Andalúzia varázsa, csillagtúrák tengerparti pihenéssel

Remek sonkák, jerezi sherry, pazar strandok és egyedülálló építészet fémjelzi Andalúziát, a flamenco bölcsőjét. A tartományban a spanyol-mór kultúra olyan egyedi kincsei nyújtanak életre szóló élményeket, mint a csipkés Alhambra Granadában, a nagymecset oszlop-erdeje Cordobában vagy Sevilla és Malaga palota-erődjei.

Szállástípus:
hotel
Étkezés:
félpanzió
Szobatípusok:
2 ágyas szobák
Turnusok:
fix turnusok, 7 éj
Program tipusa:
körutak
Utazás:
repülővel
Egyéb:
min. létszám: 18 fő

Elhelyezés

 • 3*-os szállodában a Costa de Solon
 • 2-3 ágyas szobákban

Étkezés

 • félpanziót büférendszerben az ár tartalmazza

 

Utazás

 • közvetlen menetrend szerinti járattal
 • A díjak a ( 2024.06.07-i időpont kivételével) a kisméretű kézipoggyászt tartalmazzák, feladható csomagok felárért foglalhatók,. a 2024.06.07-i indulási időpontban a díj tartalmazza a 20 kg-os feladható poggyászt

Tervezett menetrendek 2024-ben: 

2024.05.18-i indulás RYANAIR járattal:

 • Budapest (BUD) - Malaga(AGP)   16:20-20:00
 • Malaga (AGP) - Budapest (BUD)  20:23-23:55

 

2024.006.07-i, 09.20-i, 09.27-i, 10.18-i indulás WIZZAIR járattal:

 • Budapest (BUD) - Malaga(AGP)   06:00-09:40
 • Malaga (AGP) - Budapest (BUD)  10:30-13:55

 

A légitársaságok a menetredváltoztatás jogát fenttartják! A pontos indulási időpontokat a részvételi jegyen adjuk ki, indulás előtt 5 nappal!

Program

1.nap: Budapest – Malaga
Utazás a menetrend függvényében, szabadidő.

 

2.nap: Pihenés vagy egésznapos fakultatív kirándulás Granadába (39.900 Ft/fő Alhambra belépővel)
Az UNESCO Világörökség Alhambra palota együttes a tér, a fény, a víz és a díszítőelemek legkifinomultabb ötvözésének remekműve. Valóságos földi paradicsomban járva látjuk a Nagykövetek termét, a díszes tróntermet az Oroszlános udvart, barangolunk a jázmin illatú Generalife kert mirtuszsövényei közt. Szabadidő az óvárosban.

 

3.nap: Pihenés vagy Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás (38.900 Ft/fő + 13 EUR belépő)
Az UNESCO Világörökség Cordobában meglátogatjuk a Mezquitat (a belépő helyszíni fizetés ellenében). Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több, mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával, s a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben, a keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik.

 

4.nap: Pihenés vagy Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás (38.900 Ft/fő + 11 EUR belépő)
Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városmagban folytatódik. Látjuk a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a belépő helyszíni fizetés ellenében), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot és árnyékában a Narancsudvart. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok és ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben

 

5.nap: Pihenés
Pihenés a tengerparton.

 

6.nap: Pihenés vagy Ronda,egész napos fakultatív kirándulás (29.900 Ft/fő + 9 EUR belépő)
Rondában, a meredek mészkőhasadék tetején emelkedő, szépséges városkában sétálunk az óvárosban, látjuk a Santa María la Mayor templomot (a belépő helyszíni fizetés ellenében), amely egy XIII. századi minaretet és mór imafülkét is magába foglal, valamint az ódon bikaviadal arénát (a belépő helyszíni fizetés ellenében)

 

7.nap: Pihenés vagy Gibraltár, egész napos fakultatív kirándulás (43.900 Ft/fő)
Gibraltáron megtekintjük a mór erőd romjait, a Szent Mihály barlangot, az Európa-pont kilátótól Afrika panorámájában gyönyörködhetünk. A szabadidejüket a 6 négyzetkilométeres, brit fennhatóság alatt álló területen vámmentes vásárlásokra fordíthatják.

 

8.nap: Hazautazás
Az utazás utolsó napján pihenhetnek a tengerparton, vagy felfedezhetik Malagát, Picasso szülővárosát is. Transzfer a repülőtérre a menetrend függvényében.

 

A meghirdetett fakultatív programok sorrendje változhat!

Fakultatív kirándulások, helyszínen fizetendő belépők:

 • Idegenforgalmi adó, helyszínen fizetndőt/fő, irodánkban fizetendő
 • Fakultatív programok és belépők

A fakultatív programok min. 15 fő részvételével indulnak.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.


Az utazás min. 18 fő részvételével indul.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

Árak

Az ár tartalmazza:

 • szállást 3*-os szállodában
 • félpanziós ellátást
 • repülős utazást
 • kis kézipoggyászt
 • idegenvezetést
 • foglalási díjat
 • reptéri illekékeket

Az ár nem tartalmazza:

 • feladható poggyászt a megadott időpontokban
 • fakultatív programokat (bővebben: Program bekezdés alatt) - irodánkban fizetendő
 • belépődíjakat
 • egyágyas felárat: turnusonként eltérő, érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető
 • kötelező útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 3,0%-a

 

Bruttó árazás!

Az alábbiakban található árak TELJES ÁRAK (bruttó árak), melyek tartalmazzák a szállás, a megadott ellátás, a megadott közlekedés és hozzátartozó illetékeket (repjegy vagy buszjegy), a transzfer, a foglalási díj és a telepített magyar idegenvezető költségeit, minden kötelezően itthon fizetendő díjat. A díjon felül - igény szerint - irodánkban fizethetők az útlemondási biztosítás és az utasbiztosítás (BBP) díja, esetleges vízumdíjak, a helyszínen fizethetők a fakultatív programok, bizonyos helyszínen igénybe vehető szolgáltatások (pl.: széf bérlés, légkondicionálás, kaució, stb).

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 ágyas standard szoba
jún. 7-148/7384 900 Ft
339 900 Ft
okt. 18-258/7MEGTELT

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat