COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ


Tisztelt Utasaink!

 

A 2020-as év nehéz helyzet elé állította a turisztikai szektort és ezzel együtt utazási irodánkat is. A COVID-19 járvány miatt 2020. márciusától rengeteg lemondási- és átfoglalási igény érkezett, amelyek kezelése sokszor nehéznek bizonyult, de ennek ellenére sikeresen intéztünk minden ilyen megkeresést. Bízunk benne, hogy 2021-ben már jóval több utazást tudunk megvalósítani biztonságban, a mindenkori előírásokat betartva. Célunk, hogy utasaink újra részesülhessenek a utazással járó örömökben.

 

Ezúton szeretnék megosztani néhány fontos információt:

 

2021 NYÁRI SZEZON:
2020.dec. 01-től már foglalható a 2021-es nyári árualapunk egy része, sok esetben 0 Ft előleggel. Érdemes időben lefoglalni a helyeket, mert ha hihetünk az előrejelzéseknek - a vakcina hamarosan megérkezik - és újra szabadon utazhatunk, akkor a magyar utazási irodák által lekötött (charter és szállás) kapacitások gyorsan megtelnek és last minute-ben már nem fogunk tudni értékesíteni. A nyári szállásainkat folyamatosan frissítjük, de ha nem találja weboldalunkon az Önnek megfelelő ajánlatot, kérjük, írjon e-mailt és megpróbálunk segíteni!

 

SPECIÁLIS LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

Vannak olyan szállás ajánlataink, amelyek a kialakult helyzet miatt speciális (az átlagostól eltérő, kedvezőbb) lemondási feltételeket biztosítanak, ezt minden ilyen ajánlatnál feltüntetjük a weboldalon. Sőt, létrehoztunk egy oldalt, ahol ezeket a szállásokat külön kigyűjtöttük:  https://www.utazas.info/rugalmas-lemondasi-feltetelek


Fontos megjegyezni, hogy érdemes nyomon követni a Külügyminisztérium által folyamatosan frissített weboldalon az adott országba való belépési feltételeket: https://konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok  Amennyiben az utazás napján az adott célországba ki- vagy beutazási korlátozás lép fel, amely ellehetetleníti az utazást, akkor irodánk jogszabályi kötelezettsége szerint a teljes részvételi díjat visszafizeti. A díjvisszatérítés a következő esetekre NEM vonatkozik: ha az utazás megrendelő által azért kerül lemondásra, mert a külföldi célország oltáshoz köti a belépést vagy hazaérkezéskor karantén kötelezettség vagy negatív covid pcr tesztre/oltási igazolásra van szükség.

 

ÜGYINTÉZÉS, FOGLALÁSOK KEZELÉSE:

A kialakult helyzet miatt kollégáink (visszavonásig) home officeból dolgoznak, így a személyes irodai ügyfélfogadás szünetel.

Kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, minden e-mailre és ajánlatkérésre válaszolunk!

Görögország, Spanyolország, Szlovákia, körutak, városlátogatásokinfo@utazas.info+36204595424
Olaszország, Ausztria, Bulgária:  olaszorszag@utazas.info
ausztria@utazas.info
bulgaria@utazas.info
+36203870317
Horvátország, Szlovénia:         adria@utazas.info+36209167939


Kedves Utasaink, várjuk érdeklődésüket! Jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,

 

Börönte Dóra

ügyvezető


Budapest, 2020.11.30.