Rogla időjárás előrejelzés
Dátum 11.12. 11.13. 11.14. 11.15. 11.16.
Időjárás
Maximum 7°C 7°C 7°C 10°C 8°C
Minimum 7°C 3°C 2°C 6°C 6°C
Szél (km/h) 6 ↓ 5 ↙ 5 ↖ 10 ↑ 6 ↗
Vissza a képekhez

Rogla nyaralás

Rogla a magyarok körében egyik legismertebb szlovén síközpont, mely elsősorban a családosok paradicsoma. Különleges klímájának, és hóágyúkkal jól felszerelt pályáinak köszönhetően évente legalább 100 havas nap áll síelés és a téli sportok kedvelőinek rendelkezésére. A hegy tetején több pályaszállás is található, szállodák és apartmanok közül egyaránt választhatunk. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy Szlovénia egyik legjobban felszerelt sport- és felkészülési centruma is itt található. Rengeteg hazai és nemzetközi csapat használja ki az Olimpiai Sportcentrum adta egyedi lehetőségeket és a különleges klimatikus viszonyokat.
A völgyben található Zrece településen pedig Közép-Európa egyik legismerebb termál- és fürdőközpontja működik, ahol óriási területen több medence, különleges szaunavilág és rekreációs programok várják az idelátogatókat. A termálközponthoz kapcsolódóan szálloda és apartmanfalu is várja a vendégeket. Zrece és Rogla között síbusz közlekedik.
Rogla rengeteg lehetőséget kínál a nem síelők számára is. Roglán és Zrečén található fedett sportpályák, túraútvonalak, animációs programok és jobbnál jobb ételeket kínáló éttermek garantálják a kellemes pihenést.

Rendezés:
6 ajánlat található

A világhírű Zrece -i gyógy- és termálközponthoz kapcsolódó, csodálatos...

Szobák: 2 ágyas, pótágyazható szobák   min. 2 éj

Ellátás: félpanzió

A világhírű Zrece -i gyógy- és termálközponttól 150 m-re található szépen...

Szobák: 2 fős szobák, 2+2 fős és 4+2 fős apartmanok   min. 2 éj

Ellátás: önellátás / félpanzió

+36 1 354 01 91 Kapcsolat