Zágráb és Postojna két ünnep között

Karácsony és szilveszter között nézzük meg együtt ezt a két ékszerdobozt! Zágráb és Ljubljana csodaszép ünnepi öltözetében, a Karácsonyi fénykert kihagyhatatlan, a Postojna-i cseppkőbarlang az élő betlehemi játékkal pedig páratlan!

Étkezés: félpanzió

Szobatípusok: 2-3 fős szobák

Turnusok: fix időpontban, 1 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Egyéb: Min. 35 főtől

Fontos tudnivalók

nincs éjszakai utazás a buszon!
csak 1 időpontban foglalható

Elhelyezés

 • Zágrábban, 3*-os hotelben,
 • 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban. A szobákhoz tv és wifi is tartozik.

Étkezés

 • félpanzió 1 alkalommal (svédasztalos reggeli és menüebéd)

Utazás

 • légkondicionált autóbusszal
 • Felszállási lehetőségek:
 • Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont),
 • Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Program

1. nap: Zágráb, Karácsonyi fénykert, karácsonyi vásár
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. Dél körül érkezés a horvát fővárosba. Városnézésünk során megnézzük ennek a varázslatos városnak a szépségét. Természetesen nem lehet kihagyni a főterét, a neobarokk Színház épületét. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput és sok más, gazdag múlttal rendelkező épületet. Egyedülálló élményt kínál a "jeges park" is, ahol a korcsolyapályán kívül a parkot átszelő korcsolyautak is találhatók. Városnézés után a szállás elfoglalása és ebéd a szállodában, majd a késő délutáni órákban átmegyünk a Zágráb közelében található Salaj fénykertbe, melynek 2 millió kis lámpással feldíszített fái, bokrai, a fényárban úszó tavak és patakok hangulata egy karácsonyi mesébe varázsolja a felnőtteket és gyermekeket egyaránt (belépős). Higgyék el nekünk, ezt látni kell! A fénykert után visszatérünk Zágráb központjába, hogy láthassuk e csodás várost az esti díszfényben. Ismerkedünk a karácsonyi vásárral a város valamely terén, vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. A szórakozást különböző stílusú zenék és bárpultok teszik teljessé, így minden korosztály felhőtlenül élvezheti a forgatagot. Kihagyhatatlan még a város belsejében található fényalagút elbűvölő látványa is! A késő esti órákban élményekkel telve visszabuszozunk szállodánkba.


2. nap: Ljubljana és Postojna-i cseppkőbarlang és élő Betlehemi játék

Ízletes reggeli után Szlovénia felé veszünk az irányt. Első megállónk a zöld ország fővárosa, Ljubljana, ahol barokk, reneszánsz és szecessziós épületek, gyönyörű hidak és parkok pompáznak ünnepi öltözetben. Városnézés után ki-ki kedve szerint sétálgathat a látnivalók és a karácsonyi vásár bűvöletében, vagy meglátogathatja (felvonóval) a történelmi emlékeket rejtő, a városra letekintő, lenyűgöző Ljubljana-i várat, ahol Batthyány Lajos, Magyarország első miniszterelnöke is raboskodott. Továbbutazás a Postojna-i cseppkőbarlang felé, ahol a több mint 20 km hosszú barlangrendszer csodálatos cseppkőképződményeit részben gyalog, részben kisvasútról tekinthetjük meg. A barlangban látható az egyedülálló, élő betlehemi játék, mely felejthetetlen élmény!! Élményekkel feltöltődve indulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.

 

Fakultatív programok, belépők, helyszínen fizetendők:

 • Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 000 Ft/fő.
 • Kötelező audio guide:         1 000 Ft/fő.
 • helyszínen fizetendő belépők: : kb 50 HRK/fő és 26 EUR/fő. Karácsony fénykert (kb 50 HRK/fő), Postojna csepkőbarlang (26 EUR/fő).

 

Minimum létszám: 35 fő.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat.

ÁrakLejárt: 2020. augusztus 15.

Az ár tartalmazza:

 • szállást
 • félpanziós ellátást 1 alkalommal (reggeli+ebéd)
 • autóbuszos utazást
 • magyar nyelvű idegenvezetést

 Az ár nem tartalmazza:

 • foglalási díjat: 1.500 Ft/fő
 • idegenforgalmi adót
 • helyszínen fizetendő belépőket
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZŐ ÁRON!
 • kötelező útlemondási biztosítást: a részvételi díj 1,3%-a.

Az ártáblában szereplő árak nem minden esetben tartalmazzák az árfolyam illetve az esetleges üzemanyag árak emelkedésével járó többlet költségeket, ezért kérje ajánlatunkat!

Ellátás: Félpanzió

Részvételi díj (Ft/fő/turnus)Egyágyas szobaTársítható szobaKétágyas szoba
dec. 27-2838 605 Ft34 105 Ft34 105 Ft

Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Részletekről érdeklődjön irodánkban!

 

Kedvezmények:
3. ágyon: 12 évig 3 000 Ft/fő

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat