Nei Pori időjárás előrejelzés
Dátum09.01.09.02.09.03.09.04.09.05.
Időjárás
Maximum31°C24°C28°C30°C29°C
Minimum17°C16°C16°C16°C15°C
Szél (km/h)15 ↖12 ↙10 ↙9 ←12 ↖
Vissza a képekhez

Nei Pori nyaralás

Nei Pori, ez az Olymposz-Rivérán fekvő kis város széles, homokos tengerpartjával és kristálytiszta lassan mélyülő vizével varázyolja el az idelátogatókat. A tengerparti sétányon sok kis taverna várja a pihenni vágyókat, és kínál remek választékot, ha a görög gasztronómiát szeretnénk kipróbálni. Kisgyeremekkel,  családoknak, baráti társaságoknak remek kikapcsolódást kínál csendes környezetével. Irodánk kínálatában megtalálhatóak az olcsó apartmanok és stúdiók, melyek Nei Pori legszebb részén helyezkedenk el. 

NEI PORI

Nei Pori az Olympos rivérán, Platamon közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Hosszú és széles homokos tengerpartja, a helyiek kedvessége, a páratlan olymposi panoráma várja az ide utazókat.

Nei Pori hosszú, széles és lassan mélyülő homokos tengerpartja ideális kisgyermekes családok részére. Platamon felé sétálva a part közeli víz kissé kavicsosabb. A parti sétány mentén, több helyen zuhanyzó is található. A homokos strandon napernyők, napozóágyak vannak, melyek tavernákhoz, bárokhoz tartoznak, így azokat csak rendelés esetén lehet igénybe venni. Lehetőség van strand röplabdára, vízisíelésre.

Nei Pori két főutcából és több mellékutcából álló új építésű, a hagyományos görög üdülővárosok stílusát követő hangulatos nyaralótelepülés. Tengerparti sétányán páratlan panoráma mellett kényelmesen egész Platamonig el lehet sétálni. A parti sétány mentén több taverna frissen készült grillezett ételeivel, friss tengeri halakkal, gyrossal csábítja vendégeit. Ugyanitt a Marabu és a Murano bár igazi zenés hangulatot biztosít. A sétánnyal párhuzamos Olimpiu utcán több szupermarket, pékség, gyógyszertár és ajándék bolt található.
 
Nei Pori központja a templom. Innen a legegyszerűbb tájékozódni. Minden pénteken a templom mellett piacnap van. Itt a helyi friss zöldségek, gyümölcsök, különböző fajtájú olívabogyók mellett ruha vagy akár függöny vásárlására is van lehetőség.

Helyi utazási irodákban van lehetőség autóbérlésre: egy napra 100 km korláttal bérelhető, három vagy több napos bérlés esetén nincs km korlátozás. Kerékpár, motor, és quad bérelhető a templom közelében az ATV motorkölcsönzőnél.

Az aktív nyaralást kedvelőknek is több lehetőség kínálkozik. Nei Poriból vonattal el lehet látogatni Thessalonikibe (a jegy kb. 4 Euró 1 útra). A vonatok menetrendje az állomáson van kifüggesztve. Busszal, ami a templom mellől indul, Katerinibe vagy Larrisába lehet eljutni. 
 
A Katerini felé közlekedő busszal kényelmesen elérhető Platamon vára (belépő 2 Eur), ahonnan feledhetetlen kilátás tárul az Olymposi rivérára.
 
A templommal szemben az Ilion tavernában étkezhetnek azok akik félpanziós ellátást igényelnek.

KÖTELEZŐ UTASBIZTOSÍTÁS

Felhívjuk buszos és egyéni utasaink figyelmét, hogy a Macedón Nagykövetség tájékoztatása szerint ismét kötelező belépési feltétel a magyar állampolgárok számára a meglévő utasbiztosítás. Amennyiben ezzel nem rendelkeznek, akkor kötelesek azt a helyszínen megvásárolni. 

Jelen információink szerint nem elegendő a hitelkártyákhoz és bankkártyához tartozó biztosítás sem, ezért kérünk minden utasunkat, hogy gondoskodjon a megfelelő biztosításról.

Kelt. 2011.05.12

Betegség-, baleset- és poggyász biztosítás Irodánkban köthető.

Dora apartmanház

A központtól kb. 150 méterre, a tengerparttól kb. 250 méterre csendes,...

Elhelyezkedés: központtól 150m, tengertől 250m

Szobák: 2-3 fős stúdiók, 4-5 fős apartmanok   7 éj, keddi váltással

Ellátás: önellátás / reggeli / vacsora / félpanzió

Az ajánlat átmenetileg nem foglalható

Utazás Nei Poriba autóval

Utazás Nei Poriba busszal

  • busszal 1. JÁRATTAL: 2014. máj. 27-től szept. 30-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul hétfőn Budapest, Hősők Tere, Műcsarnok melletti parkolóból 13:15-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás keddenként a telepített képviselő tájékoztatása alapján történik. Érkezés Budapestre szerdán.
  • busszal 2. JÁRATTAL: 2013. máj. 20-tól szept. 30-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul hétfőn Budapest, Hősők Tere, Műcsarnok melletti parkolóból 12:00-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás keddenként a telepített képviselő tájékoztatása alapján történik. Érkezés Budapestre szerdán.
  • buszos utazáshoz: vidéki felszállási lehetőségekről, menetrendekről itt tájékozódhatnak.

Beutazási és határátlépési feltételek Macedóniába és Szerbiába

Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció