Paralia időjárás előrejelzés
Dátum08.22.08.23.08.24.08.25.08.26.
Időjárás
Maximum36°C35°C36°C33°C32°C
Minimum17°C17°C18°C16°C16°C
Szél (km/h)17 ↖17 ↖12 ↖14 ←16 ↖
Vissza a képekhez

Paralia nyaralás

Paralia az Olymposzi Riviéra egyik legkedveltebb célpontja. A város nyugodtsága, lassan mélyülő,  7 kilométer hosszú homokos tengerpartja világszerte ismert. Paralia területén szállodák, jó minőségű apartmanok, olcsó szállások várják a vendégeket, a már jól ismert görög vendégszeretettel. A tengerparton egymást érik a kávézók és bárok, illetve a hagyományos tavernák. Aki egyszer megismeri Paraliat, az mindig visszavágyik ide.

Paraliai élménybeszámoló

utibeszámoló
Görögországi nyaralásunk felejthetetlen volt. A múlt nyáron egy fantasztikus hetet töltöttem el a barátnőmmel és a szüleimmel Paralián. A kiutazás autóval is megoldható lett volna, ám mi inkább a biztosat választva, busszal busszal indultunk neki görögországi nyaralásunknak. Bár fáradtan érkeztünk meg másnap, már az...

Utazás Paraliára autóval

Paralia

Utazás Paraliára busszal

  • busszal 1. JÁRATTAL: 2014. máj. 12-től okt. 15-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul hétfőn Budapest, Hősők Tere, Műcsarnok melletti parkolóból 13:15-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás keddenként a telepített képviselő tájékoztatása alapján történik. Érkezés Budapestre szerdán.
  • busszal 2. JÁRATTAL: 2014. máj. 19-tól okt. 8-ig minden turnushoz transzfer buszjárat indul hétfőn Budapest, Hősők Tere, Műcsarnok melletti parkolóból 12:00-kor. Buszaink Budapest - Kecskemét - Kiskunfélegyháza - Szeged útvonalon közlekednek. Az első nap az odautazással telik, a szállás elfoglalására a második napon van lehetőség. A hazaindulás keddenként a telepített képviselő tájékoztatása alapján történik. Érkezés Budapestre szerdán.
  • buszos utazáshoz: vidéki felszállási lehetőségekről, menetrendekről itt tájékozódhatnak.

Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció