a pontos indulási időpontokat indulás előtt 1 héttel adjuk meg.

Program

1.nap: Repülés Thaiföldre
Repülés Budapestről Thaiföldre átszállással.

 

2.nap: Érkezés Thaiföldre
Érkezés Bangkokba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Transzfer a hotelbe. Szabadidő. Szállás: Amari Hua Hin hotel vagy hasonló.

 

3.nap: Szabadidő vagy fakultatív program: Hua Hin városnézés
Töltse kedvére az időt, vagy tartson velünk fakultatív programra!A félnapos program során Hua Hinben a helyi piacra vezet utunk, ahol az érzékeink belekápráznak majd az ezernyi színbe és illatba: gyümölcsök, zöldségek, halak, húsok kaphatóak helyieknek szóló árakon. Itt megtapasztalhatjuk az itteni élet nyüzsgését. Felkeressük a vasútállomást, mely Thaiföld legrégebbi pályaudvara. Egyedülálló részlet itt a Királyi Váróterem, ahol a királyt és udvartartását fogadták, mikor ide érkezett. Ebéd egy helyi étteremben. A Maruekhathaiyawan Palotát a Szerelem és Remény Palotájaként is ismerik. VI. Rama építette arany tikfából, 1923-ban nyári rezidenciaként. A Khao Takiab, azaz Majom-hegyről tiszta időben csodás kilátás nyílik Hua Hin tengerpartjára, és Cha Am-ra. Majmok nagy számban szoktak itt nyüzsögni. Visszatérés a hotelbe.

 

4.nap: Hua Hin-Kanchanaburi
Kijelentkezés a hotelből. Kanchanaburi felé tartunk (kb. 3, 5 óra). Útközben megállunk a Damnoen Saduak úszópiacnál. Igazi thaiföldi hangulatot tükröz a kereskedés ezen módja: az árusok kis csónakjairól árulják a színpompás zöldségeket, gyümölcsöket. Mi magunk is csónakba szállunk, elénk tárulnak a tradícionális thai házak a csatorna mentén. Kanchanaburi felé folytatjuk utunkat. Meglátogatjuk a Jeath Háborús Múzeumot és a katonai temetőt, melyek az 1942 és 1945 közötti vészterhes éveket idézik fel: több ezer hadifogoly építette véres verejtékkel a japán megszállás alatt a „Halál Vasútját”, mely Thaiföldet és Mianmart kötötte össze. Képek és illusztrációk keltenek borzongást a látogatókban, a fogvatartottak kemény mindennapjainak ábrázolásával. Szállás: Felix River Kwai Resort vagy hasonló.

 

5.nap: Kanchanaburi – Ayutthaya
Kijelentkezés a hotelből. Felkeressük a híres hidat, mely a Kwai folyón ível át, és számos film és könyv ihletőjéül szolgált. A fekete vasszerkezetet a japán hadsereg szállította ide Jáváról, és a foglyokkal állíttatták fel, és a Halál Vasútjaként híresült el. Egy rövidke utazás erejéig mi is felszállunk a járműre. Utazás Ayutthaya-ba (kb. 230 km), transzfer a hotelbe. Szállás: Classic Kameo Hotel vagy hasonló.

 

6.nap: Ayutthaya-Bangkok, fakultatív program:hajózás a Chao Praya folyón
Kijelentkezés a hotelből. Ayutthaya lenyűgöző szentélyeivel ismerkedünk: Felkeressük a Wat Mongkol Borpith-t óriási bronz Buddhájával, a Wat Phra Srisanpetch-t, melyet a város legnagyobb szentélyeként tartanak számon, és számos ayutthaya-i király palotájaként funkcionált, illetve a Wat Yai Chai Mongkol-t, melynek nagy sztúpáját messziről is látni. Utazás a fővárosba, Bangkokba (kb. 2 óra). Itt csodálatosan keveredik a régi és az új: a modern toronyházak és luxus bevásárlóközpont mellett titokzatos, múltról mesélő templomok bújnak meg, és utcai kifőzdékben készülő hagyományos ételek ínycsiklandó illatát viszi a szél. Szabadidő vagy fakultatív program: hajókázás a megejtően szép Chao Praya folyón, a Thonburi csatornáknál. A hosszúfarkú csónakkal utazva képet kaphatunk arról, hogy ez a vízi közlekedési útvonal milyen fontos szerepet tölt be még mindig Bangkok életében. A város szimbólumának számító Wat Arun – Hajnal Szentély impozáns látványt nyújt. Szállás: Novotel Bangkok Silom Road Hotel vagy hasonló.

 

7.nap: Szabadidő vagy fakultatív program: Bangkok szentélyei és a Palota
Szabadidő vagy fakultatív program (félnapos): megcsodálhatjuk a 3 jelentős szentélyt: Wat Traimit – a világhírű Arany Buddha templom (mely grandiózus jellemzőkkel büszkélkedhet: 3 méter magas, 5,5 tonna súlyú, és alapanyagának értéke 40 millió dollár), királyság legrégebbi temploma, a Wat Pho, azaz Fekvő Buddha, és a What Phra Kaew, a Smaragd Buddha templom, melyet egyetlen jádekőből faragtak. A Királyi Palota Bangkok szívében magasodó festői épületkomplexum, a sziámi és később a thai királyok hivatalos rezidenciája 1782 óta. A jelenlegi király, IX. Rama nem él, ám a Palota továbbra is hivatalos, állami és királyi események helyszíneként szolgál. Helyszínen foglalható fakultatív: hajós vacsora a Chao Praya folyón (transzferrel). Életre szóló élményt ígér a kb. kétórás program: a régi világ kifinomult eleganciáját, nyugodt luxusát tapasztalhatjuk meg a Királyok folyóján ringva, igazi thai fogásokat kóstolva, miközben felsejlenek előttünk Bangkok esti fényei, a kivilágított Királyi Palota, a Hajnal Szentély, és számos egyéb nevezetesség. Visszatérés a hotelbe.

 

8.nap: Utazás Koh Changba
Kijelentkezés a hotelből, utazás a tengerparti hosszabbítás helyszínére, Koh Changba. Szállás: Awa Resort Koh Chang vagy hasonló.

 

9-11.nap: Tengerparti hosszabbítás
Élvezze az édes semmittevés pillanatait az igazi paradicsomban, Koh Chang szigetén (Bangkoktól kb 6 óra). Az elképesztően gyönyörű, az alakja miatt Elefánt-szigetnek is nevezett romantikus, idilli nyaralóhelyen zöldellő dombok, buja esőerdők, vízesések nyűgözik le a látogatót. Számos része még romlatlan szépségében ragyog, a turistaáradattól eddig megkímélten. Poszterekre, képeslapokra kívánkozó tengerpartjai a gondtalan kikapcsolódás ígéretét rejtik.

 

12.nap: Hazautazás
Kijelentkezés a hotelből, utazás Bangkokba, a reptérre a repülőgép indulásától függően, várhatóan az esti órákban. Hazautazás átszállással.

 

13.nap: Hazaérkezés
Életre szóló élménnyel gazdagodva, feltöltődve érkezünk haza.

 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, fakultatív programokról, egyéb költségekről:
 • Biztosítási csomag (BBP 11.830 Ft + Útlemondási 27.600 Ft)   39.430 Ft/fő.  Baleset és poggyászbiztosítás és útlemondási biztosítás. A biztosítási csomag megrendelését követően - amennyiben a biztosító által elfogadott okok valamelyikével törli foglalását, akkor - a bánatpénz 100%-a visszajár Önnek!
 • Vacsoracsomag a körutazás alatt (4xvacsora): 42.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő
 • Vacsoracsomag a nyaralás alatt (4xvacsora): 39.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő
 • egyágyas szoba felára: 219.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő
 • fakultatív programcsomag (Hua Hin városnézés, hajókázás a Chao Praya folyón és Wat Arun, Bangkok Palota és szentélyek): 59.990 Ft/fő, jelentkezéskor fizetendő

 

ÁrakLejárt: 2024. április 01.

Az ár tartalmazza:

 • szállást 4* hotelekben a körutazás alatt
 • szállást 4* hotelben a tengerparti nyaralás alatt
 • reggelis ellátást
 • repülőjegyet oda-vissza menetrendszerinti járatokkal, ismert légitársasággal
 • reptéri illetékeket
 • feladott poggyászt és kézipoggyászt
 • transzfereket (reptér-szálloda-reptér, programok helyszínei között)
 • magyar nyelvű idegenvezetést
 • Programok: Damnoen Saduak úszópiac, JEATH múzeum és katonai temető, Híd a Kwai folyón, Ayutthaya szentélyei

Az ár nem tartalmazza:

 • fakultatív programcsomagot
 • fakultatív vacsora felárat a nyaralás és a körutazás alatt
 • egyágyas felár- érdeklődjön irodánkban
 • biztosítási csomagot: 39.430 Ft/fő (baleset- és poggyászbiztosítást 11.830 Ft/fő + útlemondási biztosítás 27.600 Ft/fő)
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős szobában
ápr. 10-2213/12809 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) egzotikus@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat