Kanada - Ezernyi látnivaló a tengerentúlon

Az óceán túlpartján egy igazi kaland vár ránk: Kanada vadregényes tájai, lélegzetelállító természeti értékei, hatalmas, tágas terei, kifinomult ízlésű, multikulturális városai, harmonikus légköre bepillantást engednek az Újvilág életébe.

Szállástípus: hotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: 2 fős szoba

Turnusok: Fix turnus

Program tipusa: körutak

Utazás: repülővel

Fontos tudnivalók

Az érvényes útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak be Kanadába, viszont Elektronikus Beutazási Engedélyre
lesz szükség (Electronic Travel Authorisation), mely egyénileg intézendő. Ez 2016. március 15-től lesz kötelező, ennek hiányában a Kanadába
induló repülőjáratra történő beszállítást a légitársaság meg fogja tagadni. Az 5 évig vagy az útlevél lejártáig érvényes engedélyt az interneten lehet 7 kanadai dolláros díj ellenében igényelni. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig!

Elhelyezés

A körutazás során vendégeink minőségi, középkategóriájú hotelekben kapnak elhelyezést.

A program során tervezett egyik hotel: 

 • Travelodge Ottawa West

Étkezés

 • Reggelis ellátás

Utazás

 • Repülővel

Program

1. NAP | Érkezés Toronto-ba
Érkezés Toronto-ba, Ontario fővárosába, transzfer a hotelbe. Szállás Toronto-ban, középkategóriájú, minőségi hotelben.


2. NAP | Toronto – Niagara-vízesés
A bőséges reggeli után toronto-i városnézéssel indul a napunk. A világ egyik legmultikulturálisabb, legélhetőbb városában a legfőbb nevezetességek közé tartoznak a pénzügyi negyed magasba törő felhőkarcolói, a számos sporteseménynek és koncertnek otthont adó aréna, a Sky Dome, a kínai negyed, az 553 m magas CN-torony, a nyüzsgő, életteli Harbourfront városrész az egykori kikötő helyén. Következő megállónk az elragadó Niagaraon- the-lake, melyet méltán tartanak Ontario tartomány legszebb városának. Utazásunk egyik csúcspontjaként megcsodálhatjuk a döbbenetes szépségű Niagara-vízesést. A világ egyik legpazarabb természeti csodájának tartott vízesésrendszer 12.000 évvel ezelőtt alakult ki, a Wisconsin gleccser olvadó vizéből. A víztömeg szédítő tempóban, fenségesen zúdul alá az Egyesült Államok és a kanadai Ontario találkozásánál. FAKULTATÍV: Egy életre szóló élmény vár ránk: hajózás a Hornblower fedélzetén. A zuhatag hihetetlen, ősi erejét mi is megcsodálhatjuk hajónkról. Visszatérés a hotelbe. Szállás Toronto-ban.


3. NAP | Toronto – Thousand Islands (Ezer sziget) – Ottawa
Reggeli után utazás a Thousand Islands (Ezer sziget)-vidékre, mely elbűvöl minket festői képeivel, rusztikus-markáns bájával. Ahol a Szent Lőrinc-folyó kilép az Ontario-tóból, 1692 kisebb-nagyobb sziget alkotta csoport magasodik ki a vízből. FAKULTATÍV program: hajókázás a szigetek körül. Ezt követően a főváros, Ottawa felé indulunk. A metropoliszt a világ számos vezető turisztikai magazinja a leggyönyörűbb
városok között jegyzi. Megörökíthetjük majd a neogótikus stílusban épült Parlamentet, főépületének tornyával, a Béke toronnyal, a Wellington Streetet, a Sussex Drive-ot, mely a miniszterelnöki, kormányzói rezidenciáknak, és több nagykövetségnek is otthont adó utca, és a számos üzlettel, étteremmel büszkélkedő Byward Piacot. Átkelünk az UNESCO-Világörökség részének nyilvánított, Észak-Amerikában leghosszabb ideje folyamatosan üzemelő ilyen jellegű létesítményen, a Rideau-csatornán. Utazás Ottawába. Szállás Ottawában középkategóriájú, minőségi hotelben.


4. NAP | Ottawa – Québec City
A reggelit követően Ottawa-t magunk mögött hagyva, a Szent Lőrinc-folyó partjának egyik ékessége, a romantikus Québec vár felfedezésre. A bájos, francia ajkú városnak macskaköves utcái, meghitt atmoszférájú boltjai európai hangulatot kölcsönöznek. A 19. században emelt, a város látképét meghatározó Château Frontenac luxusszálloda, a Parlament, a Petit Champlain történelmi negyed, a kanadaiak számára sorsdöntő csata helyszíne, az Ábrahámmező, a Vauban-erőd, az elvarázsolt mesebeli épületeivel a múltat idéző tér, a Place Royal segítségével szívünkbe zárjuk Québec városát. Szállás Québecben középkategóriájú, minőségi hotelben.

 

5. NAP | Québec
Fedezze fel Québec-et kedvére szabadidő keretében! FAKULTATÍV programlehetőségként ajánljuk a bálnanézőhajótúrát, vagy ismerje meg a huron indiánok titokzatos világát, a hagyományaikat óvón őrző rezervátumban (ebéddel). Szállás Québecben.


6. NAP | Québec – Montreal
A reggelit követően Montreal titkainak nyomába eredünk. Kanada második legnagyobb városa egy három folyó(St. Lawrence, Riviére des Prairies, és Ottawa) által körülölelt szigeten található. Fekvésének köszönhető a „joie de vivre” érzés, mely az életörömöt hirdeti, és kitörő jókedvével az ide látogatókat is megfertőzi. Az elbűvölő óvárosban üzletek, éttermek, lakóházak között bóklászva az utazók ámulattal adózhatnak a múlt és a jelen harmonikus együttélésének. Szállás Montrealban középkategóriájú, minőségi hotelben.


7. NAP | Montreal
A reggelit követően szabadidő, majd transzfer a reptérre, hazautazás.


8. NAP | Hazaérkezés Budapestre
Felejthetetlen benyomásokkal, rengeteg csodálatos, életre szóló élménnyel gazdagodva érkezünk meg a budapesti repülőtérre.

 

Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség. a helyi szolgáltatók szervezésében. Bővebb tájékoztatást ezekről a helyszínen kaphatnak.

 

Lehetőség fakultatív programcsomag vásárlására foglaláskor: 138.290 Ft/fő   Előzetesen foglalható, kedvezményes ár!

-  hajózás a Niagarán a Hornblower fedélzetén
- bálnanéző hajótúra és látogatás a Huron indián rezervátumban ebéddel

- Ezer-sziget hajókirándulás

 

 

ÁrakLejárt: 2016. május 12.

Az ár tartalmazza

 • A repülőjegyet oda-vissza, neves légitársasággal.
 • Repüléshez kapcsolódó szolgáltatásokat. Feladott poggyász: 23 kg/fő, kézipoggyász: 10kg/fő, repülőtéri check-int.
 • Transzfereket. A  repülőtéren várja Önöket idegenvezetőnk, aki a résztvevőket elkíséri a szállodába, az elutazás napján pedig a szállodából a repülőtérre.
 • Érdekes kirándulóprogramokat modern panorámabuszokkal:  Toronto, Niagara Vízesés, Thousand Islands (Ezer Sziget), Ottawa, Québec, Montreal.
 • Szállást, minőségi, középkategóriájú hotelekben.
 • Magyar nyelvű idegenvezetést.
 • Reggelis ellátást
 • Relaxációt - pihenés, feltöltődést.

Az ár nem tartalmazza

 • Foglalási díjat: 2.900 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • Repülőtéri illetéket: 96.855 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • Szezon felárat:  06. 02: 0 Ft, 10.06:  30.000 Ft/fő - irodánkban fizetendő
 • Fakultatív programcsomagot: 138.290 Ft - irodánkban fizetendő
 • Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 128.000 Ft/fő/teljes utazás - irodánkban fizetendő
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZMÉNYES ÁRON!
 • útlemondási biztosítást: 7.500 Ft/fő. Csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód.
Részvételi díj (Ft/fő/turnus)nap/éj2 fős szobában
okt. 6-127/6369 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat