Krakkó csoportoknak

Egyéni csoportos igényekre szabott utazás, 3 esetleg 4 napos kirándulás, melynek során látogatást teszünk Krakkóba, megtekintjük a Wieliczkai sóbányát és lehetőség nyílik ellátogatni Auschwitzba és Zakopanéra is. A programok igény szerint alakíthatóak.

Szállástípus: sporthotel

Étkezés: reggeli

Szobatípusok: 2-4 fős ifj. szállás

Turnusok: 3 nap/2 éj

Program tipusa: körutak

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés

Diákszállás 2-4 fős, közös fürdőszobás szobáiban, Krakkó külvárosában, jó tömegközlekedéssel a belvárosba.

Étkezés

bővített kontinentális vagy büféreggeli

Utazás

  • autóbusszal

Program

1. nap: Árva vára, Krakkó
Indulás reggel 6.00-kor Budapestről, a Hősök teréről (találkozó a Műcsarnok oldalánál található Homokóránál). Útközben rövid pihenő Árva váránál, a vár megtekintése helyi idegenvezetővel. Krakkóba a délutáni órákban érkezünk. Városnézés során megtekintjük Krakkó nevezetességeit (Barbakán, Flórián-kapu, Rynek Glówny, Posztócsarnok, Mária templom, Szent Péter és Pál templom, Collegium Maius stb.), majd elfoglaljuk szállásunkat, szabadprogram.


2. nap: Krakkó, Auschwitz

Reggeli után folytatódik a krakkói városnézés (Wawel és környéke, Visztula-part), valamint meglátogatjuk Krakkó talán legérdekesebb és legnevezetesebb helyét, a Kazimierzt, a Zsidónegyedet. Délután szabadprogram Krakkóban, vagy fakultatív kirándulás autóbusszal az egykori koncentrációs táborba, Auschwitzba. A csoport idegenvezetője rövid tájékoztatót tart a múzeumról, majd az emlékhelyet mindenki egyénileg tekinti meg (belépő nincs). A múzeum megtekintése után a csoport autóbusszal tovább utazik a Birkenauban (kb. 3 km) található haláltáborba, ahol a tábor megmaradt részét (barakkokat), valamint az áldozatoknak felállított emlékművet látogatják meg. Érkezés az esti órákban Krakkóba, szabadprogram, vagy fakultatív vacsora egy hangulatos belvárosi étteremben.


3. nap: Wieliczka, Zakopane

Reggeli után kiköltözés, indulás autóbusszal Wieliczkába, Európa legrégibb sóbányájába. A Krakkótól 15 km-re délkeletre fekvő, az UNESCO Világörökség részét képező Wieliczka Sóbánya a világ anyagi kultúrájának és a bányászatban 700 év óta alkalmazott technikáknak emléket állító 300 km-nyi folyosó-labirintus. A sóbánya megtekintése után hazaindulás, útközben rövid pihenő Zakopanéban, a Lengyel-Tátra festői szépségű kirándulóhelyén. A kiváló klimatikus adottságokkal rendelkező városban megnézzük a híres fatemplomokat és a piacot, ahol lehetőség nyílik a jellegzetes helyi sajtok megkóstolásáraésvásárlásra. A késő esti órákban érkezünk Budapestre.


BELÉPŐK VÁRHATÓ KÖLTSÉGE:


* belépőjegy árát az Árva-várába: felnőtt: 6 Euro/fő, diák: 4 Euro/fő
* belépőjegyek árát Krakkóban: Mária templom, Waveli katedrális és Zsinagóga: kb. 48 Zloty/fő
* belépőjegyek árát Wieliczkában: 43 Zloty/fő, 15 éves korig és diákoknak 25 éves korig 29 Zloty/fő + kötelező helyi idegenvezetés díja 265 Zloty/csoport (max. 35 fős csoport esetén), fotó/videó jegy: 10 Zloty/fő

Nemzetközi diákigazolvánnyal 12 éves kor felett kedvezmények vehetők igénybe, mely irodánkban megvásárolható! Az 1 évig érvényes, egész Európában kedvezményre jogosító kártya minden nappali tagozatos, érvényes diákigazolvánnyal rendelkező tanuló számára kiváltható. (1 db igazolvány-fénykép és érvényes nappalis diákigazolvány bemutatása szükséges)

ÁrakLejárt: 2014. január 01.!!!

szállás (fő/éj)nap/éj1
nov. 1-4 (min. 3 éj)4/330 900 Ft
Az ár tartalmazza:
  • szállást
  • reggelit
  • buszos utazást komfortos, légkondicionált autóbusszal
  • csoportkísérő idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza:
  • vacsorát: 3 fogásos menüválasztásos vacsora ital nélkül: 2.900 Ft/fő/alkalom felnőtt, gyerek 12 éves korig: 1.900 Ft/fő/alkalom ( szállásfoglaláskor előre rendelhető)
  • belépőket: kb. 48 Zloty/fő
  • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást: irodánkban köthető KEDVEZMÉNYES ÁRON!
  • útlemondási biztosítást: a megrendelt szállás, étkezés és utazás díjának 1,5%-a, csak a megrendeléskor köthető, utólagos megkötésére nincs mód. Részletek itt >>
Részvételi díj (Ft/fő/3 nap)25 fő felett40 fő felett
3 nap/2 éj igény szerinti időpontban35.90030.900

kedvezmények:

  • minden 21., 42. és 46. fő + 1 fő csoportvezető ingyenes!!


A program, az ellátás és a szálláskategória igény szerint változtatható, kérje árajánlatunkat: korutak@campusclub.hu e-mail címen.

Kisebb csoport esetén kérje árajánlatunkat!

További információ

Ajánlatkérés, foglalás és további információ a(z) korut@campusclub.hu címen vagy irodánkban.

A foglalás menetéről bővebben itt olvashat

Like-olj minket és nyerj egy balatoni hétvégét!
Hírlevél regisztráció