Törökország nyaralás

Törökország nyaralás szempontjából kitűnő választás, hiszen mind kultúrájában mind fekvésében különleges országról beszélhetünk. Nyaralásunk helyszínéül választhatjuk Törökország kisebbik részét, mely Európához tartozik, vagy nagyobbik részét mely Ázsia délnyugati részén fekszik. Törökország fekvésének és történelmének köszönhető varázslatos és egyben változatos kultúrája, mely ötvözi a keleti és nyugati tradíciókat. A törökországi nyaralások fő célpontja a török riviéra, azaz az Égei-tenger  és a Földközi tenger partján elterülő 8000 kilométernyi homokos tengerpart.

Rendezés:
61 ajánlat található
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti
tengerparti

Cimen Hotel

Nyüzsgésre vágyók és olcsó nyaralást keresők legjobb választása a Török Riviérán.

Elhelyezkedés: tengerparti, központi

Szobák: 2 fős szobák   min. 7 éjszaka

Ellátás: reggeli / félpanzió

tengerparti
tengerparti
További ajánlatok betöltése...

Utazási irodánk nagy gondot fordít arra, hogy mindenki megtalálja számára legmegfelelőbb apartmant vagy szállást törökországi nyaralásához. A választás megkönnyítése érdekében összegyűjtöttük egy térképre Törökország apartmanjait és hoteljeit.

Annak érdekében, hogy az összehasonlítás is egyszerűbbé váljék, a feltüntetett törökországi szállásokra kattintva részletesebb információk jelennek meg a térképen!

Alanya

Antalyától 130 km-re fekvő város, az egyik legismertebb Török üdülőhelyek egyike. Legismertebb strandja a város nyugati részén elhelyezkedő Kleopátra strand. A tengerparton kívül csodálatos történelmi örökségekkel, mint például a 35 méter magas Vörös Torony, is rendelkezik. A nappali csobbanás és történelmi városnézés után pedig éjszakára is rengeteg lehetőséggel kecsegtet a város. Bárok, éttermek, pezsgő éjszakai élet csábítja a turistákat, illetve az elmaradhatatlan bazársor. 
Tovább

Antalya

Antalya a Török Riviéra fővárosa, Törökország egyik legkedveltebb nyaralóhelye, csodálatos tengerpartjaival, természeti szépségeivel és építészeti emlékeivel évről évre visszacsábítja a turistákat. A város egy öbölben terül el, partvonala sziklás. A Taurusz-hegység több mint 2500 méterével magasodik a város fölé, mely az ég kék hátterével, a völgyekkel, a szakadékokkal és barlangokkal gyönyörű természeti kincseket tár elénk. Antalya központjától 10-15 km-re fekszik a híres Lara Beach, 20 km-re Kundu, ahol többnyire 5 csillagos hoteleket találhatunk közvetlenül a homokos tengerparton, ahol fürdés közben - tiszta időben - a Taurusz-hegység páratlan szépségű vonulataiban is gyönyörködhetünk. A városközpontba dolmussal vagy taxival könnyen be lehet jutni.
Tovább
+36 20 459-5424 Kapcsolat