Gastein-völgy síelés

Gastein völgy egy minden igényt maximálisan kielégítő üdülőközpont. Nem csak 5 sí terület majdnem 200 kilométernyi pályájával és Európa egyik legjobb free style parkjával büszkélkedhet, de magáénak tudhatja a kontinens legmodernebb alpesi fürdőhelyét is.
Stubnerkogel, Graukogel, Schlossalm, Grossarltal, Sportgastein összefüggő pályarendszerek, és kombinált bérlet váltható rájuk. Rendkívül jól ápoltak, magasságuknak és a hóágyúknak köszönhetően egész szezonban garantáltan hóbiztosak! Új, 2-4-6 és 8 fős kabinos liftekkel lehet feljutni a pályákhoz rendkívül gyorsan, Graukogelhez pedig egy 120 fős sikló visz fel.
A már fent említett funpark a tavalyi szezonban nyitotta meg kapuit. Első osztályúan felépített akadályaival nem csak a profiknak, hanem kezdőknek és gyerekeknek is lehetőséget ad, hogy próbára tegyék magukat.
A Bad Hofgasteinban található Alpesi Termálfürdő különleges kikapcsolódást és szórakozást kínál a család minden tagjának. A különböző tematikus részlegek mellett a wellness, a szépségápolás, a rehabilitáció és a sport terén is széles választék várja a vendégeket a gasteini Alpesi Termálfürdőben.
A „Relax World” például egy fedett és egy szabadtéri termálmedencével, pezsgőfürdővel, napozóréttel és pihenőoázissal, valamint a gasteini hegyekre nyíló varázslatos kilátással kínál ideális feltételeket az ellazuláshoz és feltöltődéshez.

magasság:
845 - 2650 m
szintkülönbség:
1805 m
pályák hossza:
129km, ebből 37km 77km 15km
felvonók száma:
24db, ebből 6db 10db 8db
pályák:
lesiklópályák, sífutópályák (klasszikus mesterséges, skating és magaslati), free style fun park, szánkópálya, korcsolyapálya, gyermek tanpálya és élménypark
szolgáltatások:
sí- és szánkókölcsönzés, éjszakai sí, éttermek, bárok, billiárd
távolság:
644 km Budapesttől

A Hohen Tauern Nemzeti Park közepén található, családi üzemeltetésű Gruber...

Elhelyezkedés: sípályától 5km

Szobák: 2 fős szoba, 2-3 fős stúdió, 2-7 fős apartman

Ellátás: önellátás / reggeli

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható

A kiváló szolgáltatásokkal rendelkező 4*-os hotel, Bad Hofgastein település...

Elhelyezkedés: sípályától 1500m, központi

Szobák: 2-3 fős szobák, 4 fős családi szobák   min. 3 kivéve kiemelt időszakok

Ellátás: reggeli / félpanzió

egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható
egyéni Térkép
Az ajánlat jelenleg nem foglalható