Az Indiai-óceán álomszigete, Mauritius- Vakáció a Paradicsomban

Mark Twain író szerint Isten először teremtette meg Mauritiust, majd annak mintájára a mennyországot. A mesés trópusi sziget a világ egyik legszebb része, az itt töltött nyaralás életre szóló élményt ígér. Az önfeledt vakációhoz a képeslapokra kívánkozó, döbbenetes szépségű szigetnél keresve sem találnánk ideálisabb környezetet.

Szállástípus: hotel

Étkezés: félpanzió

Szobatípusok: 2 fős szobában

Turnusok: fix turnusok (12 éj)

Program tipusa: körutak

Utazás: repülővel

Fontos tudnivalók

A magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap).

Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és baleset biztosítás megkötése.

A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

Elhelyezés

 • 4 csillagos, elegáns szállodában (The Ravenala Attitude)
 • Felár ellenében kérhető a Riu Creole Hotel****

Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.

Étkezés

 • Félpanziós ellátást az ár tartalmazza
 • Felár ellenében kérhető a Riu Creole Hotel**** all inclusive ellátással

Utazás

 • Emirates légitársasággal

Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások: feladott poggyász: 30 kg/fő, kézipoggyász: 7 kg/fő, repülőtéri check-in. Extra súlyhatárok!

Transzferek: A repülőtéren várja Önöket kollégánk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.

Program

1. NAP | Repülés Mauritiusra

Utazás Mauritiusra, az Emirates légitársasággal, dubai átszállással.

 

2. NAP | Érkezés Mauritusra

Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt, majd transzfer a hotelbe. Élvezze ki a gondtalan pihenést a földi paradicsomban! Az Afrika partjaitól 1800, Madagaszkártól pedig 900 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a csillámló, türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény és állatvilág, a simogatóan meleg víz, a sokszínű kultúra (brit, francia, kreol hatások) teszi a szigetet páratlanná. Szállás: The Ravenala Attitude****

 

3. NAP | Port Louis

A mai napon Mauritius fővárosát, a 150.000 főnyi lakossággal rendelkező Port Louis-t fedezzük fel félnapos kirándulás keretében. A 73 méter magasságból a tájat vigyázó Adelaide erődből figyelték régen, hogy közelít-e ellenség, illetve innen tudták gyorsan észlelni azt is, ha tűz ütött ki a környéken. Innen a kikötőre és a városra is festői kilátás nyílik. Sétát teszünk a nyüzsgő városközpontban, melynek során a Központi Piacra érünk. Itt a fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, kínai gyógynövények, kézműves termékek elképesztő szín kavalkádja fogad minket. Alkudni mindenképpen ajánlott! Érdemes megkóstolni a helyi fogásokat az itteni utcai árusoknál, kifőzdékben. A kirándulás a Caudan Waterfront-nál zárul, a nívós, elegáns bevásárlóközpontnál. Visszatérés a hotelbe.

 

4-6. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program

Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból!

 

7. NAP | Grand Bay

A félnapos kirándulásunk célpontja Grand Bay, „Mauritius St. Tropez-a”, a part menti városka, mely egy öböl ölelésében fekszik. Éttermeinek, hoteljeinek, bárjainak, neves divatmárkákat kínáló üzleteinek köszönhetően éjjel-nappal élénk forgatag jellemzi. Bóklásszon a kis utcácskákban, melyek a piacra vezetnek, a nagy bevásárlóközpontokban, ahol mindenki talál majd ízlésének megfelelő ajándéktárgyakat, ruhaféléket, és mindenféle egyéb árucikket. Következő megállónk Cap Malheureux-ban a híres, bájos katolikus templom, mely 276 méter magasból tekint le a végtelen óceánra. A piros tetős épületet egy hajótörés áldozatai előtti tisztelgésből építették. Visszatérés a hotelbe.

 

8-11. NAP | Szabadidő vagy fakultatív program

Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát egy más világ csábításának, a nyugodt, igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból! Ezeket kedvező áron foglaláskor, csomagban is megvásárolhatja.

 

12. NAP | Hazautazás

A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Hazautazás Budapestre, Dubaiban történő átszállással.

 

 

13. NAP | Hazaérkezés

Kipihenten, felejthetetlen élményekkel gazdagodva érkezünk meg a budapesti reptérre.

 

VÁSÁROLJA MEG FAKULTATÍV PROGRAMCSOMAGUNKAT, MELY 3 IZGALMAS KIRÁNDULÁST TARTALMAZ!

69.990 Ft/fő

Kirándulás katamaránnal: Turquoise Cruise

Az egész napos program során Mauritius keleti partvidékét ismerhetjük meg. Pointe Jeromeból indulva a sziget legnagyobb, és leghosszabb lagúnája mentén szeli majd hajónk a hullámokat, miközben belefeledkezhetünk a türkizkék víztükör csillogásába, és a keleti partvidék hegyvonulatainak látványába. Napunkat a kristálytiszta vízben történő sznorkelezés teszi felejthetetlenné. Ezt követően a Grand River vízesés bűvöl minket. A fenséges barbeque ebéd után újult energiával indulunk következő állomásunkra, az Ile aux Cerfs-szigetre (Szarvasok szigete), ahol a délutánt töltjük. A nap folyamán italok is biztosítottak.

Wild South West – Délnyugati-part

Az egész napos kirándulás során olyan szépségek várnak ránk, melyeket sosem felejtünk el. Álomszép tájakon haladunk át a sziget délnyugati részén. Tamarinban megpillanthatjuk a sófeldolgozással foglalkozó vidéket is, meglátogatjuk az itteni múzeumot is. Chamarel meseszép falujába a hegyeken át jutunk el. Itt tekinthető meg a különleges Hétszínű Föld, ahol a vulkáni tevékenységnek köszönhetően a homokdűnék különféle színekben pompáznak. A vízesés 90 méter magasból zúdul alá. A chamareli üzemben a világ legfinomabb rumjait kóstolhatjuk meg. Egy fennsíkról megcsodálhatjuk a Black River Gorges nyújtotta látványt. A nemzeti park a sziget legérdekesebb flórájával és faunájával büszkélkedhet. A Grand Bassin-tó az itteni hinduk fontos zarándokhelye. Utolsó megállónk a Trou aux Cerfs kráter, ahonnan a szigetre nyíló 360 fokos kilátástól a lélegzetünk is eláll majd.

La Vanille Nemzeti Park – Saint Aubin – Gris Gris

Egész napos kirándulásunk első állomása a buja, trópusi La Vanille Park, ahol csodálatos növények képesztik el a látogatókat, és ahol az óriásteknősök és nílusi krokodilok élnek. Megfigyelhetjük ezen rendkívül érdekes hüllők etetését is. Saint Aubin-ban egy hagyományos cukorgyár, vanília- és flamingóvirág ültetvények, egy óriási trópusi kert, egy gyarmati stílusú villa, és egy régi rumfőzde vár ránk, ahol kóstolásra is nyílik lehetőség. Gris Gris fenséges panorámával ajándékoz meg minket: a déli partnál, a fekete szikláknak csapódó Indiai-óceán hullámainak látképe napunk méltó zárását jelentik.

 

A kirándulások alkalmával angol nyelvű idegenvezetés biztosított.

ÁrakLejárt: 2017. október 08.

Az ár tartalmazza

 • szállást
 • félpanziós ellátást
 • repülőjegyet
 • transzfert
 • ingyenes parkolást Budapesten, a repülőtér közelében VIP parkolóban

Az ár nem tartalmazza

 • reptéri illetéket: 145.000 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • fakultatív programcsomagot, angol nyelvű idegenvezetéssel (Turquoise Cruise – kirándulás katamaránnal, Wild South West – délnyugati kirándulás, La Vanille Nemzeti Park – Saint Aubin – Gris Gris): 69.990 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • foglalási díjat: 2.900 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • szállásfelárat a Riu Creole Hotelben (4 csillagos hotel), all inclusive ellátással: 89.990 Ft/fő
 • egyágyas szoba felárat: The Ravenala Attitude: 89.000 Ft/fő; Riu Creole Hotel: 139.000 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • útlemondási biztosítást: 7.500 Ft/fő - csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésre nincs mód
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZMÉNYES ÁRON!
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős szobában
dec. 7-1913/12389 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat