Advent Bécsben - Schönbrunn

Egynapos kirándulás, melynek során ellátogatunk a Schönbrunni kastélyhoz, ezt követően pedig a bécsi adventi vásárba folytatjuk tovább utunkat. Idegenvezetőnk közreműködésével megismerkedhetünk a város nevezetességeivel is.

Bécs időjárás előrejelzés
Dátum 07.30. 07.31. 08.01. 08.02. 08.03.
Időjárás
Maximum 33°C 28°C 21°C 24°C 26°C
Minimum 20°C 19°C 15°C 15°C 15°C
Szél (km/h) 7 → 22 → 22 → 23 → 22 →
Vissza a képekhez

Étkezés: önellátás

Turnusok: 1 nap (non-stop)

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Étkezés

önellátás

Utazás

autóbusszal

Program

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés a Schönbrunni kastélyhoz. (Több csoport esetén elképzelhető, hogy a program délután kerül megrendezésre. Ez esetben az autóbusz már nem megy vissza a belvárosba a kastélytól.) A világörökség részét képező Schönbrunni kastély szép fekvésének és építészeti megjelenésének köszönhetően, Bécs egyik legfőbb nevezetességének, egyúttal jelképének is számít, mely többnyire nyári lakhelyül szolgált a császári család számára. A kastélylátogatás alkalmával 40 termet tekinthetnek meg a látogatók, köztük Ferenc József, Erzsébet császárné és Mária Terézia lakótermeit, ezt követően pedig lehetőség nyílik egy rövid sétára a kastély gyönyörű parkjában, amely télen is szép látványt nyújt. A kastély előtt nézelődhetnek az adventi vásárban, illetve kipróbálhatják, megkóstolhatják a kitűnő kaiser puncsot, vagy éppen a jellegzetes kaiserschmarnit, vagyis a császármorszsát.

Kora délután érkezés Bécs belvárosába. Informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után mindenki  egyénileg töltheti el szabadidejét Bécs belvárosában. Lehetőség nyílik a híres adventi vásár meglátogatására, amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. 18.00-kor hazaindulás Budapestre. Hazaérkezés a késő esti órákban.

FONTOS TUDNIVALÓ:
A belépőjegyek külön fizetendőek! A program része az autóbuszos városnézés és a csoportkísérő idegenvezető részletes tájékoztatása az utazás során. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel nem része a programnak!

Schönbruni kastély belépő: kb. 20 EUR/fő

ÁrakLejárt: 2019. december 21.

Az ár tartalmazza:

  • buszos utazást
  • idegenvezetést

 Az ár nem tartalmazza:

  • Kastély belépőt: kb. 20 Euro/fő
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!

 

szállás (fő/turnus)nap/éjnon-stop
nov. 23, 30, dec. 7, 11, 14, 18, 211/08 500 Ft
7 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat