Bledi-tó élménybeszámoló

BLEDI-TÓ ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Tisztelt Campus Club! 

Fantasztikus négy napot töltöttünk Szlovéniában, a Bledi-tó mellett! 

Bátran mondhatom az egész csoportunk nevében, hogy nagyon, nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos volt minden. Gyönyörű időt fogtunk ki, 3 napon keresztül ragyogott a nap, és egy szál nyári pólóban sétáltunk sokszor. 

A bledi szállodánk fantasztikusan jó volt, a kilátásról ne is beszéljünk. Annyira aranyosak voltak, hogy mindenkinek a tóra néző szobát adtak, és mindenki egy szinten volt. A kilátás az úszómedencéből arra a panorámára, hát azt leírni sem lehet. Az ellátásunk szuper volt, nagyon kedvesek voltak. Mindenki sajnálta, hogy már haza kellett jönni. 

Remek programjaink voltak, egyedül csak Vogel hegy maradt ki, mert pont most volt a nagy karbantartása a felvonónak, és azt nem tudtuk már elintézni, hogy a mi csoportunkat még felvigyék. Pedig az idegenvezetőnk, egy fantasztikus csaj, még végig telefonálta az illetékeseket, hogy hátha még beleférnénk az időbe, mielőtt nagyon szétszedik a rendszert, de már lekéstünk róla sajnos. De nem olyan nagy baj volt ez se, mert helyette elmentünk még gyorsan megnézni a Savica vízesést. Triesztben a Miramare Kastély, Piran, csodálatos időben, valami csoda volt. 

Bled maga a gyönyörűség és a nyugalom, még egy hetet símán eltöltöttünk volna ott, és ezt nem csak én éreztem így. Trojanénál megkóstoltuk a fánkokat, amit ajánlottak, valóban nagyon finomak voltak, nagy sikere volt. Csak a Bledi híres krémes maradt el, mert mindig olyan finom vacsorákat kaptunk, hogy már nem jutott hely a krémesnek. De nem nagy baj, mert így legalább még mindig van miért visszamenni Bledbe.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük az irodának, hogy ilyen csodálatos szállást intéztetek Nekünk, és ennyire kedvesek voltak hozzánk Bledben is, és Ti is. Tényleg nagyon meg voltunk mindennel elégedve. 

Képgaléria

Galéria megnyitása (7 kép)
+36 20 459-5424 Kapcsolat