COVID-19 TÁJÉKOZTATÓ


Tisztelt Utasaink!

 

A 2020-as év nehéz helyzet elé állította a turisztikai szektort és ezzel együtt utazási irodánkat is. A COVID-19 járvány miatt márciustól rengeteg lemondási- és átfoglalási igény érkezett, amelyek kezelése sokszor nehéznek bizonyult, de ennek ellenére sikeresen intéztünk minden ilyen megkeresést. Bízunk benne, hogy 2021-ben már jóval több utazást tudunk megvalósítani biztonságban, a mindenkori előírásokat betartva. Célunk, hogy utasaink újra részesülhessenek a utazással járó örömökben.

 

Ezúton szeretnék megosztani néhány fontos információt:

 

2020/2021 TÉLI SÍSZEZON:

A 2020/2021-es teljes téli árualapunk megtalálható weboldalunkon. Nem fektettünk nagy energiákat az ajánlatok hirdetésébe, mert még kérdéses, hogy egyes síterepek ill. szálláshelyek mikor tudnak kinyitni és várjuk az újabb magyarországi szabályozásokat is, de aki szeretne, már tud foglalni. Úgy gondoljuk, hogy februárban és márciusban talán már lesz lehetőségünk (ha korlátozásokkal is) külföldre utazni. Az idei síajánlatok az EUR/HUF bizonytalan árfolyam ingadozása miatt csak eurós fizetéssel foglalhatók, így az árat garantáljuk és az árfolyam nem befolyásolja azokat. Irodánk bankszámláira lehetőség van bármely magyarországi Raiffeisen bankban ingyenes eurós készpénzes befizetésre, így ez többlet költséget nem jelent utasainknak. A GOPASS síbérletek átvételét idén FOX POST kézbesítéssel fogjuk megoldani, erről a pontosabb információk megtalálhatók a GOPASS infóoldalon.

 

2021 NYÁRI SZEZON:
2020.dec. 01-től már foglalható a 2021-es nyári árualapunk egy része, sok esetben 0 Ft előleggel. Érdemes időben lefoglalni a helyeket, mert ha hihetünk az előrejelzéseknek - a vakcina hamarosan megérkezik - és újra szabadon utazhatunk, akkor a magyar utazási irodák által lekötött (charter és szállás) kapacitások gyorsan megtelnek és last minute-ben már nem fogunk tudni értékesíteni. A nyári szállásainkat folyamatosan frissítjük, de ha nem találja weboldalunkon az Önnek megfelelő ajánlatot, kérjük, írjon e-mailt és megpróbálunk segíteni!

 

SPECIÁLIS LEMONDÁSI FELTÉTELEK:

Vannak olyan szállás ajánlataink, amelyek a kialakult helyzet miatt speciális (az átlagostól eltérő, kedvezőbb) lemondási feltételeket biztosítanak, ezt minden ilyen ajánlatnál feltüntetjük a weboldalon. Sőt, létrehoztunk egy oldalt, ahol ezeket a szállásokat külön kigyűjtöttük:  https://www.utazas.info/rugalmas-lemondasi-feltetelek

 

Fontos megjegyezni, hogy minden foglalásra érvényes, hogy ha az utazás napján a Külügyminisztérium (https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasra-nem-javasolt-tersegek) az adott országot a utazásra nem javasolt országok közé sorolja be, és magyar állampolgárok számára az utazás nem javasolt ebbe az országba, vagy ki- vagy beutazási korlátozás lép fel, amely ellehetetleníti az utazást, akkor irodánk jogszabályi kötelezettsége szerint a teljes részvételi díjat visszafizeti. A díjvisszatérítés karantén kötelezettség esetére vagy negatív covid pcr teszthez kötött hazaérkezési szabályozásra nem vonatkozik.

 

ÜGYINTÉZÉS, FOGLALÁSOK KEZELÉSE:

A kialakult helyzet miatt kollégáink (visszavonásig) home officeból dolgoznak, így a személyes irodai ügyfélfogadás szünetel.

Kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségeken, minden e-mailre és ajánlatkérésre válaszolunk!

Görögország, Spanyolország, Szlovákia, körút: info@utazas.info+36204595424
Olaszország, Ausztria, Ciprus, Málta, Bulgária:  olaszorszag@utazas.info+36203870317
Horvátország, Szlovénia:         adria@utazas.info+36209167939

Kedves Utasaink, várjuk érdeklődésüket! Jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel,

 

Börönte Dóra

ügyvezető


Budapest, 2020.11.30.

+36 20 459-5424 Kapcsolat