Advent Bécsben későn kelőknek Csokimúzeum látogatással

Egy kellemes kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol az ünnepek előtti Bécsben maga a Meseország elevenedik meg.  A Christkindlmarkt (vagyis a karácsonyi piac) több mint hétszáz esztendős múltra tekint vissza. Az azóta eltelt évszázadok alatt a bécsi kereskedők megtanulták, hogyan kell csalogatni a vevőket, hiszen apró ajándéktárgyaktól a szőrmekabátig minden kapható és minden csillogó. Vessük bele magunkat az igazi karácsonyi forgatagba! Forralt bor, ízletes puncs, sült gesztenye illata tölti be a teret, ahol a színes lámpák, karácsonyi díszek között sétálgatva vásárolhatunk az árusok portékájából.

Bécs időjárás előrejelzés
Dátum 08.06. 08.07. 08.08. 08.09. 08.10.
Időjárás
Maximum 17°C 25°C 30°C 24°C 26°C
Minimum 16°C 15°C 17°C 16°C 14°C
Szél (km/h) 23 → 20 → 23 ↖ 41 → 13 ↘
Vissza a képekhez

Étkezés: önellátás

Turnusok: 2017.12.02.;12.09.;12.16. - 1 nap

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Fontos tudnivalók

Munkatársunk véleménye

Bécs igazán átadja az advent szépségét. Amikor elsétálok az apró kis csecse-becséket áruló házacskák mellett és meghallom azok csilingelését, elfelejtem, hogy fázok. Elfelejtem a rohanó élet minden egyes pillanatát. Minden közhely nélkül, egy pillanat alatt melegség járja át a szívemet és elkezdem várni a karácsonyt, pontosan úgy, ahogy gyerekkoromban tettem. Imádom a forralt borhoz járó kiscsizmás bögrét és a mindenhol jelenlévő fenyő illatot. No meg a bajor kolbászos kiflit, jó sok mustárral. Vétek kihagyni! :)

Étkezés

önellátás

Utazás

  • autóbusszal

Felszállási lehetőségek: Baja, Kalocsa, Tolna, Bátaszék, Paks, Szekszárd, Komló, Pécs, Bonyhád, Dunaföldvár, Dunaújváros, Budapest

Program

Egy kellemes kirándulásra invitáljuk Önöket, ahol az ünnepek előtt Bécsben maga a Meseország elevenedik meg. A Christkindlmarkt (vagyis a karácsonyi piac) több mint hétszáz esztendős múltra tekint vissza. Az azóta eltelt évszázadok alatt a bécsi kereskedők megtanulták, hogyan kell csalogatni a vevőket, hiszen apró ajándéktárgyaktól, a szőrmekabátig minden megtalálható. Vessük bele magunkat az igazi karácsonyi forgatagba! Forralt bor, ízletes puncs és a sült gesztenye illata tölti be a teret, ahol a színes lámpák, karácsonyi díszek között sétálgatva vásárolhatunk az árusok portékáiból.


Indulás reggel/hajnalban a megadott felszállási helyekről. Utazás rövid pihenőkkel, érkezés a Heindl Csokigyárba a délelőtti órákban. A nagy hagyományokkal rendelkező Csokigyárban lehetőség nyílik a kézzel, eredeti receptek alapján készített különlegességek megkóstolására és vásárlására is.

Utunkat folytatjuk Bécs belvárosába, ahol gyalogos városnézésen vehetünk részt idegenvezetőnkkel a Ringen a császárvárosban: Operaház, Stefansdom, Hofburg, Parlament, Városháza stb.

A városnézés után szabadprogram keretein belül lehetőség nyílik az ünnepi díszben pompázó adventi vásár felfedezésére


Hazautazás az esti órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés a hajnali órákban.

 

A program minimum 35 fő jelentkezése esetén indul!

ÁrakLejárt: 2017. december 16.

Az ár tartalmazza:

  • autóbuszos utazást
  • idegenvezetést

 

Az ár nem tartalmazza:

  • belépőjegyek árát: Csokimúzeum kb. 6 EUR/felnőtt; 5-11 éves korig: 5 EUR/fő; 5 éves kor alatt ingyenes
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető kedvező áron!
szállás (fő/turnus)Budapesti felszállás eseténVidéki felszállás esetén
Baja, Kalocsa, Tolna, Paks, Szekszárd, Komló, Pécs, Bonyhád, Dunaföldvár, Dunaújváros
dec. 2, 9MEGTELTMEGTELT
dec. 166 990 Ft6 990 Ft

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) varoslatogatas@utazas.info címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

+36 20 459-5424 Kapcsolat