Advent Zakopaneban Kassával

Adventi hétvége Zakopanéban egy igazi élmény! December első hétvégéjén jöjjön velünk és nézzük meg együtt ezt a varázslatos helyet. Lovasszánozunk a Mikulás váró napon a lengyel Magas Tátrában! 

Zakopane időjárás előrejelzés
Dátum 09.28. 09.29. 09.30. 10.01. 10.02.
Időjárás
Maximum 21°C 21°C 18°C 15°C 18°C
Minimum 10°C 11°C 11°C 7°C 11°C
Szél (km/h) 8 ↑ 7 ↑ 6 ↑ 10 ↘ 6 ↘
Vissza a képekhez
Szállástípus: hotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: Non stop

Turnusok: Fix turnus - 1 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Egyéb: Min. 35 főtől

Fontos tudnivalók

Az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem elegendő, viszont az ellátáshoz LENGYELORSZÁGBAN feltétlenül szükséges, illetve megkönnyíti az ellátást. Amennyiben rendelkezik Európai Egészségbiztosítási Kártyával, kérjük feltétlenül hozza magával!

Elhelyezés

 • Szállás: Zakopane központ közelében, hotel 2* 
 • Szobák: 2-3-4 ágyas szobák, fürdőszoba, ingyenes WiFi.

Étkezés

 • 1x svédasztalos reggeli.

Utazás

 • autóbusszal

Felszállási lehetőségek az autóbuszra:

 • Budapest (BOK Sportcsarnok/ex. SYMA csarnok/).

Program

1. nap - Zakopane, Gubalowka
Indulás Budapestről reggel 06.00 órakor. Szlovákián áthaladva Donavalyban megállunk egy fotószünetre. Érkezés Zakopaneba a kora délutáni órákban. Idegenvezetőnk bemutatja e kis város szépségeit és érdekességeit (templomot, temetőt stb..). Siklóval felmegyünk a város fölé magasodó hegycsúcsra, a Gubalowkára, ahonnan fantasztikus panoráma nyílik a városra és a Tátrára (siklójegy külön fizetendő). Ha szerencsénk van még hó is lesz, hogy teljes legyen az élmény! Itt már ki-ki kedve szerint megkóstolhatja a helyi specialitásokat (faszénen sült húsok, kolbász, faragott sajt, stb). Utána szabadprogram keretében mindenki eldöntheti, hogy marad fent vagy visszajön a városba és megnézi a híres sajt piac és a helyi kézműves termékek kínálatát (jó minőségű bőráruk, fafaragványok, füstölt házi sajtok minden formában és ízesítésben, karácsonyi ajándékok, bőr papucsok, sapkák, gyapjú kesztyűk stb). Szállás elfoglalása.

 

2. nap - Zakopane, Kassa
Ízletes reggeli után fakultatív lovasszánozás. Varázslatos érzés suhanni a szánnal a Zakopane környéki kanyargós ösvényeken, gyönyörködni a Tátrában. Hó hiányában lovaskocsikázás a program! Ha valaki nem szeretne lovaskocsikázni séta a városban vagy Tátrai Múzeum látogatást ajánlunk (belépős). Utána Kassa felé vesszük az irányt. Szlovákia második legnagyobb, magyar történelmi emlékekben rendkívül gazdag, pezsgő életű, igazi vidéki nagy városában megállunk egy sétára. Megnézzük a híres kassai adventi forgatagot. Továbbutazás Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban. 

 

Fakultatív programok, belépők, helyszínen fizetendők:

 • Üdülőhelyi és regisztrációs díj (helyszínen fizetendő): 12 év felett: 7 EUR/fő.
 • Gubalowka siklóvasút: kb 27 PLN/ fő oda-vissza
 • Lovasszánozás (vagy lovaskocsizás): kb. 75 PLN/fő

A fakultatív programok min. 25 fő részvételével indulnak.


Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség). Az út részvételi díja minden esetben csak a csoportkísérő idegenvezető díját tartalmazza.
Azokban az esetekben, ahol a múzeum, nevezetesség vagy város kötelezően előírja a helyi idegenvezető alkalmazását, az külön, a belépőjeggyel együtt fizetendő a programokon való részvétel arányában.


Az utazás min. 35 fő részvételével indul.


*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

Árak

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • reggelis ellátást
 • autóbuszos utazást
 • magyar idegenvezetést

 Az ár nem tartalmazza:

 • idegenforgalmi adót
 • helyszínen fizetendő belépőket és fakultatív programokat
 • egyágyas felárat - érdeklődjön irodánkban
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 2,8%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.

Az ártáblában szereplő árak nem minden esetben tartalmazzák az árfolyam illetve az esetleges üzemanyag árak emelkedésével járó többlet költségeket, ezért kérje ajánlatunkat!

 

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős (pótágyazható)2 fős (1fel+1gy)Társítható szoba1 ágyas szoba
dec. 2-3, 16-172/139 900 Ft39 900 Ft39 900 Ft48 800 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat